Comodo AV i FW istodobno

poruka: 7
|
čitano: 1.945
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Comodo AV i FW istodobno

Imam ovaj novi AV od Comoda i kad želim njihov firewall staviti piše mi da kao imam comodo  IS već instaliran ?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
15 godina
RE: Comodo AV i FW istodobno
Deinstaliraj AV sa Revo Uninstallerom i nakon restarta stavi CIS.
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
14 godina
neaktivan
Comodo AV i FW istodobno

Zanima me od kuda da skinem CIS, da li preko torrenta ili sa njihove stranice, samo šta tamo ima samo free verzija besplatna pa da li ima neki serial key za skinuti?

Da li moram skinuti antivirus i firewall od comoda posebno ili ih dobijem zajedno?

16 godina
Re: Comodo AV i FW istodobno
canaboss kaže...

Zanima me od kuda da skinem CIS, da li preko torrenta ili sa njihove stranice, samo šta tamo ima samo free verzija besplatna pa da li ima neki serial key za skinuti?

Da li moram skinuti antivirus i firewall od comoda posebno ili ih dobijem zajedno?

Nema serial nikakav, program je samo free, premium verzija je ista kao i free, pa ti plaćanje dođe kao neka vrst donacije tvrtki.

Skini internet security, u njem ti je i AV i FW

da bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
15 godina
canaboss kaže...

Ovdje ga skini, a ovdje pogledaj razlike između verzija. Važno je naglasiti da je razina zaštite ista u sve 4 verzije; razlika je samo u dodatnim servisima (Online Backup, Remote Support i sl.).

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
14 godina
neaktivan
Comodo AV i FW istodobno

Hvala ljudi....da li da instaliram COMODOGekkBuddy i oznacim "comodo secure DNS server" kod instalacije?

15 godina
neaktivan

Geek buddy ti ne treba, a ni DNS.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice