Problem s AVG 2013

poruka: 8
|
čitano: 5.883
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem s AVG 2013

Na računalu mi je instaliran AVG 2013 (OS Win7). Iznenada mi se u desnom kraju ekrana pojavila poruka u povećem prozoru sa sljedećim tekstom: "Please wait while AVG applies your security settings... open any browser until the process i..." Nakon nekoliko sati čekanja, restartiranja računala, deinstalacije AVG - a, prozor s porukom i dalje stoji na "svom starom" mjestu i ne može se isključiti.

Zanimljivo je što se prozor ne može u potpunosti vidjeti (desni rub je odrezan) te je poruka ujedno i nepotpuna. Pokušavala sam i pomicati sliku na monitoru kako bih mogla vidjeti prozor u cjelosti, ali prozor je i dalje odrezan. Kao da je zaljepljen na pozadinu. 

Pokušala sam i pokrenuti Task Menager kako bih možda zaustavila proces, ali nisam ništa slično našla da je pokrenuto.

Ima li netko možda sličan problem ili ga, u najboljem slučaju, zna riješiti? Jako bih bila zahvalna...

17 godina
Re: Problem s AVG 2013
Mozes staviti sliku tog prozora (nemoj da bude mala)?
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
13 godina
neaktivan
Sanči1982 kaže...

Na računalu mi je instaliran AVG 2013 (OS Win7). Iznenada mi se u desnom kraju ekrana pojavila poruka u povećem prozoru sa sljedećim tekstom: "Please wait while AVG applies your security settings... open any browser until the process i..." Nakon nekoliko sati čekanja, restartiranja računala, deinstalacije AVG - a, prozor s porukom i dalje stoji na "svom starom" mjestu i ne može se isključiti.

Zanimljivo je što se prozor ne može u potpunosti vidjeti (desni rub je odrezan) te je poruka ujedno i nepotpuna. Pokušavala sam i pomicati sliku na monitoru kako bih mogla vidjeti prozor u cjelosti, ali prozor je i dalje odrezan. Kao da je zaljepljen na pozadinu. 

Pokušala sam i pokrenuti Task Menager kako bih možda zaustavila proces, ali nisam ništa slično našla da je pokrenuto.

Ima li netko možda sličan problem ili ga, u najboljem slučaju, zna riješiti? Jako bih bila zahvalna...

nisam siguran šta bi moglo bit, ali prvo da kazem AVG bio to 2000 pa 2013 i 20... ko zna koji to nemoj stavljat.
Imas jako laganih i besplatnih antivirusnih softwarea od AVAST-a (kojeg imam i ja) pa do AVIRE itd.
prvo bi ti bilo lijepo iskljucit sve servise od AVG-a prije deinstalacije,ali sad je kasno
nez kako da ti objasnim(ekipa koja je ode zadužena za spajanje preko teamviewera ti moze pokusat rijesit)
a ja cu ti samo rec probaj izgasit s ovim jos nekakve servise eventualno ako su ostali i ovo ti je kao task manager sa dodatnim funkcijama i probaj nac proces od AVG loga i to onda izgasi Autoruns 11.40
malo očistit registar sa TuneUp-om ili CCleaner-om
tesko mi je sad ovako detaljno opisat postupak, ali probaj ovo sa ovom terminacijom pa mi javi... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 21:23 (Stux).
14 godina
neaktivan
Ugasi sve AVGove procese,počisti malo sa CCleanerom. Postavi sliku da vidimo sliku o čemu se radi. Preporučujem da si postaviš avast free antivirus i nemaš problema :)
Opali HVALA ↓↓↓
13 godina
neaktivan

ma nije bitna slika toliko
nek napravi ovako kako smo rekli ja i ti i siguran sam da ce sve bit riješeno :)
hvala korisniku koji nabacuje/dijeli besplatno dislikove {#}

12 godina
neaktivan
Problem s AVG 2013

Društvo, hvala vam puno svima!!! Evo, Autoruns je riješio problem!

{#}

Iako više nije potrebno, evo i slike...

12 godina
neaktivan
Problem s AVG 2013

I da, slažem se za dislikove!

13 godina
neaktivan

neka bas mi je drago, Autoruns ti je zlatan program...uvijek ce zatrebati {#}

1
Nova poruka