Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.346.839
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
mp3david kaže...
Dali maska od S6 odgovara i za S7

Nisu istih dimenzija tako da ne odgovara.

15 godina
odjavljen
Meni je pasala maska od S6, samo što poklopci od utora nisu odgovarali.

0 0 hvala 0
12 godina

Za sve one koji skidaju firmware i instaliravaju ga preko Odina. A skidaju preko stranice Sammobile.com evo ovdje jedan programcic koji duplo brze skine firmware i ima za sve modele.

SamFirm ili stranicu UPDATO

SamFirm aplikacija je obustavljena ali i dalje radi svoj zadatak trazi i skida firmware

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2016 14:33 (zviznemte).
Moj PC  
5 0 hvala 5
12 godina
neaktivan
Pozz ekipa , da li zna netko postoji li da se kupi tempered glass da pokriva kompletan ekran na S7 obicnom, bez da se odlijepi sa bocnih strana jer je ekran zakrivljen na rubovima. Ako moze neki link...Hvalaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Slično pitanje od kolege gore hhh... Mene zanima za edge, čitao sam da staklo ne drži dobro zbog rubova. Sad dali da uzmem foliju ili ima neko dobro staklo ?

#fsb
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
sveupitni kaže...

Slično pitanje od kolege gore hhh... Mene zanima za edge, čitao sam da staklo ne drži dobro zbog rubova. Sad dali da uzmem foliju ili ima neko dobro staklo ?

Ima ono Zagg od 50ak eura staklo ali ja hocu nesto normalnije hahaha.. Znaci da nisu mogli napraviti dobro staklo za ravni s7 ne ide mi u glavu...

16 godina

Ak ne staklo, onda folija obična ide gore hh.. Gle kakvu sam "genijalnu" foliju dobio s maskicom danas 

#fsb
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

jel ima netko za prodaju ili na poklon obicnu s7 prozirnu silikonsku masku, cim tanju moguce. Danas sam kupio s7, a necu ga izgrebati... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Blade18 kaže...

jel ima netko za prodaju ili na poklon obicnu s7 prozirnu silikonsku masku, cim tanju moguce. Danas sam kupio s7, a necu ga izgrebati... 

Maskice su ti oko 50kn kod nas a na ebay 1-2$ obicne..

16 godina

Na kraju sam uzeo preko njuške obicnu prozirnu za 20kn... znam da je $1 na ebayu, ali jbg ovo je cijena kad ti se neda čekati dva do 3 tjedna... 

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Ono kad po uređaju proliješ pivo, pa ga lagano samo staviš na pranje 

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina

jel ima neki skup sabranih mudrosti kak da baterija duže drži na S7? Nemam problema za sad, nego da odmah otklonim glavne uzroke battery drain-a. Lokaciju i društvene mreže hoću imati uključene tak da to možemo zaobići, isključio sam takoder i always on display, neki drugi savjet? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Moj telekom savjetuje da ako hoces da sacuvas bateriju ugasis telefon :)
17 godina
neaktivan

Nemoj s njim u more, nemaš jamstvo za slanu vodu.

17 godina
neaktivan

Prošli tjedan je iznenada počeo žestoko trošiti bateriju, s prijašnjih oko 28 sati rada je palo na 12-13 sati. Prvi dan sam pomislio da sam ostavio upaljenu igru ili nešto, kada se drugi dan nastavilo zabrinuo sam se.

Pod potrošačima baterije su se isticali amdroid sustav i OS. Treći dan sam razmišljao o odlasku na servis i onda sam se sjetio da sam bio instalirao Antutu benchmark, isprobao ga i odmah izbrisao ali je program zatražio skidanje Antutu 3d bencha. Provjerio sam, taj dodatak nije bio izbrisan i nakon što sam ga uklonio sve se vratilo na staro :)

Dakle, provjerite što ste instalirali ali i izbrisali ako upadnete u slične probleme.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Narucio sam onu foliju sa dbrand stranice i trebala bi doci ovih dana pa me zanima samo ako mi se ne svidi da li se one lako skidaju sa telefona?
Ima li netko iskustva?

0 0 hvala 0
16 godina
Dr. Vicko kaže...
Narucio sam onu foliju sa dbrand stranice i trebala bi doci ovih dana pa me zanima samo ako mi se ne svidi da li se one lako skidaju sa telefona?
Ima li netko iskustva?

Skroz lako... Jedino kaj si onda bacio 100kn xD

15 godina

Vidim vip pustio nadogradnju za s7 edge nadam se da ce i tele 2 uskoro...

17 godina

od t-coma jos nista

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Na wifiu dobivam oko 4,5-5h sota dok na mobilnim podatcima oko 3,5-4... Jel to neka normala ili moze i bolje? Obicni s7

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Tako je i kod mene na obicnom S7.
Eventualno ustedom baterije dobijem 20-30minuta vise.
Samsung Galaxy S7 32GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
maxy0 kaže...

Na wifiu dobivam oko 4,5-5h sota dok na mobilnim podatcima oko 3,5-4... Jel to neka normala ili moze i bolje? Obicni s7

To je normalno jer procesor vise radi kada pokusava da izvuce sto bolju konekciju sa tvoje mreze, jos pogotovo ukoliko je slab signal tad ubi bateriju.

9 godina
Upravo to, i meni na xiaomiju sot ovisi o tom kud se krecem, ako sam u uredu je sve super, naguram 1h sot u 10% bat bez problema, ak sam po terenu drzi manje posto na nekim mjestima ni nema signala pa se prakticki muci mob da uopce signal nade, a kamoli 3g/4g...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

može neka preporuka za screen protector i masku za s7 edge?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Za masku svakako Rinke ili Spigen

iPhone 6s Space Gray (Samsung u ❤️)

0 0 hvala 0
12 godina
Prije neki dan sam restartirao mob na početne postavke, i kad sam sve lijepo namjestio mi je dosla obavijest Samsung Cloud i sve aplikacije (samo apk bez podataka iz aplikacije),poruke/pozivi, postavke su mi se vratili. Nisam znao da uopće ima ta opcija pa sam ostao ugodno iznenađen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel ovo ok, orginal, prava?

LINK fusion

ili ova air

ili frame

jel to štiti od prašine i smeća koja se zavuče između maske i mobitela pa grebe

ima li možda nekih naljepnica prozirnih koje se stave po rubovima i zadnjoj strani i tipki možda pa da se zaštiti od mogućeg grebanja od smeća koje se zavuče?

što bi još za ekran poreporulili?

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2016 13:42 (bgm256).
10 godina
odjavljen
Vidim gore je bilo upita oko najobičnijih prozirnih maski. Ne bih ih nikak preporučio, dva frenda imaju A5 2016 i naravno da su im padali, a već prilikom prvog pada maska nije ničem poslužila jer su mobiteli bili izgrebani po rubovima. Tak da za ovakav mob uložite malo više para u zaštitu. Npr samo zadnje original staklo košta 400 kn sa zamjenom.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
koja bi onda bila prikladna maska prozirna?

i je li moguce naci u hr ili bar vani neku zastitu za ekran koja ne stvara probleme i nije preosjetljiva na ogrebotine tj dugotrajna je
16 godina
bgm256 kaže...
koja bi onda bila prikladna maska prozirna?

i je li moguce naci u hr ili bar vani neku zastitu za ekran koja ne stvara probleme i nije preosjetljiva na ogrebotine tj dugotrajna je

ja sam uvijek uzimao kaljeno staklo od nillkina, imas ih po 9 dolara preko aliexpressa i nikad nisam imao problema s njima. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice