Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.759.073
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Ah ta škola...
Keops kaže...

Plan je bio ovo ljeto riješiti matematiku i fiziku sva 3 razreda jer sam ionako bio u kući 24/7, ali sam na kraju riješio samo mat 1. polugodište prvog razreda rofl. Lijenost prevladava, radije bih gledao u zid cijelo vrijeme nego radio nešto produktivno.

Cekaj jesam ja to dobro shvatio, ti si cijelo ljeto učio matematiku?! Mindfuck.

Battlelog: Xtream_gjurki
16 godina
neaktivan
Kaže čovjek da je samo prvo polugodište 1. riješio, ne treba za to nešto previše vremena. Ja isto planirao matematiku al na kraju ništa. Riješio sam od prošle godine nižu razinu hrvatskog (jer ću vjerojatno na nižu, ne treba mi viša ako budem na tehnički neki) bez učenja i 79% (4) imao. Nadam se da će bit tako lagano iduće godine, da se ne moram pripremat uopće :D
"Beware of the sharp edged weapon called human being"
13 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Vi niste normalni, pa di stignete po ljeti jos i skolu ubacit? Radim, kupam se izlazim, ujutro se jedva probudim da odem radit i onda ako imam ista slobodnog vremena odem spavat. Učio za maturu po ljeti, da to nekom tu kažem da sam radio vjerojatno bi po glavi dobio.

16 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Vi niste normalni, pa di stignete po ljeti jos i skolu ubacit? Radim, kupam se izlazim, ujutro se jedva probudim da odem radit i onda ako imam ista slobodnog vremena odem spavat. Učio za maturu po ljeti, da to nekom tu kažem da sam radio vjerojatno bi po glavi dobio.

Pročitaj malo bolje pa ćeš vidit da ja nisam isto ništa radio, a Keops nešto malo. A i da jesmo to je naš izbor, šta mi ima tko govorit kako ću praznike provest.

"Beware of the sharp edged weapon called human being"
14 godina
Ah ta škola...

Čovječe, pa cijelo vrijeme pišeš iz svoje perspektive i ne čitaš druge postove. U prvom postu sam lijepo naglasio da sam bio doma 24/7 što naravno nije 100% točno, ali sam uglavnom bio kod kuće iz više razloga.

I sad ti to odmah ideš gledati iz svoje perspektive i pišeš otkud nama vremena za sve to od plaže, posla, izlazaka, jer pretpostavljam da si ti tako provodio ljeto.

Dakle ono, isključi se iz tog dr.House/Sherlock/W.White(i sličnih egoista) moda i skuži da ne žive svi kao ti(ostali tinejdžeri) i da nije svima do cajki, alkohola, fufica i plaža. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 15:08 (Keops).
14 godina
neaktivan

Ismijavaš se čovjeku zato što je učio. To mu samo može olakšati kasnije, ja sam bio uvjeren da ću i ja ovo ljeto nešto napraviti, ali ništa.

15 godina
Volvox kaže...

Da je bar vise ovakvih kao ti pa da sto lakse dobijem bolju ocjenu na maturi.  {#}

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
13 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

Da je bar vise ovakvih kao ti pa da sto lakse dobijem bolju ocjenu na maturi.  {#}

Pa svi su ko ja, barem ljude koje ja poznajem, najveći štreberi mog razreda nisu po ljeti učili, zato sam i osto paf, kad je ovaj rekao da je po ljeti učio. A neznam, možda je to tu kod nas na moru drugačije.

16 godina
Ah ta škola...
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan
power_user kaže...

Dap vidio sam ga danas, pofarbao se u crnu (kao nećemo ga skužit haha) i pognute glave hoda po školi :)

12 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Pozdrav ljudi,evo preživio sam ovaj dan.

Ispričavam se što nisam prije napisao,pili smo ja i frendovi {#},slavili početak nove školske godine (Moš mislit što smo slavili! {#})

A sutra cijeli dan praksa!!! {#} 

BTW: Čudi me da je tamo narod pristojniji nego u mom mjestu! {#}

Daniel
13 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Dali se moguće upisat na neki faks ako traži A razinu matematike, a ja idem na maturu na B razinu? ali rješim B razinu jako dobro?

15 godina
Volvox kaže...

Dali se moguće upisat na neki faks ako traži A razinu matematike, a ja idem na maturu na B razinu? ali rješim B razinu jako dobro?

Nije.

16 godina
Volvox kaže...
Ni ako ima mjesta na fakultetu?

Šta ti nije jasno kod uvijeta za upis?? Ne može.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
Volvox kaže...

Ni ako ima mjesta na fakultetu?

Ni tada jer ne zadovoljavaš uvjete za upis.

Moraš polagati višu razinu. S obzirom da je sada tek početak devetoga mjeseca, imaš dovoljno vremena da se pripremiš. Ako ti nešto ne bude jasno imaš na forumu temu Matematika - pomoć.

13 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Pošto mi je ovo zadnja godina mog školovanja ( za sad ) zanima me gdje bih mogao završiti četvrti stupanj za CNC operatera? Da li je istina što neki kažu da se negdje u Velikog Gorici to može negdje ?

12 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Pozdrav ljudi. Evo osjećam se preponosno. Danas mi je profesor iz prakse dao da mu nešto prepišem na kompjuter. Obavio sam to za nekih 15ak minuta,a i žao mi je što mi nije dao da više prepisujem {#}

Pas mater! Kad uđem u autobus nemam gdje sjest. Dođe mi da bacim bombu. Svaka čast onima koji šute i sjede al najviše me nervira kad neki namjerno zauzmu baš sva mjesta,točnije kad se krmače rašire na dva mjesta i onda te za jebavaju jer stojiš. Sutra zračnu nosim,pas mater! {#}

Daniel
14 godina
neaktivan
Shumy kaže...

Pozdrav ljudi. Evo osjećam se preponosno. Danas mi je profesor iz prakse dao da mu nešto prepišem na kompjuter. Obavio sam to za nekih 15ak minuta,a i žao mi je što mi nije dao da više prepisujem {#}

Pas mater! Kad uđem u autobus nemam gdje sjest. Dođe mi da bacim bombu. Svaka čast onima koji šute i sjede al najviše me nervira kad neki namjerno zauzmu baš sva mjesta,točnije kad se krmače rašire na dva mjesta i onda te za jebavaju jer stojiš. Sutra zračnu nosim,pas mater! {#}

ma lupaj im pleske :D

inace nemam sutra skole, neka matura u skoli :D

PRODAJEM AJVAR
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 21:21 (cod4gamer).
12 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Evo dolazi vikend napokon. Preživio sam prvi tjedan. Bokte danas smo svega 3 sata imali. Dođemo na prvi sat,nema nikoga. Sad dođem na službeno zadnji,tj 5 i opet nema profesora. Sva sreća pa bio roditeljski pa sam došo s roditeljima kući ...

Daniel
16 godina
neaktivan
Mi cijeli tjedan po 2-3 sata dnevno imalo, valjda su profesori dežurni.
Beware of the sharp edged weapon called human being
14 godina
Ah ta škola...

Jel mi može netko napisati koje gradivo se radi iz jezika u trećem razredu gimnazije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 18:33 (Keops).
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ima li netko tko je trenutno na istraživačkom smjeru iz fizike na PMF-u, ili je završio isti? Kakva je situacija s poslom nakon faksa? Dvoumim se između tog i medicine, uglavnom se bojim da ne bih završio kao profesor.

~
12 godina
neaktivan
Ah ta škola...

mene zanima jel mene može nastavnica stavit na dodatnu iz engleskog i još mi kaže da moram ići i da se nemogu ispisat?!ja imam engleski 5 i sve to,ali mislim da bi ja mogao birat želim li ići ili ne...

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)///Svi smo mi Mentalist///
13 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ona te prisiliti ne može, ti imaš pravo ne ići :P

Iako iz osobonog iskustva bih to nekako pretrpio jer sam tako ja odbio ići učitelju tehničkog na grupu pa me zamrzio, davao loše ocjene i na kraju se nisam mogao upisati u željenu srednju školu. 

Ako već jesi srednjoškolac, situacija je slična, možete te zamrziti i davati slabije ocjene, no ne znam tvoju profesoricu pa ne mogu reći je li takva osoba.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 14:37 (ICT Sith).
12 godina
neaktivan
ICT Sith kaže...

Ona te prisiliti ne može, ti imaš pravo ne ići :P

Iako iz osobonog iskustva bih to nekako pretrpio jer sam tako ja odbio ići učitelju tehničkog na grupu pa me zamrzio, davao loše ocjene i na kraju se nisam mogao upisati u željenu srednju školu.

to i mene hebe,još me tjeraju da glumim u nekim predstavama,ma ocu qurac...da je samo ici na dodatnu nego jos imat dodatni domaci,te sasarane predstave i sl..

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)///Svi smo mi Mentalist///
13 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Zanima me koji faks upisat za marketing, ciljano internet marketing? Koji je faks najbolji za to? Ekonomija ili šta? Jer vidim da nema baš smjer za to niti na jendom faksu ali mozda se na nekom više radi ili nešto?

15 godina
Ah ta škola...

Upiši poslovnu ekonomiju, pa onda za diplomski studij izaberi smjer marketing.

13 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Koliko odprilike godina ima sve skupa? I jel tesko za upast a kasnije i zavrsit haha:D

15 godina
Ah ta škola...

Pa studij je koncipiran 3 + 2. Prve tri godine je prediplomski studij (Poslovna ekonomija), a nakon toga se bira smjer za diplomski studij. Koliko vidim tako je na ekonomskim fakultetima u Zagrebu, Splitu i Rijeci. Dok na ekonomskom fakultetu u Osijeku, marketing možeš odabrati kao preddiplomski studij.

13 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Pa studij je koncipiran 3 + 2. Prve tri godine je prediplomski studij (Poslovna ekonomija), a nakon toga se bira smjer za diplomski studij. Koliko vidim tako je na ekonomskim fakultetima u Zagrebu, Splitu i Rijeci. Dok na ekonomskom fakultetu u Osijeku, marketing možeš odabrati kao preddiplomski studij.

E puno ti hvala! :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice