Samsung Galaxy S9 / S9+ - Rasprava
- poruka: 3.577
- |
- čitano: 990.938
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam samo facebook/messenger/deezer/shazam instaliran.. i sve sto sam mogao ostalo sam disablao i sinkronizaciju ugasio. Pokusavam sad s sto manje aplikacija zivjeti da vidim kako ce baterija biti. Na mom S8+ je dosta bolje baterija bila.. isto radim sve kao i na S9+ i iste aplikacije instalirao i sve isto podesio
Koju boju da uzmem za lakšu prodaju S9? Crna ili plava?
Danas sam prvi put za ozbiljno pogledao S8 ili S9. Zaobljeni ekran mi je katastrofa. Pogotovo vrh ekrana. Ne bi to nikad mogao koristiti.
Da i jos je ovo snapdragom 845 koji je nesto sporiji od Eq-a ;-)
Osjecaj brzine i fluidnosti kao na iPhoneu...
Zaobljeni ekran mi je katastrofa. Pogotovo vrh ekrana. Ne bi to nikad mogao koristiti.
Brzo se navikneš. Prvih pola sata mi je bilo čudno, sad mi je odlično.
Da, vele da je fluidniji neg S8, e sad, jel to radi nvog exynosa ili..
Tu je još 6gb, što je i više neg dovoljno, prema onom videu, mogli bi reć da stoji uz bok Pixelu 2 koji slovi među najbržim tj najfluidnijim androidom, samsung je iznenadio s tim uređajem, kad svi znamo kak radi (lagdroid i sl. izjave za samsung mobitele)..
Treba pričekat i vidit kak S9 radi na duže staze dok ga se nakrca stvarima i težim radnjama, mada ne znam, ne bih to rekao da je fluidan ko ajfon, možda je, al baš ko ajfon.
Iphoneu iz prošle generacije jel
Iphoneu iz prošle generacije jel
S obzirom da je iOS 11 s*anje, te mi je Note 8 brzi i fluidniji od iP8+ u koristenju, onda je. iP7 na iOS 10.3.3 je bio raketa
pa naravno da je brzi samsung ;)
Samo da sad ne krene opet rasprava samsug vs apple jer ser....mi se vise od toga
a i ovi usporedni testovi, koji ce brze otvoriti odredenu app su mi takoder bedasti i glupi
mene iskljucivo zanima surfanje, jer tu samsung cesto imam problema, njuskalo mi je uvijek štucalo i na S6, S7 S8+
zanima me kako se devetka ponasa
Ekipa dobio sam mail od GLS-a da je paket pripremljen za mene, dali mogu GLS očekivati sutra kod mene ili prekosutra? Jel u četvrtak idem u inozemstvo dali moram ja baš preuzeti paket ili može netko umjesto mene potpisati?
Cini mi se da imam problem na svom S9+.
Kada kameru koristim u bilo kom nacinu sve je super, samo sto prebacim na Super slow motion (super usporeni snimak), ekran/kamera potamni skroz, i to toliko da je neiskoristivo.
Moram napomenuti da je u sobi upaljeno 4-5 veoma jakih LED sijalica tako da nije do toga da je tamno u sobi.
Evo primjer kako izgleda na automatskom i kako na super slow motion:
Auto:
https://i.imgur.com/j3seWDu.jpg
Super Slow Motion
[img]https://i.imgur.com/gHvS9ze.jpg[/img]
Ima li neko slican problem?
Da li da nosim telefon nazad, jer imam pravo na novi uredjaj ukoliko ga donesem u prvih 8 dana?
Da se razumijemo ne postoji mobitel koji s vremena na vrijeme ne štucne...cimer ima Iphone 8 plus i kaže da animacije ulaska i izlaska iz aplikacija znaju štucnuti, a kamoli da onda neće ostali kad Ip slovi za najfluidniji uređaj. Čak je i Google Pixel XL 2 kada je izašao štucao (tko ne vjeruje neka progoogla), ali riješili su to vrlo brzo. Samsung ima lošu prošlost za koju se svi hvataju, ali mislim da S9 nema problema sa stalnim laggom. Nisam ga koristio, ali vjerujem da i on tu i tamo trzne, ništa što bi trebalo biti deal breaker. To je samo moje mišljenje...
Nije to nikakav bug, to je kod svih tako kad je slow motion u pitanju, doduše na gejfonu se moze podesiti svijetlina a vjerujem i na galaxyju ali ako je sve na automatski onda to izgleda ovako
evo pogledaj kako je kod mene na gejfonu 8
To je normalno zbog načina na koji sve kamere rade. "Jači" slow motion = više svjetla trebaš. Upotrijebi ili reflektore ili po danu...
To je normalno zbog načina na koji sve kamere rade. "Jači" slow motion = više svjetla trebaš. Upotrijebi ili reflektore ili po danu...
Kao veliki kritičar Samsunga, zanima me što misliš o S9?