Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.759.025
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Ah ta škola...
passat kaže...

Nije to sendvic da to tako uzimas

noobe. pa ak ce vec uzimati, a to mu je prvi auto, onda netreba jaci ni od 100konja..a kamoli 140..

i vamo se pod "uzimati" milsli kupovati njube

http://zippo-friends-croatia.com/
15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
passat kaže...

noobe. pa ak ce vec uzimati, a to mu je prvi auto, onda netreba jaci ni od 100konja..a kamoli 140..

Mislim da je pjesnik htio reći da kupovina auta nije mala stvar i nije svakodnevnica, u čemu se slažem s njime.

Treba dobro odvagati da li je bolje kupiti još jedan auto, ili voziti stari, ali dobar.

Ja mislim da je bolje voziti golfa nego fiata ili peugeota ili cittroena ili renaulta jer švaba je švaba, a ako ću već nedaj bog doživjeti sudar, onda će golf bolje proći nego ove francuske i talijanske kutije šibica...

Kad se malo razmisli, može se zaključiti da je zakon o ograničenju snage jako glup, jer auti slabiji od 110ks su najčešće slabe konstrukcije, a oni jači, BMW ili Audi A6(govorim primjer samo) su jači, ali puno sigurniji ako dođe do sudara...

Prodajem razne iPhone...za informacije, obratite mi se na pp.
16 godina
Plahi kaže...
Hacker002 kaže...
passat kaže...

Mislim da je pjesnik htio reći da kupovina auta nije mala stvar i nije svakodnevnica, u čemu se slažem s njime.

Treba dobro odvagati da li je bolje kupiti još jedan auto, ili voziti stari, ali dobar.

Ja mislim da je bolje voziti golfa nego fiata ili peugeota ili cittroena ili renaulta jer švaba je švaba, a ako ću već nedaj bog doživjeti sudar, onda će golf bolje proći nego ove francuske i talijanske kutije šibica...

Kad se malo razmisli, može se zaključiti da je zakon o ograničenju snage jako glup, jer auti slabiji od 110ks su najčešće slabe konstrukcije, a oni jači, BMW ili Audi A6(govorim primjer samo) su jači, ali puno sigurniji ako dođe do sudara...

Ali ako su jaci onda su i sanse za sudar vece ;)

Za ovo sto si zborio o golfu, imas moj potpis!

Google is NOT your friend!!!
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Mislim, pa pogledaj neku nesreću u kojoj je bio npr BMW i fiat yebote!

Pa fiat se spreša ko da je šleper pao na njega, a bmw-u samo motor stradao... nikakvih deformacija nema u prostoru putnika...

Ili nesreća Golfa i Pežoa... pa pežo se smrska do neprepoznatljivosti, a golfu samo područje motora oštećeno.

Meni je najbitnija sigurnost, a onda nakon toga da li ide 210, ili 215 na sat....{#}

Prodajem razne iPhone...za informacije, obratite mi se na pp.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 22:08 (Plahi).
17 godina
Plahi kaže...

@žuto

naravno da nije, al njemu ce to biti prvi auto, a ja (i da imam para na novog Merca) nebi uzeo golfa 5 jer je to predobro za prvi auto..nedaj Boze da ga slupas..

@zeleno

e tu jedan veliki potpis.

za fau'v-ea se potpuno slazem..u moju kucu osim merca, audija, vw-a i skode drugi auti nece..makar iso pjeske..ovi vanserijski (tipa fiat, citroen, peugeot, suzuki..bla bla..) mi nisu ni u tisucljetnom planu!

a ovo za zakon o ogranicenju..i tu potpis.

nasa drzava je tu poprilicno jadna..nesmijes vozit auto jaci od 110konja do 24g..neko ce polozit sa 18 i 5-6godina vozit auto od 70-100konja,a neko ce polozit sam 24 ili 25 i sjest u novu bemburu od 250konja jer je "tatin sincic"..

po meni bi bilo najbolje kad bi taj zakon o ogranicenju stavili na 2 ili 3 ili 4 godine VOZACKOG ISKUSTVA..tako bi svi bili jednaki..

16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

1. neznam kakve veze ovo sve ima sa skolom

2. to sto govorite golfu samo motor, peugeot cijeli otišao prvo malo proucite fiziku {#} 

3. kad pogledate fiziku vidjet cete da 1. vecu stetu ima onaj na koji je sporije vozio, tako da ce prije nevini nastradat, 2. pogledaj masu oba auta, nije isto usporedis li golf V i 206, jer razlika u masi nije zanemariva.

4. pogledajte ADAC testove i vidjet cete kako talijanska kutija šibica (Alfa Guilietta) prođe bolje od Golfa VI. Pogledajte i neke druge aute, to je mjerodavno (ista brzina i ista masa objekta)

5. nije za k**** taj zakon, jer da si probao osjetio bi razliku, ja svoju Mazdu 2 nakon jednog dana Q7 4.2 V8 jednostavno ne podnosim, zivcira te tromost, ali to i je bit, sa Q7 iako je ne samo visestruko tezi, sigurniji,... on je puno poletniji, a mladim vozacima (poput mene je noga malo teza na gasu), ali sigurniji smo za okolinu u manjem i sporijem autu. Jedan krivi potez u Audi-u bi bio smrtonosan za nekoga. Ovdje pak je sigurnije - manja masa i brzina, manja steta na autima, samim time manji opseg ozljeda. Ipak tu dolazi druga strana, ako na tebe neko naleti, ali to te i uce u autoskoli, procijeni i pazi na druge. I da u pocetku vozi s nekim starijim, nemoj odmah isti dan sam, prvo ce ti bit lakse samome, manja panika ce ti bit dok se malo ne naviknes na svoj auto, a i teze se opustis sam - samim time vozis nesto sporije i opreznije, a to ces onda preko navike prenijeti na svoje ponasanje kad se vozis i sam, i kad se opustis. {#}

15 godina
Plahi kaže...

Zar nije lakše onda razlupati 6 godina staru golf 5-icu, nego kupiti novi pa njega razlupati?{#}

Ne znam koji ću auto imati, ali to će biti ili ta 5-ica, ili možda Fiat Bravo, Audi A3 i nešto u tom stilu....

Neki jeftiniji, mali, a da ima "sportskog duha" :D

{#},ako cemo tako onda Grande Punto Abarth je pravi auto i nema mu ravnog{#}

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ajmo dosta OFF TOPICA, tema je škola a ne automobili {#}

U nedjelju vam je automotiv, pa to gledajte...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...
dej streber tisina.....:)

ako si ti pametan i brzo ucis nije problem ako vozis i Q7, to je bilo i bude!
Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
16 godina
neaktivan

Nije bit brzina ucenja nego svjesnost necega, znam nekoliko njih koji su dobro i brzo ucili, ali su zivote ostavili na stupu od semafora odnosno jarku pokraj ceste, zasto? Nisu bili svjesni brzine i toga kako brzina djeluje. Ima zanimljivih videica po jubitu o tome. Radi toga mi otac ne bi dao Q7 da idem sam negdje bez njegovog nadzora, dok god nije siguran da necu nekoga ubit, ili sebe ne daj boze, jer sam usao u zavoj brze nego je moguce proci. Imam jednog prijatelja, od 19g ima Astru OPC (zadanja OPC), a on je koristi za utrke.. po cesti, je dobro vozi, i zna vozit, ali to ne garantira da na cesti nece naletiti na nekoga, a panduri mu nikad nisu gledali koliko je jak auto iako je bilo i prolazenja kroz crveno i zaustavljanja presretacima i oduzimanja vozacke. Tako da ovaj zakon ima rupa. Tj policajci ga ne provode najbolje.

Jedino sto bi mjenjao kod ovog zakona je da se ne uzima 110KS, nego specificna snaga po kg. Ipak nije isto 140ks na 700kg ili 140ks na 1300kg.

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Jedino sto bi mjenjao kod ovog zakona je da se ne uzima 110KS, nego specificna snaga po kg. Ipak nije isto 140ks na 700kg ili 140ks na 1300kg.

Je to je veliki propust u ovon zakonu, nesmin vozit Nisan patrola od 160 KS, koji nemože preko 150 km/h na autoputu da ga hebeš, a mogu swifta od 110 KS koji doslovno leti.

http://www.youtube.com/watch?v=N80ec5dyskw
15 godina
Ah ta škola...

Nije da vas želin prekidat...ali kakve veze ovo ima sa školon?

Do what you want cause a pirate is free.
17 godina
sirka666 kaže...

neko je bio nest za autoskolu pito, pa raspravljamo o tome..naposljetku, i to je skola..{#}

16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Sirka kad smo već kod škole :D, što je sa Šepijem?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
thuglife kaže...
sirka666 kaže...

Mi ga ovu godinu nemamo ništa, dogodine bi nam triba bit iz nečega, neznan sad točno koji predmet.

Do what you want cause a pirate is free.
16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
thuglife kaže...
sirka666 kaže...

Mi ga ovu godinu nemamo ništa, dogodine bi nam triba bit iz nečega, neznan sad točno koji predmet.

Neće predavat do kraja godine, možda ne ni posli, u bolnici je...

Sad je iz mjerenja neki rookie, nezna di je, boji se. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
sirka666 kaže...

Triba doć do škole :)

Inteligencija nije znanje,već mašta
15 godina
neaktivan
Upis u srednje škole

Znate li možda kad će ove godine biti upis u srednje škole?

Mislim na datum?

One good thing about music, when it hits you, you feel no pain. - Bob Marley
17 godina
Re: Upis u srednje škole
perodigitron kaže...

Znate li možda kad će ove godine biti upis u srednje škole?

Mislim na datum?

sedmi-osmi mjesec. sve ces znat na vrijeme

15 godina
Ah ta škola...

kako je glupo sto su ukinuli prijave u tri skole pa koja te primi a zadovoljan si s njom onda ides u tu....sada mogu poslati samo jednu prijavu i ocekivati da ce me primiti{#}

Gamers Don't Die, They Respawn.
15 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

kako je glupo sto su ukinuli prijave u tri skole pa koja te primi a zadovoljan si s njom onda ides u tu....sada mogu poslati samo jednu prijavu i ocekivati da ce me primiti{#}

Pa onda nek barem uvedu da se može poslat prijava u dvije škole.

Ovako recimo u jednu ne upadnem, a u onu koja mi je bila drugi izbor više ne mogu uć jer je sve puno.

Onda moram na drugi rok za npr. strojobravara.

Nadam se da se to meni neće dogodit.

One good thing about music, when it hits you, you feel no pain. - Bob Marley
15 godina
perodigitron kaže...
FiCoO kaže...

Pa onda nek barem uvedu da se može poslat prijava u dvije škole.

Ovako recimo u jednu ne upadnem, a u onu koja mi je bila drugi izbor više ne mogu uć jer je sve puno.

Onda moram na drugi rok za npr. strojobravara.

Nadam se da se to meni neće dogodit.

nebrini...SVI se nadamo da cemo upasti tamo gdje zelimo....ali uglavnom stvari idu ovako...posaljes prijavu jednoj skoli i onda kad oni odaberu ucenike koji nisu upali obavijeste i onda oni moraju cekati drugi upisni rok i nadati se da ce upasti 

17 godina
Ah ta škola...

sad sam 2 razred.

generacija prije mene je mogla poslati "prijavu" za tri skole, a ja sam mogao za 2. tako da cisto sumnjam da su spustili na jednu skolu tokom ove 2 godine, jer je to stvarno jadno

15 godina
Hacker002 kaže...

sad sam 2 razred.

generacija prije mene je mogla poslati "prijavu" za tri skole, a ja sam mogao za 2. tako da cisto sumnjam da su spustili na jednu skolu tokom ove 2 godine, jer je to stvarno jadno

bar sam ja tako cuo

17 godina
Ah ta škola...

neznam, a i uostalom, sta ti mogu..predas u dvije i boli te....

15 godina
Hacker002 kaže...

ma ja igram na sigurno...nije se zezati sa srednjom...to mi bar treba

17 godina
Ah ta škola...

pa kad se budes prijavljivao ljepo pitas tamo nekog profesora za kolko zanimanja mozes predat

17 godina
neaktivan
Ah ta škola...

kad će biti na trgu oni štandovi gdje će bit za upise u školu, da saznamo više o nekoj školi...?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

danas se pisu logaritmi iz matise u gimki mojoj -.-''

sva sreca pa sam bolestan ;)) :D

15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

ne mogu ti ništa, samo trebaš nabaviti 2 orginalne svjedodžbe iz svakog potrebnog razreda. Savjetujem ti da pitaš Čaka Norisa za pomoć.

Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice