Programi Vyew i Join me

poruka: 3
|
čitano: 1.464
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Vyew & Join.me

Zanima me da li pomocu ova dva programa moze nekome upasti na racunar,jer sam oba puta kada sam dobijala ove linkove prihatala i isla na ove linkove,i od tad mi se comp poceo cudno ponasat.Ako neko zna molim vas da mi malo pojasni.

I jos me zanima,moze li mi neko nadgledat ono sta ja radim,a da nije u pitanju TeamViewer?

Nekako imam cudan osjecaj kad udjem na mail koji je preko hotmaila...

Totalni sam laik,pa eto ako moze ko da mi pomogne,bila bih zahvalana do groba :)

14 godina
neaktivan
Re: Vyew & Join.me
aaaaaaaaaaaaa kaže...

Zanima me da li pomocu ova dva programa moze nekome upasti na racunar,jer sam oba puta kada sam dobijala ove linkove prihatala i isla na ove linkove,i od tad mi se comp poceo cudno ponasat.Ako neko zna molim vas da mi malo pojasni.

I jos me zanima,moze li mi neko nadgledat ono sta ja radim,a da nije u pitanju TeamViewer?

Totalni sam laik,pa eto ako moze ko da mi pomogne,bila bih zahvalana do groba :)

Nisi laik inače se nebi krio iza novog sveže otvorenog naloga.

16 godina
Re: Vyew & Join.me
aaaaaaaaaaaaa kaže...

uradi ovako

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice