Baš gleda taj S9, pa isti kao S8. Već mi se bljuje od tog dizajna.
Imao sam S6,S7,S8 i stvarno ne znam kako bi "progutao" da kupim S9. Uvijek sve jedno te isto.
Baš gleda taj S9, pa isti kao S8. Već mi se bljuje od tog dizajna.
Imao sam S6,S7,S8 i stvarno ne znam kako bi "progutao" da kupim S9. Uvijek sve jedno te isto.
U principu godinu za godinu niti se isplati kupovadi smartphone... već svake druge ili nadalje....
jelda i ja cu preskocit te uzet n9
upravo tako ali ruku ne srce svi su oni "isti"....
jelda i ja cu preskocit te uzet n9
nemoj, radije sačekaj n10, jer bi n9 ponovno mogao napraviti "boom"
Ja sam na običnom S7 komu su dani već pomalo odbrojani tako da ću vjerojatno piknuti S9+...jedino me "strah" da Samusng još ovo proljeće ne izda Galaxy X jer sam ga onda popušio...a prema nekim glasimama to bi se moglo dogoditi.
Ja sam na običnom S7 komu su dani već pomalo odbrojani tako da ću vjerojatno piknuti S9+...jedino me "strah" da Samusng još ovo proljeće ne izda Galaxy X jer sam ga onda popušio...a prema nekim glasimama to bi se moglo dogoditi.
Kako mislis popusio?
X ako izade nece biti ispod 10k kuna i to je potpuno drugi koncept telefona.
čuj s7 dani odbrojani, a ja sa s2 mislim kako još nije vrijeme za novi mobitel razmišljam eventualno o novoj bateriji ( i dalje je ona originalna u njemu )
ovo izgleda kao intelov tic tock. Po meni ostavljaju nešto posebno sa s10 kao apple za x. Da li će biti dobra promjena ne znam, ali ići sa s8 na s9 samo jer je noviji mobitel se po meni isplati jedino ako ne padne neka dobra ponuda za prodati stari kupiti novi.
Prvi puta na pravim slikicama... mislim da je to to
https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s9_stars_in_premature_handson_photos-news-29713.php
upravo tako ali ruku ne srce svi su oni "isti"....
Uh, bome nisu.
Ja sam se malo nećkao oko Notea 8 zbog cijene.
Ipak ga uzeo.
Osjetiš razliku u odnosu na sve drugo.
Namerno po nekad u trgovini uzmem drugi mob u ruke i svaki put je očigledno koliko je mob superioran.
I taman mi se pokvario laptop na poslu (danas), naravno imam na Noteu backup bitnih stvari, to je to, mob obavlja gotovo sve dok se lap ne sredi.
nista cudno iste kao za S8/+ tj. barem ne kosta 10,11 kao iPhone X.
Iskreno ove cijene su zaista enormne... zaista bi trebalo isprobati OnePlus modele
Postavlja se logično pitanje, koliko će onda koštati Note 9?
8.5 keka
Mislim da ce Galaxy S9+ najveci problem biti Note 8 jer nisam bas siguran zasto bi netko dao za S9+ oko 6000-6500 Kn kada dodju prvi primjerci kod nas i usput i na njuskalo.
Note 8 zapakirani imam za 4500 Kn sada vec, a dati u pocetku 2000 Kn vise za S9+...ne znam, mislim da se ne isplati.
Tko ima S8+ onda je ipak drugacije, Note 8 ipak ima dvije kamere, 6GB ram i olovcicu i daleko je konkurentniji S9+.
ma nema ni sa s8+ potrebe cim stigne Oreo
ma nema ni sa s8+ potrebe cim stigne Oreo
Neće Oreo donjet tako velike promjene kao što većina i očekuje...
Priča se o 4GB RAM-a i istom kapacitetu baterije za osnovni model, a ja nisam poludio dati još više para za S9,kad recimo Hauwei nudi puno veću bateriju i više rama za manju cijenu.
Nije samo Huawei u igri, ali mislim da Samsung ove godine zaobilazim.
Prvo ću vidjeti što će ove poznate marke ponuditi, sačekat ću prve dojmove i testove,a onda ima vremena do jeseni da se odlučim.
Imas Note 8 na njuskalu novi zapakirani za 4500, a imat ces za toliko novaca i S9+ za par mjeseci...cemu panika.
Gledam i iPhone X je sa nebuloznih 10tkn lagano dosao na daleko oku ugodnijih 6-7000 kn.