Malwarebytes vs kis 2012

poruka: 4
|
čitano: 2.491
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Malwarebytes vs kis 2012

Pozdrav. bavim se testiranjem av programa sa ekipom sa foruma.hr postu su me tam banali na 3 dana da pitam ovdje.

Dali je moguće da kis ima bolji skener od mb? imam stari komp koji mi sluzi za testirat av. prvo sam poskeniral sa malwarebytes,nije nis nasal,sad skeniram sa kis vec je pronasal 10 virusa,ali mora jos skenirat 3 sata. za sad je pronasal 2 trojana i ove sve drugo neki AGV34543.exe  prvi put cujem za to.. cudi me da malwarebytes ni niis pronasal {#}

pOtPiS
17 godina
neaktivan
moderator
Re: Malwarebytes vs kis 2012

Dobrodosao na BUG forum  {#}

Imamo mi Ultimativna antivirus tema - P&O sa 14.243 poruka i citana je skoro 500.000 puta. Izvoli tamo i pitaj

I odmah da razresimo dilemu - MBAM nema bolji skener od KIS 2012

The perfect OS, MS-DOS! No patches, no root exploits for almost 30 years.
14 godina
Lazarus Long kaže...

I odmah da razresimo dilemu - MBAM nema bolji skener od KIS 2012

{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

MBAM ima 10 puta bolji skener od KIS.

Ma ne 10 nego neusporedljivo jer KIS kasni po 3 dana sa definicije a i ondak kad ih dobije ne nalazi sve, primer od 20 malc0de linkova kao skener nalazi max 15.

Pri izvrsavanjem ovih datoteka detekcija je jaca, behavior blocker + dodatna heuristika, ali ovdje pricamo za skener.

Izvinjavam se na jezicne pogreske! Makedonaccc
15 godina
neaktivan
marino15 kaže...

Pozdrav. bavim se testiranjem av programa sa ekipom sa foruma.hr postu su me tam banali na 3 dana da pitam ovdje.

Dali je moguće da kis ima bolji skener od mb? imam stari komp koji mi sluzi za testirat av. prvo sam poskeniral sa malwarebytes,nije nis nasal,sad skeniram sa kis vec je pronasal 10 virusa,ali mora jos skenirat 3 sata. za sad je pronasal 2 trojana i ove sve drugo neki AGV34543.exe  prvi put cujem za to.. cudi me da malwarebytes ni niis pronasal {#}

Samo da te i ovdje ne banaju{#}

KIS je KIS a Malwarebytes je Malwarebytes.Hoču reči svatki ima svoje prednosti i mane i to nije za upoređivanje.{#}

http://slikaricaliky.weebly.com/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice