Samsung Galaxy S23/S23+/S23 Ultra - [Rasprava]
- poruka: 1.391
- |
- čitano: 641.675
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long

budem odmah probao baš
je li tko primjetio da mu na one ui 7 automatska svjetlina zaslona radi dosta lošije nego na 6, ili sam ja poseban? smeće totalno
Meni radi normalno kao i prije.
Nemam ni instagram a baterija je banana
Nemam ni instagram a baterija je banana
Probaj malo više držat volan u ruci dok radiš a ne mobitel, možda izdrži više
Ja iskreno nemam nikakvih problema sa OneUI 7 na base S23 modelu. Nisam primjetio da mi je baterija lošija nego prije. Većinom nekakvih 5-6 sati SOT-a što je bio slučaj i prije updatea. Jedino kad je mobitel bio nov sam dobivao po 8 sati SOT-a ali vjerujem da je to više do starenja baterije nego do softvera.
Kad je izašao OneUI 7 napravio sam komplet reset što volim napraviti kad je nova verzija Androida i stvarno nemam problema.

Ja iskreno nemam nikakvih problema sa OneUI 7 na base S23 modelu. Nisam primjetio da mi je baterija lošija nego prije. Većinom nekakvih 5-6 sati SOT-a što je bio slučaj i prije updatea. Jedino kad je mobitel bio nov sam dobivao po 8 sati SOT-a ali vjerujem da je to više do starenja baterije nego do softvera.
Kad je izašao OneUI 7 napravio sam komplet reset što volim napraviti kad je nova verzija Androida i stvarno nemam problema.
Idealno bi bilo napravit kompletan reset ali iskreno mi se neda izgubit 3 sata na vračanje svega nazad, plus to da se opet moram j.... sa bankom za aktivirat njihovu aplikaciju.... Možda se prisilim pa to i napravim sljedeći vikend, jer bi bilo isto tako idealno napravi i čistku apliakcija jer ih imam krcato "možda bi bude trebalo" aplikacija!
Instalirao sam zadnji update (Secutiry patch: May 1st) prije 2 dana i čini se da je baterija puno bolja sada nego na prvoj verziji oneui-a 7
meni također isti problem ali na S25 Ultra.
Obrisao app instalirao ponovno i stavio u "strogo mirovanje" da ne cucla bateriju.
Mogu potvrdi da nakon par tjedana sa novim UI7 je baterija totalna banana, em se ludo grije kad se puni i skoro pa nema šanse da izdrži cijeli dan...
Na Samsungovom forumu je 30 stranica kukanja oko baterije tako da Zamzung zna, jedino je pitanje dali imaju želju to riješit ili te gurnit prema S25! Jedan je pisao da je čak promjenio bateriju ali da je još uvijek isto sranje, tako da je definitivno neko SW sranje koje se da popravit!