Samsung Galaxy S23/S23+/S23 Ultra - [Rasprava]

poruka: 1.391
|
čitano: 641.670
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Samsung Galaxy S23/S23+/S23 Ultra - [Rasprava]
There's no going back. Samo će bit gore
lol
9 mjeseci
Meni se od kada sam pohvalio bateriju brisanjem cache baterija značajno pogoršala, pa sam na redditu pronašao da je problem do instagram aplikacije (naravno ako koristite instagram). Onda sam izbrisao aplikaciju, isključio autoažuriranje na play storu i instalirao sa apk mirrora stariju verziju i sada je baterija opet odlična.

0 0 hvala 0
6 godina
Hacker002 kaže...

budem odmah probao baš

je li tko primjetio da mu na one ui 7 automatska svjetlina zaslona radi dosta lošije nego na 6, ili sam ja poseban? smeće totalno

Meni radi normalno kao i prije.

16 godina

Nemam ni instagram a baterija je banana

16 godina
ivanec kaže...

Nemam ni instagram a baterija je banana

Probaj malo više držat volan u ruci dok radiš a ne mobitel, možda izdrži više

15 godina

Ja iskreno nemam nikakvih problema sa OneUI 7 na base S23 modelu. Nisam primjetio da mi je baterija lošija nego prije. Većinom nekakvih 5-6 sati SOT-a što je bio slučaj i prije updatea. Jedino kad je mobitel bio nov sam dobivao po 8 sati SOT-a ali vjerujem da je to više do starenja baterije nego do softvera.

Kad je izašao OneUI 7 napravio sam komplet reset što volim napraviti kad je nova verzija Androida i stvarno nemam problema.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
antimadridista kaže...

Ja iskreno nemam nikakvih problema sa OneUI 7 na base S23 modelu. Nisam primjetio da mi je baterija lošija nego prije. Većinom nekakvih 5-6 sati SOT-a što je bio slučaj i prije updatea. Jedino kad je mobitel bio nov sam dobivao po 8 sati SOT-a ali vjerujem da je to više do starenja baterije nego do softvera.

Kad je izašao OneUI 7 napravio sam komplet reset što volim napraviti kad je nova verzija Androida i stvarno nemam problema.

Idealno bi bilo napravit kompletan reset ali iskreno mi se neda izgubit 3 sata na vračanje svega nazad, plus to da se opet moram j.... sa bankom za aktivirat njihovu aplikaciju....  Možda se prisilim pa to i napravim sljedeći vikend, jer bi bilo isto tako idealno napravi i čistku apliakcija jer ih imam krcato "možda bi bude trebalo" aplikacija!

6 godina

Instalirao sam zadnji update (Secutiry patch: May 1st) prije 2 dana i čini se da je baterija puno bolja sada nego na prvoj verziji oneui-a 7

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mr. Right 1808 kaže...
Meni se od kada sam pohvalio bateriju brisanjem cache baterija značajno pogoršala, pa sam na redditu pronašao da je problem do instagram aplikacije (naravno ako koristite instagram). Onda sam izbrisao aplikaciju, isključio autoažuriranje na play storu i instalirao sa apk mirrora stariju verziju i sada je baterija opet odlična.

meni također isti problem ali na S25 Ultra. 
Obrisao app instalirao ponovno i stavio u "strogo mirovanje" da ne cucla bateriju. 

7 godina

Mogu potvrdi da nakon par tjedana sa novim UI7 je baterija totalna banana, em se ludo grije kad se puni i skoro pa nema šanse da izdrži cijeli dan... 

Na Samsungovom forumu je 30 stranica kukanja oko baterije tako da Zamzung zna, jedino je pitanje dali imaju želju to riješit ili te gurnit prema S25! Jedan je pisao da je čak promjenio bateriju ali da je još uvijek isto sranje, tako da je definitivno neko SW sranje koje se da popravit!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice