Samsung Galaxy S23/S23+/S23 Ultra - [Rasprava]
- poruka: 1.390
- |
- čitano: 641.474
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long

budem odmah probao baš
je li tko primjetio da mu na one ui 7 automatska svjetlina zaslona radi dosta lošije nego na 6, ili sam ja poseban? smeće totalno
Meni radi normalno kao i prije.
Nemam ni instagram a baterija je banana
Nemam ni instagram a baterija je banana
Probaj malo više držat volan u ruci dok radiš a ne mobitel, možda izdrži više
Ja iskreno nemam nikakvih problema sa OneUI 7 na base S23 modelu. Nisam primjetio da mi je baterija lošija nego prije. Većinom nekakvih 5-6 sati SOT-a što je bio slučaj i prije updatea. Jedino kad je mobitel bio nov sam dobivao po 8 sati SOT-a ali vjerujem da je to više do starenja baterije nego do softvera.
Kad je izašao OneUI 7 napravio sam komplet reset što volim napraviti kad je nova verzija Androida i stvarno nemam problema.

Ja iskreno nemam nikakvih problema sa OneUI 7 na base S23 modelu. Nisam primjetio da mi je baterija lošija nego prije. Većinom nekakvih 5-6 sati SOT-a što je bio slučaj i prije updatea. Jedino kad je mobitel bio nov sam dobivao po 8 sati SOT-a ali vjerujem da je to više do starenja baterije nego do softvera.
Kad je izašao OneUI 7 napravio sam komplet reset što volim napraviti kad je nova verzija Androida i stvarno nemam problema.
Idealno bi bilo napravit kompletan reset ali iskreno mi se neda izgubit 3 sata na vračanje svega nazad, plus to da se opet moram j.... sa bankom za aktivirat njihovu aplikaciju.... Možda se prisilim pa to i napravim sljedeći vikend, jer bi bilo isto tako idealno napravi i čistku apliakcija jer ih imam krcato "možda bi bude trebalo" aplikacija!
Instalirao sam zadnji update (Secutiry patch: May 1st) prije 2 dana i čini se da je baterija puno bolja sada nego na prvoj verziji oneui-a 7
meni također isti problem ali na S25 Ultra.
Obrisao app instalirao ponovno i stavio u "strogo mirovanje" da ne cucla bateriju.