Windows cannot find C:/winlogon.exe

poruka: 19
|
čitano: 9.368
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

ako netko zna vise o ovome bio bi zahvalan...

17 godina
RE: Windows cannot find C:/winlogon.exe
Daj malo više detalja što ti se dogodi što si radio ne samo. "ako netko zna više o ovom bio bih zahvalan"
Viva La Vida
17 godina

Kako bi bilo da daš više podataka, verzija windowsa i sl. po ovome zaključujem da ti ih uopće nemože pokrenuti.

Preporuka na slijepo: Sruši Windowse

Kublach
17 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan

kada upalim komp pojavi mi se ta informacija u prozoru

16 godina
neaktivan

ali nakon sto stisnem ok

opet mi sve funkcionira normalno

17 godina
Ti nas našo` zahebavat??
Viva La Vida
17 godina
moderator
eterna luchar kaže...

ako netko zna vise o ovome bio bi zahvalan...

Jel je to puna putanja - dakle, jel je to c:\winlogon.exe ili c:\windows\system32\winlogon.exe? Ako je zaista ono prvo, onda imas neki zlocudni softver - ta datoteka nema sto raditi u korijenskoj mapi sistemskog diska. Instaliraj neki antivirusni i antispyware program.

BTW pretpostavljam da se virus pokusao instalirati, ali nije uspio i samo je u Windowsovom registryju ostala ta putanja - probaj je ukloniti pomocu programa StartupCPL.
16 godina
neaktivan

sorry svima imam wireless pa mi nesto bio zasteko

16 godina
neaktivan

ovako

dakle...kada upalim komp i logiram se pojavi mi se windows cannot find 'C:/winlogon.exe'.make sure you typed the name correctly... itd

nakon sto stisnem ok u prozorcicu komp nastavi s radom normalno do sljedeceg paljena i opet ponovo isto.ali mi se s vremena na vrijeme ugasi explorer...

16 godina
neaktivan
pokrenuo sam startup cpl
samo problem je sto ne znam sto bih dalje s njim...
da uklonim u njem to gdje jpise c:/winlogon.exe ili ...
16 godina
neaktivan
sorry opet ali da li moze pomoc kakva probaosam par stvari ali nisam dobio rezultata tj. ispred zida sam...
17 godina
Kublach kaže...

Preporuka na slijepo: Sruši Windowse

Sam ću sebe Quotati
Kublach
17 godina
neaktivan

Evo kako ćeš ispraviti pomoću ovog programa:

Link

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr
16 godina
neaktivan

hvala svima problem rijesen!!!

15 godina
neaktivan
Bok svima, nego ja isto imam problem sa tim dosadnim virusom winlogon.exe . Kad upalim komp., nakon jedno 3-4 minute mi se tema od Windowsa (imam xp) promjeni (svejedno koju tada imao) na Windows Classic, te nakon 4-5 sek, mi se komp resetira, i tako bude uvijek dva puta nakon što upalim komp! Nažalost, kad mi se taj problem pojavio, nisam imao nikakvog Antivirusnog programa, a sada ga niti nemogu instalirat jer će mi hard disk za koji dan krepat, pa on kaže da je oštećen fajl za download (a jasno je sve, hard disk je na samrti pa nedopušta install). I nešto, meni čudno, ja se uputim do My Pictures, kad tamo: "winlogon.exe"!!! I ja sam ga deletea, a komp i dalje zeza...HELP?
16 godina
CroIvo kaže...
Bok svima, nego ja isto imam problem sa tim dosadnim virusom winlogon.exe . Kad upalim komp., nakon jedno 3-4 minute mi se tema od Windowsa (imam xp) promjeni (svejedno koju tada imao) na Windows Classic, te nakon 4-5 sek, mi se komp resetira, i tako bude uvijek dva puta nakon što upalim komp! Nažalost, kad mi se taj problem pojavio, nisam imao nikakvog Antivirusnog programa, a sada ga niti nemogu instalirat jer će mi hard disk za koji dan krepat, pa on kaže da je oštećen fajl za download (a jasno je sve, hard disk je na samrti pa nedopušta install). I nešto, meni čudno, ja se uputim do My Pictures, kad tamo: "winlogon.exe"!!! I ja sam ga deletea, a komp i dalje zeza...HELP?

kako znaš da će hard disk krepat , i što javi da je oštećen file za download?

po meni install ne dozvoljava malware, jer imaš jako ozbiljnu infekciju

15 godina
neaktivan

Evo kad vi kažete da mi hard valja, pročitajte malo OVDJE!!! 

16 godina

disk nema bad sectora, i nije ti problem do hard diska, nego do virusa...da ti je do diska, imala bi ti još većih problema nego što ih sad imaš....

spremi važne podatke , formatiraj disk i iznova instaliraj windowse

nakon svježih windowsa javi grebe li još

btw. u onoj poruci piše da uzrok može biti do diska, koruptiranog fila ili virusa....ti imaš virus koji brani download filova...u stvari imaš gomilu virusa, i najbolje je da formatiraš i instaliraš nanovo windowse

ako imaš i usb stik i njega formatiraj, jer je sigurno zaražen

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice