samo kad je nova verzija androida, ma da pod zadnje ni to nije mandatorno
Samsung Galaxy S23/S23+/S23 Ultra - [Rasprava]
- poruka: 1.306
- |
- čitano: 526.811
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo wipe cache i vozi dalje.
ima ovdje kakvi insider koji zna hoce li biti kakva akcija na S23+ u HT-u ?
obicni S23 je snizen 30% u HT-u, a A1 trenutno ima 310€ snizenje na sva 3 modela. neda mi se prelazit na drugu mrezu a i tarife u A1 su nešto skuplje.
svake godine su oko božića na 50%; i ja ga čekam :D
da to znam, barem je bilo prosle godine, ali onda je tu vec na vidiku S24 pa mi nema smisla vise...a sad je dobar popust u A1, a da bi bar i HT imao nešto..
da to znam, barem je bilo prosle godine, ali onda je tu vec na vidiku S24 pa mi nema smisla vise...a sad je dobar popust u A1, a da bi bar i HT imao nešto..
Zasto nema smisla 2mj od sad kupiti S23?
Jeli je kome došao update da mu je EUX/EUX/CRO?
Probaj utipkat *#12580*369#
I vidi koji ti je CVC 😕
1. Otvorite Postavke uređaja i idite na O telefonu > Podaci o softveru.
2. Potražite verziju softvera davatelja usluga.
3. Tamo je naveden CSC kod vašeg uređaja.
Sad smo dobili
- EUX ➡ European Union
- Croatia (Bonbon) (DHR)
- Croatia (T-Mobile) (CRO)
- Croatia (TELE2) (TWO)
- Croatia (VIPNET) (VIP)
Ako je CSC vašeg Samsung uređaja OXM, to znači da je na njemu instaliran Multi-CSC firmware. OXM je skupina CSC-ova koja unutar sebe sadrži više pod-CSC-ova. To znači da možete jednostavno promijeniti CSC svog Galaxy telefona.
OXM je, gdje to i kako promjenim u EUX :)
OXM je, gdje to i kako promjenim u EUX :)
Da i kod mene je OXM
OXM je skupina CSC-ova koja unutar sebe
sadrži više pod-CSC-ova, pa pretpostavljam i EUX 😊
Otvorite postavke uređaja i idite na O telefonu > Podaci o softveru.
Trebalo bi se vidjet kao i kod mene na fotografiji EUX
KOd mene je eux,eux,cro (T-mobile)
Zasto nema smisla 2mj od sad kupiti S23?
A eto, jer uvijek je na novijem nesto bolje, jace, itd., a cak ako i dođe exynos nekako mislim da ako ga vec vracaju, da to nece opet biti poluproizvod..
A i jos uvijek imam S10+ i ovo mi je prvi mob za koji vidim nekakav smisao upgrade-a, pa bih zelio sto prije novi mob 😃
danas je izašlo da će navodno Ultra svuda imati Snapdragon, a običan i plus podijeljeno (kao i prije S23)
KOd mene je eux,eux,cro (T-mobile)
stigao je
animacije su brže, sve je nekako malo brže...
ultra u pitanju
Znači kod prelaza na android 14 trebam sve obrisat i resetirat?
Znači kod prelaza na android 14 trebam sve obrisat i resetirat?
Sumnjam, nikad to nisam radio ni na jednom uređaju.
ekipa, imate od danas u HT-u 316€ popust na S23+ i 395€ na S23 Ultra. Pošto je prije bio popust na obicni S23, nekako sam sumnjao da bi od 1. mogao biti i na ostale ;)
ekipa, imate od danas u HT-u 316€ popust na S23+ i 395€ na S23 Ultra. Pošto je prije bio popust na obicni S23, nekako sam sumnjao da bi od 1. mogao biti i na ostale ;)
da li se može na njihovom webu uzeti mobitel na pretplatu, platiti gotovinom i onda odmah slijedeći mijesec otkazati pretplatu?
Da li se plaća kakava razlika u cijeni u tom slučaju?
da li se može na njihovom webu uzeti mobitel na pretplatu, platiti gotovinom i onda odmah slijedeći mijesec otkazati pretplatu?
pa moze se sigurno otkazati jer oni nemaju tarife na ugovor. ali mislim da se onda placa ostatak do pune cijene mobitela. tako da to što kao nemaju tarife na ugovor je djelomicno tocno.
Plaćaš razliku u popustu na uređaj koji si ostvario sa tarifom, ili broj preostalih mjesečnih rata pretplate, ovisno što je za tebe povoljnije.
Tako da bi u najboljem slučaju platio uređaj po punoj cijeni (možda čak i skuplje) i ne bi se baš usrećio.
Plus još hrpa papirologije i problema.
Također koristim 45w i brže je..
A1 daje 300€ popusta + još 100€ ako odmah uzmeš ugovor i za fiksni net
Obicno za S23 128 traze 650€ a zadnjih tjedan dana ima ih po 620 pa cak i 600€
Steta sto je jako slaba ponuda 256.