Antivirus

poruka: 32
|
čitano: 7.574
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Antivirus

šta mislite koji je najbolji antivirus za uzeti sada?

Kome je još zanimljiv taj facebook-stranica za dangubljenje i pretvaranje da imaš nadprosječno zanimljiv život? Bio sam na moru-slika,bio sam u gradu-slika,bio sam na selu-slika,kakio sam na wc-u-slik
17 godina
Antivirus

Po meni bi to bili:

Besplatan: Avira

Za nofce: Eset smart security

16 godina
neaktivan
RE: Antivirus
Pulja kaže...

šta mislite koji je najbolji antivirus za uzeti sada?

http://www.free-av.com/  bar većina tako misli..

17 godina
neaktivan
Antivirus

neznam zakaj svi preporučaju aviru free, kad se sam program ponaša ko virus :) (hrpa reklama i splash screenova)

avg free je puno elegantniji

a, trenutno koristim microsoft security essentials beta i oduševljen sam za sad

17 godina
Antivirus

Da, dobra je at free Avira, koristio sam je neko vrijeme. Al sam odlucio prijeći na Kaspersky Internet Security 2010, koji čak i BUG-ovci preporučuju.

Imaš jedan site na kojem možeš kupiti originalni licencni ključ (1 godina) za $10, što će reć oko 50-tak kn... Cool

16 godina
neaktivan
majkell kaže...

neznam zakaj svi preporučaju aviru free, kad se sam program ponaša ko virus :) (hrpa reklama i splash screenova)

ja sam sestri ostavio AVG i radi svoj posao sasvim solidno,ne gnjavi,uredno se apdejta..ali eto mit je stvoren,pa ljudi misle da je avira svemoguća..a bogami nije..takav antivirus  ne postoji..

16 godina
neaktivan
Antivirus

Avast! i Avira.

Iako ima malo slabiju detekciju od Avire, avast! je kao cjelokupan proizvod (IMO) bolji jer osim rezidentne zaštite nudi mrežni i Internet štit, E-mail scanner, skeniranje prije podizanja sustava, itd. Update se može podesiti svaku minutu ako hoćeš, dok Avira može maksimalno jednom dnevno.

AVG je na trećem mjestu, valjda.

EDIT: zaboravio sam na VRDB generator - avast! Virus Recovery Database.

Press any key to continue or any other key to quit.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 5:11 (andy0101).
16 godina
Antivirus

Nema baš najboljeg antivirusa, al eto, ja bi od komercijalnih preporučio Trend Micro Internet Security ili kaspersky Internet Security, a od besplatnih mi je najbolja Avira.

16 godina
neaktivan
Antivirus
Od besplatnih Avira free,a ako misliš kupiti av,onda KIS ili Nod32
17 godina
protjeran

AVG Free edition 8.5 i AV Avira su dobri ako ne želiš plaćati. Sa time na umu da AVG ima nešto slabiji nivo detekcije virusa. Ako hoćeš plaćati već onda bez daljnjega uzmi si Kaspersky Internet Security 2010. Imaš ga na netu za download trial pa si poslije uzmeš licencu!

They see it right, they see it well but they think this saves us from our hell
16 godina
neaktivan
Antivirus

Neznam zašto miješate antivirus i internet security. J'beš ti samo antivirus kad nemaš anti spyware i firewall.

16 godina
neaktivan
Suvre kaže...

Neznam zašto miješate antivirus i internet security. J'beš ti samo antivirus kad nemaš anti spyware i firewall.

noviji antivirusi imaju i antisyware zaštitu,a  neki i firewall..

16 godina
neaktivan
seneka kaže...
Suvre kaže...

noviji antivirusi imaju i antisyware zaštitu,a  neki i firewall..

To vise onda nije antivirus, to je security suite...

Mislim da je najbolji free Av Avira, a od komercijalnih Kaspersky.

Zašto sarma ne leti??
17 godina
neaktivan
Antivirus

Osobno ne volim aviru zbog prevelike hrpe, često nepotrebnih notifikacija, zna blokirati neke programe bez veze, ili zbog nje komp počne prozvodit pištave zvukove.

Been there done that
16 godina
neaktivan
Fowix kaže...

šta je ovo  http://www.free-av.com/    ?

16 godina
neaktivan
seneka kaže...
Fowix kaže...

šta je ovo  http://www.free-av.com/    ?

A sta je ovo    

http://www.free-av.com/en/products/5/avira_premium_security_suite.html

Zašto sarma ne leti??
17 godina
neaktivan
Antivirus

Najbolji bi bio origigi Kaspersky, al ak se nemreš protegnut do njega onda NOD.

Only God (& mod) can judge me
16 godina
neaktivan
Antivirus

Evo ovako: kupim ja sebi WD Elements prijenosni disk s malom autorun datotekom u kojoj piše koja će ikona bit. I ja njega priklučim na komp sa piratskim Eset Smart Security-em i on meni javlja da je to trojanac. ESS mi izbriše tu datoteku i sad mi više nema ikonice. :( Ja zatim pokušam napravit sam svoju autorun datoteku ali bezuspješno. Instaliram predobru Aviru koja mi javlja da je i to trojanac. Ja to ignoriram jer znam da nije.

Imam program Game Booster koji isključi nepotrebne procese za veće performanse i Avira mi iza njega javi da je trojanac. Ja poludim i izbrišem Aviru i neće više nikad na moj komp. Sad sam bez antivirusa.

EVERYBODY LIES
16 godina
Šef kaže...

Evo ovako: kupim ja sebi WD Elements prijenosni disk s malom autorun datotekom u kojoj piše koja će ikona bit. I ja njega priklučim na komp sa piratskim Eset Smart Security-em i on meni javlja da je to trojanac. ESS mi izbriše tu datoteku i sad mi više nema ikonice. :( Ja zatim pokušam napravit sam svoju autorun datoteku ali bezuspješno. Instaliram predobru Aviru koja mi javlja da je i to trojanac. Ja to ignoriram jer znam da nije.

Imam program Game Booster koji isključi nepotrebne procese za veće performanse i Avira mi iza njega javi da je trojanac. Ja poludim i izbrišem Aviru i neće više nikad na moj komp. Sad sam bez antivirusa.

Da i?? Ona te sam upozorava i to ti je tak a to sto si ti ljen sto neces klikat ignore to je onda tvoj problem,neke tvrtke ti placaju av kompanije da crackove kao viruse oznacavaju,zamisli kak je meni ja imam 5 "virusa" a nisu virusi nek crackovi i ostale gluposti i avira redovito zvoni na to i ja je sam zanemarim kad znam da to nije virus...sad je vec vjerovatnost da pokupis virus neg sa avirom,al to je tvoja odluka ne moja.

17 godina
neaktivan
Antivirus

Ja koristim AVG 8,5 free, i imam u vaultu nekoliko sumnjivih detektiranih stvarčica, jedan virus small dropper i još neke trojan horse detection, koliko je preporučljivo da ja to deletam od tamo ili da to ostavim gdje je, jer inače ne stvara mi nikakve probleme.

Been there done that
16 godina
neaktivan
majkell kaže...

Po meni jedni od boljih antivirusnih programa je definitivno Avira, NOD32, AVAST... i to sto ti tu pricas te reklame... ok, i mene je to ispocetka zivciralo... al evo ti LINK sa postupkom kako to rijesit... :))  Nadam se da ces ti i svi ostali  onda bit zadovoljni ovim besplatnim i veoma korisnim alatom.......

16 godina
neaktivan
zero cool kaže...

Ja koristim AVG 8,5 free, i imam u vaultu nekoliko sumnjivih detektiranih stvarčica, jedan virus small dropper i još neke trojan horse detection, koliko je preporučljivo da ja to deletam od tamo ili da to ostavim gdje je, jer inače ne stvara mi nikakve probleme.

ako ti sve radi normalno,zašto nebi ispraznio karantenu..sve što mi nađe AV brišem ..
samo ti isprazni taj vault- podrum-trezor

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 15:44 (seneka).
16 godina
neaktivan
zero cool kaže...

Osobno ne volim aviru zbog prevelike hrpe, često nepotrebnih notifikacija, zna blokirati neke programe bez veze, ili zbog nje komp počne prozvodit pištave zvukove.

Meni je komp pištao od avire samo kad je nalazila viruse, nezz kaj si ti radio...

15 godina
neaktivan
Antivirus

BItdefender Total Security 2009Cool

15 godina
neaktivan
majkell kaže...

a, trenutno koristim microsoft security essentials beta i oduševljen sam za sad

Reklame i splash screenovi se riješe za par minuta i onda je sve čisto.

Nemoj ni u snu stavljat AVG u isti koš s Avirom...ni približno!

Pogledaj samo malo testove tipa AV Comapratives. Još da si spomenuo avast!, ajde....

15 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

Avast! i Avira.

Iako ima malo slabiju detekciju od Avire, avast! je kao cjelokupan proizvod (IMO) bolji jer osim rezidentne zaštite nudi mrežni i Internet štit, E-mail scanner, skeniranje prije podizanja sustava, itd. Update se može podesiti svaku minutu ako hoćeš, dok Avira može maksimalno jednom dnevno.

AVG je na trećem mjestu, valjda.

EDIT: zaboravio sam na VRDB generator - avast! Virus Recovery Database.

Email scanner - IMO nepotrebno jer će AV detektirati malware prilikom otvaranja ili snimanja fajla na hard.

Web shield - IMO nepotrebno jer više usporava surfanje u usporedbi s aplikacijama tipa WOT, Linkscanner, SiteAdvisor...

Skeniranje prije podizanja sustava - ima i Avira kroz odabir prilikom instalacije, malo složenije naknadno uključiti.

Update se može podesiti i svaku minutu - ima i Avira kroz opciju Edit Jobs.

Avira ima odličan Rescue CD (vidi Mattov review na Jubitu).

Nova Avira će imati behavior blocker tipa ThreatFire...

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 12:43 (siketa).
16 godina
neaktivan
siketa kaže...

Avira ima odličan Rescue CD (vidi Mattov review na Jubitu).

Znam za Rescue CD, ali to je zasebni program, a ne integracija u anti-virus. Svaki put kad ideš boot-skenirati trebaš spržiti novi CD zbog antivirusnih definicija (virus database).

siketa kaže...

Update se može podesiti i svaku minutu - ima i Avira kroz opciju Edit Jobs.

Ne može. Maksimum je jednom dnevno.

Naravno govorimo o besplatnoj verziji.

Press any key to continue or any other key to quit.
15 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

Ne može. Maksimum je jednom dnevno.

Naravno govorimo o besplatnoj verziji.

Oh...a što je onda ovo?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 21:05 (siketa).
17 godina
neaktivan
Antivirus

Što mislite o ovome Clam Antivirus-u. Dolazi kao dio paketa Spayware Terminatora pa sad neznam. Imam instaliranu aviru free, al mi je užasno to šta je nemogu updateovat.

16 godina
neaktivan
Antivirus

Trenutno je najbolje uzeti onaj protiv svinjske gripe.

http://www.youtube.com/watch?v=eVU9YWliLzs&feature=related
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice