Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.347.842
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Ne kontam. Napravio sam updejt i sad kad odem na galeriju nemam niti jedne slike a imao sam oko 400 komada. Pod my files/images ih nadjem Al ne kontam zasto ih u galeriji vise nema  a ne vidim opciju da ih ponovno prikaze. 

Čak i kad uslikam novu ne pojavljuje se. Jel mozda razlog sto mi je samsung  sync disabled

Moze pomoć? 

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2016 7:12 (manipulator).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

Probaj ici u postavke, pa aplikacije pa nadji galeriju i obrisi podatke (data) i keš (cache), restartuj i trebalo bi se pojaviti

15 godina

Mislim da je ovaj novi update donio i poboljsanje po pitanju baterije.

Barem mi se tako cini zasad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

vidim svima stigao update a meni još ništa

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Sutra ce.
9 godina
neaktivan
Dobar dan, ovako da ne prelistavam 50 str na ovoj temi. Zanima me kakva iskustva imate s7e folijama i koje koristite. Ja imam spigen neo hybrid case i problem mi je pronac uz taj case. Imao sam spigenovu foliju ali se na kutevima (edgu) odmah podigla, probao sam i od stars-a kaljeno staklo medjutim ne stane s ovim caseom. Molim pomoc. Lp

0 0 hvala 0
17 godina
Charugga kaže...
Dobar dan, ovako da ne prelistavam 50 str na ovoj temi. Zanima me kakva iskustva imate s7e folijama i koje koristite. Ja imam spigen neo hybrid case i problem mi je pronac uz taj case. Imao sam spigenovu foliju ali se na kutevima (edgu) odmah podigla, probao sam i od stars-a kaljeno staklo medjutim ne stane s ovim caseom. Molim pomoc. Lp

Idam malo u OffT ali jedna stvar mi nikako nije jasna, a to su te folije za zastitu ekrana. Ja do sada ni na jednom mobu nisam imao tu foliju i evo cak i na onim koji stoje kod kuce i skoro se ne koriste, kojima je preko 6 godina nemaju izgrebane ekrane, a nosio sam ih i u dzepovima sa kljucevima i u torbicama i ispadali su i itd.

Ja na svom imam onaj back case, silikonski i to je to 

9 godina
odjavljen

Folija j generalno bezveze. Nicemu ne sluzi u principu. Lako se izgrebe pa ruzno izgleda katastrofa za zalijepiti a ne stiti ni od cega... Staklo kosta dolar vise a neuporedivo bolje....

9 godina
neaktivan
Kupio sam staklo od starsa iz njemacke 250kn staklo, kazem da ne pase uz moj spigen neo hybrid case, case ga je odlijepio odmah, kad sam pokusao stavit opet i nazad u case pa ga malo stisno da ga guma drzi napuklo je. Tako da mi preostaje samo folija. Neznam ja volim foliju imat na mobu, takva mi je navika na svim mobitelima, trebalo ili ne... zanima me ima netko u kombinaciji s ovim caseom foliju i kakvu. Hvala lp
11 godina
Dr. Vicko kaže...

Idam malo u OffT ali jedna stvar mi nikako nije jasna, a to su te folije za zastitu ekrana. Ja do sada ni na jednom mobu nisam imao tu foliju i evo cak i na onim koji stoje kod kuce i skoro se ne koriste, kojima je preko 6 godina nemaju izgrebane ekrane, a nosio sam ih i u dzepovima sa kljucevima i u torbicama i ispadali su i itd.

Ja na svom imam onaj back case, silikonski i to je to 

Mozda je to i znak da bi trebao poci oftalmologu...nekada ljudi misle da dobro vide pa tako i ti...nekada su te ogrebotine tako sitne i vide se pod odredjenim kutom...ako imas dobar vid naravno. :D

12 godina

da li postoji nekakva opcija ili xposed module koji moze koristiti ovi novi featureas note 4/7 Smart Select?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moze ukratko kakav je touchwiz sad. Prije godinu i pol kad sam kupovao mobitel sam čuo dosta loše kritike, da je spor, steka, stajaznam, pa sam se odlučio za sonyja, al bidici da me sony sa novim flagshipovima stalno razocaruje, počeo sam razmišljati i o note7 (znam da je kriva tema, ali pitanje je općenito, pa da ne otvaram novu jer mi se čini da još ne postoji za note). Osim touchwiza, moze ukratko i o drugim stvarima, fotic, trajanje baterije, pregrijavanje, općenito kakvi su mobiteli, vjerujem da neće bit velike razlike izmedju performansi note7 i s7

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Zar nije lakse pogledati review na youtube od ljudi koji imaju moze 7. Ne vjerujem da ga ima iko ovdje na forumu...
15 godina
macgyver kaže...
Moze ukratko kakav je touchwiz sad. Prije godinu i pol kad sam kupovao mobitel sam čuo dosta loše kritike, da je spor, steka, stajaznam, pa sam se odlučio za sonyja, al bidici da me sony sa novim flagshipovima stalno razocaruje, počeo sam razmišljati i o note7 (znam da je kriva tema, ali pitanje je općenito, pa da ne otvaram novu jer mi se čini da još ne postoji za note). Osim touchwiza, moze ukratko i o drugim stvarima, fotic, trajanje baterije, pregrijavanje, općenito kakvi su mobiteli, vjerujem da neće bit velike razlike izmedju performansi note7 i s7

ja sam sa Z3 prešao na s7edge i mogu ti reći da je s7edge bolji u svemu od Z3. Touchwizz radi jako dobro, kamera je puno puno bolja od kamere na z3, po trajanju baterije su oba jednako dobra, pregrijavanje nisam primijetio...

Potpis!
15 godina

dosad mi se sve svida na mobitelu, odlican je... osim baterije (obican s7). mislim, dobra je ona, 5,5h SOT-a na wifiju, 4h vise-manje na 3g, no imo sam xiaomija koji mi je preko 6 sati davao na 3g, tako da je se teze prilagodit na to. da je u tom segmentu jos malo bolji mob bi bio savrsen

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Primjecujem da kad nekad upalim mobitel preko home tipke odmah bude otkljucan, ne trazi sifru niti otisak prsta.. jel moguce da tako brzo nekad ocita otisak ili je ipak bug? Imam google now launcher ako sta znaci

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 9:29 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Probaj. Prtisni necim drugim... Ne vjerujem da preskoci provjeiriti otisak prsta...
12 godina
Odi u postavke Zaslon zaklj.i sigurnost - Postavke sig. zaključavanja - Automatski zaključaj.
15 godina

Reinstalirao sam sa Odinom firmware i htio vratiti podatke, postavke itd... kako je bilo prije. Odrađen je i restore sa google accounta i sa samsung clouda. Osim sto su se vratile poruke, popis poziva , podaci u s planeru.. Mob izgleda kao da sam ga prvi put pokrenuo. A backupirao sam jucer sve. Jel to treba funkcionirati tako ofrlje ili sta? Nigdje ne pise da jos uvijek traje neka procedura vracanja starih postavki... Sad moram gubiti vrijeme da vratim kako je bilo.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Pa vratilo se sta se itrebalo vratiti. Sta se nije vratilo? postavke aplikacija? Pa i nece se vratiti. BEz roota i backapa tipa titanium backuapa i nece sse vratiti jer backup software i nema pristup tome....

15 godina
Ma naprimjer nista od postavki home screena i sl. Ali vidim da se vracaju neke stvari. Prvih pol sata mi je bila ukljucena i vibracija kod tipkanja a vidim da je sad vise nema. Dakle valjda ce se i ostalo vratiti. Glupo mi je sto nigdje ne pise da to jos uvijek traje.
Da li je tu netko probao staviti firm od note7 na edge?
Potpis!
9 godina
odjavljen

Pa nece ti se niakd sve vratiti mada iskreno ja nikad u to nisam vjerovao. Bitno mi je imenik, call log sms a sve ostalo je ili u cloudu (slike mailovi) ili nastimam ispocetka. Nikad mi ne treba vise od pola sata da vratim sve kako je bilo....

14 godina
Ezio kaže...
Ma naprimjer nista od postavki home screena i sl. Ali vidim da se vracaju neke stvari. Prvih pol sata mi je bila ukljucena i vibracija kod tipkanja a vidim da je sad vise nema. Dakle valjda ce se i ostalo vratiti. Glupo mi je sto nigdje ne pise da to jos uvijek traje.

Original firmware sa Note 7 na S7E (ili bilo kojeg Samsunga) nije moguce ubaciti,a sve da ti i prođe trajno si zbrickao telefon.

Ono sto ja koristim je Note 7 Grace UX tema koju sam preuzeo sa theme storea,no iz nekog razloga je tamo više nema (frend htio skinuti pa je nema)...

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 18:21 (Purger155).
15 godina
Purger155 kaže...
Ezio kaže...

Original firmware sa Note 7 na S7E (ili bilo kojeg Samsunga) nije moguce ubaciti,a sve da ti i prođe trajno si zbrickao telefon.

Ono sto ja koristim je Note 7 Grace UX tema koju sam preuzeo sa theme storea,no iz nekog razloga je tamo više nema (frend htio skinuti pa je nema)...

zapravo nisam mislio original firmware nego prerađeni za s7e. Ima na xda tema o tome

Potpis!
9 godina
neaktivan
Netko? Evo sad probao i od celly foliju i baceno opet 90 kn, leptirici sa strane koliko god ih drzao nece se primit nit bez maske, niti jedan mjehuric skolski zaljepljeno i nista...

Hvala
13 godina
protjeran

Ja sam kupovao folije po bosni razne one od po 10-15 KM, cak i "kaljeno staklo" za 20-30KM koje je bilo katastrofalno, kao plastika i to necisto, a plus sto se prasina uvlacila ispod. Ove folije sve i jedna je spadala u kratkom vremenskom roku i to se prvo pocne odvajati na edge dijelu display-a, a neki su me ubijedjivali da je do zastitne gume.

15 godina
Torent kaže...

Pa nece ti se niakd sve vratiti mada iskreno ja nikad u to nisam vjerovao. Bitno mi je imenik, call log sms a sve ostalo je ili u cloudu (slike mailovi) ili nastimam ispocetka. Nikad mi ne treba vise od pola sata da vratim sve kako je bilo....

poanta je u tome da se sve vrati (tj. sve ono što označiš za backupiranje) ali ne vrati se ili se vrati djelomično. loše rješenje.

Potpis!
9 godina
odjavljen

Pa i en bas. Zamisli da ti svaka aplikacija ima pristup svim podacima od svih drugih aplikacija? Koliko bi to bila sigurnosna rupa?A manje vise svaki louncher ima backup svoj. Meni je daleko sigurnije rjesenje da svaka aplikacija ima svoj backup iako je vise posla kad vracas neg da svaka moze cackati po podesavanima drugih aplikacija....

15 godina
Torent kaže...

Pa i en bas. Zamisli da ti svaka aplikacija ima pristup svim podacima od svih drugih aplikacija? Koliko bi to bila sigurnosna rupa?A manje vise svaki louncher ima backup svoj. Meni je daleko sigurnije rjesenje da svaka aplikacija ima svoj backup iako je vise posla kad vracas neg da svaka moze cackati po podesavanima drugih aplikacija....

Pogledaj screenshot postavki samsung clouda.

Od svega navedenog na screenshotu vratili su mi se: Phone, Clock i Messages. Valjda u potpunosti, ali nekako sumnjam i u to.

Vratilo se i nešto od Settings. Dok se od Home screen i Apps nije vratilo ništa.

Od Apps su se vratili APK files, ali to je u sklopu googleovog backupa tako da sumnjam da su apk downloadane zahvaljujući podacima iz samsung clouda.

Očito ne funkcionira kako bi trebalo.

Na iphoneu (kojeg sam zadnji put koristio prije više od 4 godine) je to funkcioniralo bez greške.

Uglavnom, neka i bude problema sa vraćanjem podataka iz neke aplikacije... to bi pretrpio. Ali neshvatljivo je da se ne vrate barem podaci i postavke samsungovih aplikacija.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 13:30 (Ezio).
9 godina
odjavljen

Ok. Ja ionako tome nisam nikad ni vjerovao jer jednostavno previse je razlicitih configuracija da bi to dobro funkcionisalo. nemam ja nesto komplikovan home screen pa to vratim kako je bilo za cas. Sad na nexus 6p imam doslovno jedan screen sa 2 widgeta i 6 ikona u docku ;) A i koristim nova louncher koji ima svoj backup. Daleko vise mi je pravilo problem sto do skora viber nije imao svoj backup....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice