Ashampoo AV full free

poruka: 11
|
čitano: 2.077
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Ashampoo AV full free

http://www2.ashampoo.com/webcache/html/1/trial_step_1_4019_2.htm ashampoo se okušava u izradi av i nudi besplatno full licencu na godinu dana... ako netko isproba av nek stavi dojmove. Hvala

16 godina
neaktivan
Ashampoo AV full free

Ja dobijem key ali nema linka za download!Izlanuo se

EDIT:Sad sam dobio link

Fućkaj ga!
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 20:05 (Tomislav95).
17 godina
Ashampoo AV full free

Ne bi ja bas preporucil taj program zapravo, ko prvo nije nista posebno efikasan ko drugo težak je i pohlepan na resursima ko slon. NevinašceKak se vidi tu na videu ždere 150mb memorije konstantno, tj tri procesa njegova AAMW fino se vidi kad se stavi video na cijeli ekran. Eh kad se sjetim kolko trosi Avira Premium s kojom se ovaj program oce usporedit, ko neka konkurencija recimo ovo je brutalna razlika u potrosnji memorije i debeli minus ovom programu.NevinašceCool

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 20:23 (rambox).
16 godina
neaktivan
Ashampoo AV full free

Isprobao sam ga sad i ne vrijedi ništa!

Kad sam ga instalirao program se automatski update-ao što je super al tad još nisu počele gluposti.

Ashampoo AV ima dva servisa: Antivirus.exe i ashAVSrv.exe.Ta dva procesa gutaju oko 100 mb-a.Što je još smješnije,proces Antivirus.exe je uključen samo dok je uključen njegov prozor

Uz to,programa nema u "notification area" što je dosta čudno.Ima podršku za Windows 7 ali izgleda da nije registriran za njega jer mi Action Center javlja da nemam AV-a.

Malo sam scanao i Ashampoo AV troši puno previše resursa iako je dosta brz,koliko mi se čini.Ali je scan totalno smiješan:

Hrvatski je jezik automatski uključen,program ima tri skina:žutu,crvenu i plavu boju.

Moguće je skenirati,cijeli sustav,optički medij,određeni disk,određene mape...

Ashampoo AV NIJE prošao EICAR test file,što mi je dosta začuđujuće jer svi većinom prolaze taj test.To dokazuje da on nije vrijedan spomena.

Zaključak je da si skinete neki od free AV-a:MS Essentials,Avira,Avast i puno ćete bolje proći.Ne skidajte ga osim ako ne želite testirati i poslati Ashampoo-u da njihov AV ne vrijedi ništa i da ga usavrše pa tek onda puste u prodaju!

Fućkaj ga!
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 20:49 (Tomislav95).
15 godina
protjeran
RE: Ashampoo AV full free

Potpuno se slažem u svezi tvog posta. Samo malo pojašnjenje. Na youtube je prikazan njihov najnoviji software Ashampoo Antimalware 1.1.1, a ovo što oni nude je u stvari njihov stari antivirusni software Ashampoo AV, vjerovatno zadnja verzija 1.61 iz 2008. godine za koju još očito daju podršku. Prekinuli su i razvijati Ashampoo Antispyware te su ta dva stara programa recimo spojili u najnoviji Antimalware. Koji kako kažeš ždere memoriju konstantno i značajno. A što se tiče samog Ashampoo AV 1.61 koji sada nude mogu reći da nije ništa posebno, srednja žalost je bio tada kada sam ga isprobao, a vjerovatno je i sada tako, ako ne i gori.  

16 godina
neaktivan
BlackFoot kaže...

Potpuno se slažem u svezi tvog posta. Samo malo pojašnjenje. Na youtube je prikazan njihov najnoviji software Ashampoo Antimalware 1.1.1, a ovo što oni nude je u stvari njihov stari antivirusni software Ashampoo AV, vjerovatno zadnja verzija 1.61 iz 2008. godine za koju još očito daju podršku. Prekinuli su i razvijati Ashampoo Antispyware te su ta dva stara programa recimo spojili u najnoviji Antimalware. Koji kako kažeš ždere memoriju konstantno i značajno. A što se tiče samog Ashampoo AV 1.61 koji sada nude mogu reći da nije ništa posebno, srednja žalost je bio tada kada sam ga isprobao, a vjerovatno je i sada tako, ako ne i gori.

Da,bezveze.

A i taj Ashampoo,nema šta ne radi.Kakav kod softver ti treba njima se obrati.Kud ne valja,još je i skupo,nema logike.Vratio sam se na MS EssentialsSmijeh

Fućkaj ga!
17 godina
BlackFoot kaže...

Praf si rekel sad gledam ono na Youtube i to je njihov novi proizvod zapravo no opet je pohlepan kaj sam vec i rekel.Nevinašce Na njihovoj stranici se nudi za kupit samo taj novi Ashampoo Anti-Malware, a od tog Antivirusa ništa znaci kao daju badave da se koristi stari proizvod. To je sad ko velika i dobra prilika svašta, a jesu se sjetili akcije fuckaj ga pa mogli su dat ovaj novi proizvod badave a ne stari to bi bilo ok a ne ovak.SmijehCool

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 21:08 (rambox).
15 godina
protjeran
Tomislav95 kaže...

Da,bezveze.

A i taj Ashampoo,nema šta ne radi.Kakav kod softver ti treba njima se obrati.Kud ne valja,još je i skupo,nema logike.Vratio sam se na MS EssentialsSmijeh

Je, baš tako. Od Office, Multimedie, preko Security, System Utilitiesa i drugih stvari. Jedino što za mene vrijedi je Ashampoo Burning Studio. Mošda ima još koji dobar, nisam probao.

rambox kaže...

Praf si rekel sad gledam ono na Youtube i to je njihov novi proizvod zapravo no opet je pohlepan kaj sam vec i rekel.Nevinašce Na njihovoj stranici se nudi za kupit samo taj novi Ashampoo Anti-Malware, a od tog Antivirusa ništa znaci kao daju badave da se koristi stari proizvod. To je sad ko velika i dobra prilika svašta, a jesu se sjetili akcije fuckaj ga pa mogli su dat ovaj novi proizvod badave a ne stari to bi bilo ok a ne ovak.SmijehCool

Ma takva im je politika, što se može. Uvijek nude nešto staro, a kad ga registriraš onda te bombardiraju porukama da taj stari proizvod nadogradiš na novu verziju, kao za male novce i uz popust.

No neću više o Ashampoo, svoje sam mišljenje rekao o ponuđenom. Tko hoće neka ga isproba i uvjeri se sam da je loš.

17 godina
Ashampoo AV full free

Ashampoo ima puno dobrih proizvoda, no zastitni programi su im ispod prosjeka i to je tak no nist zato nikakav problem.Cool

17 godina
neaktivan
Ashampoo AV full free

Ako tko još nije skontao, Ashampoo u svom AVu koristi Avirin engine... Avira je još licencirala svoj engine Ad-Awareu i Webrootu (WebWasher)

Ende Neu
15 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

Avira je još licencirala svoj engine Ad-Awareu...

...koji se koristio u starijim verzijama.....

Nove verzije Ad-Awarea koriste kombinaciju vlastitih (Lavasoft) enginea i Sunbelt Viprea.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice