Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.807.356
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Taman procitah da S3 nece dobit nadogradnju na KK, iako mislim da je informacija kriva, dobit ce ju garant
Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
17 godina
neaktivan

Znal sam da mi je od nekud poznato ovo njegovo da s3 več ima 4.4.2,ali bil sam siguran 99.9%posto da nema šanse,ali eto mislil sam ipak ima taj 0.01% šanse pa da je čovjek možda u pravu,a ja nekak preskočil u čitanju vijesti za kit-kat.

eto ti sad još 5 komada{#}{#}{#}{#}{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4L4N kaže...

http://www.gsmarena.com/international_samsung_galaxy_s_iii_not_getting_android_44_kitkat-news-7879.php  mozda necemo bit te srece :)  al meni je dovoljan Saletov aosp 4.4.2 ART-on!!!! :)))))))))

Jel radi whatsapp na art?

15 godina
neaktivan

na sammobile nema još ništa, čak i za švicarsku

možda nije riječ i i9300 modelu

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 20:09 (hd22sb).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Al očito i nije fora u ramima kad grand piše da dobiva.

Ah tako je to kod Samsunga, jedne godine kupite top uređaj, 1000000 reklama o njemu, a kad ga kupite - ko vas j.... nadalje. 

P.S. Ako misle "unaprijedit i poboljšat" uređaj s  tim update-om kao što su s 4.1.2 na 4.3., onda bolje da i ne dobivamo kitkat.

16 godina
igstromar kaže...

Al očito i nije fora u ramima kad grand piše da dobiva.

Ah tako je to kod Samsunga, jedne godine kupite top uređaj, 1000000 reklama o njemu, a kad ga kupite - ko vas j.... nadalje. 

P.S. Ako misle "unaprijedit i poboljšat" uređaj s  tim update-om kao što su s 4.1.2 na 4.3., onda bolje da i ne dobivamo kitkat.

mudro zboris! ja sam se eto vratio na stock 4.1.2 i ponovno uzivam u fluidnosti i brzini S3-a kakav je nekad bio!! ovo sto su napravili sa 4.3 samo nas privlaci da razmisljamo o kupnji jaceg modela..zapravo je software glavni krivac..kad sam imao 4.3, multitasking je bio katastrofa..

jedino sto mi daje nadu je to sto govore da je taj kitkat prilagodjeniji za 512mb RAM-ske telefone..tako da, mozda bi to popravilo stanje 4.3-a

TiONiO
11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S III -SD card problem

Nakon sto sam rootao mob, sad mi se gotovo svaki put, kad je mob u stanju mirovanja, pa stisnem na Home tipku, pojavi poruka: SD card neocekivano izvadjena, ucitavanje SD card.

Ima li nacina to popravi? Dali sam nesto krivo obrisao (izbrisao sam one neke Samsung programe), ili je kartica na izdisaju??

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III -SD card problem

E,da imam sluzbeni samsung softwer 4.3

15 godina
neaktivan

Momci, imam jedno pitanje;
na koji način se može na S3 za vrijeme snimanja videa (na prednjoj kameri) okinuti i slika?

Negdje sam čitao da se to može.

Inače, također nikako ne shvaćam onaj zeleni pravokutnik koji se pojavi kada u sučelju kamere

pritisnete bilo gdje na ekranu.

Zazeleni, da nekakav zvuk i ništa se ne dogodi.

Nadalje, katastrofa, ogromna katastrofa mi je to što se ne može namjestiti snimanje slika/videa

putem jednog dodira na ekran umjesto onog prokletog gumba na desnoj strani koji nikad ne mogu pritisnuti kako treba.

Eventualno glasovne naredbe to malo iskupe ali se osjećam kao retard kad idem nešto slikati

i vičem na mobitel 'shoot!' {#}

Something witty.
Moj PC  
1 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
tonček kaže...
4L4N kaže...

http://www.gsmarena.com/international_samsung_galaxy_s_iii_not_getting_android_44_kitkat-news-7879.php  mozda necemo bit te srece :)  al meni je dovoljan Saletov aosp 4.4.2 ART-on!!!! :)))))))))

Jel radi whatsapp na art?

ne koristim ga bas, 1 poruku sam napisao i radi za sad :)

13 godina
neaktivan
forzzuk kaže...
4L4N kaže...

onaj zeleni pravokutnik se zove fokusiranje hahaha tako da ti izostri sliku, a sto se tice izmijene snimanje/slikanje neznam cemu ti je to potrebno? Paparazzing sa mobitelom? 

Zar sam fotoaparat odnosno kamera ne izoštri automatski sliku ionako kada je regularno slikaš?

Hoćeš reći da ne znaš odgovor?

Molim nekoga tko zna o čemu priča da mi odgovori, ukoliko zna.

I nabijte si te thumbove u pozadinu.

ti je mobitel rootan?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.marginz.snap&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYXJnaW56LnNuYXAiXQ  ti bi tako nesto? Da imas snimanje i slikanje ponuđeno?

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 23:52 (4L4N).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...
4L4N kaže...

onaj zeleni pravokutnik se zove fokusiranje hahaha tako da ti izostri sliku, a sto se tice izmijene snimanje/slikanje neznam cemu ti je to potrebno? Paparazzing sa mobitelom? 

Zar sam fotoaparat odnosno kamera ne izoštri automatski sliku ionako kada je regularno slikaš?

Hoćeš reći da ne znaš odgovor?

Molim nekoga tko zna o čemu priča da mi odgovori, ukoliko zna.

I nabijte si te thumbove u pozadinu.

Da,kamera autofokusira kada stisneš na ekran,što je tu čudno? To je jedna od opcija za koje čini se neznaš. 

Bezobrazluk ti neće pomoći na forumu,pogotovo ovdje di je uvijek "vesela" atmosfera,tako da ako planiraš vrijeđati članove ne postaš u ovoj temi,jer nitko od nas to nije zaslužio,pogotovo mi koji ti želimo pomoći. 

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

mozes li preporucit neku dobru zamijensku kameru sa photosphere? Imam jednu al nema nikakvih opcija na njoj(velicina mpxl,efekti...). 

14 godina
neaktivan
4L4N kaže...

mozes li preporucit neku dobru zamijensku kameru sa photosphere? Imam jednu al nema nikakvih opcija na njoj(velicina mpxl,efekti...). 

probao ovu?

http://slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewdownload/1150-addons4-4/8861-photosphere-4-4-2-build-2-x

14 godina

Ekipica čini se da ipak ne dobivamo 4.4 KitKat {#}LINK !!!!

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Gale92 kaže...

Bar cu uzet ikad vise Samsung.

http://isvijet.com.hr
15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

To nije još potvrđeno, ali svakako jedan veliki minus za samsung ako s3 ne dobije službeni 4.4 android.

Ostaju nam custom romovi, AOSP Neatrom.. {#}

De gustibus non est disputandum.
16 godina
neaktivan

A tako je kod svih, Xperia S - ostala na 4.1.2, One X - 4.2.2, Optimus 4X - 4.1. Prošlo je 2 godine, a Google je odredio 18 mjeseci za updateove. Čak ni Galaxy Nexus neće dobit KitKat. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 11:29 (Mitsuoka).

2 0 hvala 0
14 godina
mario1990 kaže...

To nije još potvrđeno, ali svakako jedan veliki minus za samsung ako s3 ne dobije službeni 4.4 android.

Kako nije potvrđeno, pa zar ne piše u tekstu što sam linkao da je službena lista koju je izdao Samsung Poljska {#}

13 godina
neaktivan

A dobro, znači ništ od kitkata. Samsung {#}

Sad barem znam koji uređaj neće biti moj prilikom iduće kupovine. 

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nijedan Android? 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
mario1990 kaže...

Kako nije potvrđeno, pa zar ne piše u tekstu što sam linkao da je službena lista koju je izdao Samsung Poljska {#}

Citao sam na netu izmedju ostalog i na xda forumu, da informacije iz samsunga poljske nisu bas najtocnije.

.. tako da ima nade.. na toj listi nema ni s4 mini, a vjerujem da samsung ipak nece jos zaboravit s3. Tj da ce dobit kitkat :)

De gustibus non est disputandum.
13 godina
neaktivan

pa tko bi kupovao nove uredaje ako su zadovoljni sa trenutnim i dobivaju konstantno nadogradnje???!!! Meni uredaj bolji od s3 ne treba trenutno(naravno da bi volio imat najbolje na trzistu al ne mogu si svi to prijustit!)!!!!!! A sto se nadogradnji tice, svi oni koji hvale ios uredaje mogu puhat u g..u..z..u  jer apple ima par modela u kriz a samsung,lg,htc i ostali ih imaju na stotine, tako da je malo teze napravit update za svaki.

I ako izade kitkat za s3 ja cu ostat na Aospu... :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 13:14 (4L4N).

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
salesale kaže...
4L4N kaže...

probao ovu?

http://slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewdownload/1150-addons4-4/8861-photosphere-4-4-2-build-2-x

ne mogu je flashat, aborted installation 7, skinuo 2 puta jer sam mislio da je zip u krcu al nije.

17 godina
odjavljen
4L4N kaže...

pa tko bi kupovao nove uredaje ako su zadovoljni sa trenutnim i dobivaju konstantno nadogradnje???!!! Meni uredaj bolji od s3 ne treba trenutno(naravno da bi volio imat najbolje na trzistu al ne mogu si svi to prijustit!)!!!!!! A sto se nadogradnji tice, svi oni koji hvale ios uredaje mogu puhat u g..u..z..u  jer apple ima par modela u kriz a samsung,lg,htc i ostali ih imaju na stotine, tako da je malo teze napravit update za svaki.

Zas bi mene brinulo ko korisnika to da Apple ima par uredjaja. Zasto Samsung nema par uredjaja?

To sto samsung izbacuje 500 uredjaja nije moj problem, ja imam njihov 1 uredjaj i ocekujem bar da bude up to date neko vrijeme. Koji klinac ga onda jos prodaju.

Uglavnom nema sanse da ikad vise kupim Samsung, ne da me smeta sto necu dobiti update, nego cisto radi toga da ne ispadan zrtveno janje i da hranim tudje guzice koje nis ne rade za mene ko korisnika.

Sva sreca da postoje developeri tipa Sale i ostali, da njih nema cijeli Android koncept bi pao u vodu davnih dana.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 14:16 (Edge).
13 godina
neaktivan
Edge kaže...
4L4N kaže...

Zas bi mene brinulo ko korisnika to da Apple ima par uredjaja. Zasto Samsung nema par uredjaja?

To sto samsung izbacuje 500 uredjaja nije moj problem, ja imam njihov 1 uredjaj i ocekujem bar da bude up to date neko vrijeme. Koji klinac ga onda jos prodaju.

Uglavnom nema sanse da ikad vise kupim Samsung, ne da me smeta sto necu dobiti update, nego cisto radi toga da ne ispadan zrtveno janje i da hranim tudje guzice koje nis ne rade za mene ko korisnika.

Sva sreca da postoje developeri tipa Sale i ostali, da njih nema cijeli Android koncept bi pao u vodu davnih dana.

ma slazem se sa tobom u potpunosti, evo ja jos uvijek cekam update na nokiji 3310 i nikako da ga naprave, nikad vise necu nokiu kupit.:)

13 godina
neaktivan
salesale kaže...
4L4N kaže...

probao ovu?

4.4.x Rom detected

Photosphere addon not installed

it's only for nexus devices with rear camera

addon installation failed

unmounting system

Aborting..... 

E:error in /storage/sd card1/photosphere zip

(status 7)

Dali je zip u krivu? Recovery philz touch 6

14 godina
neaktivan
4L4N kaže...
salesale kaže...
4L4N kaže...

probao ovu?

4.4.x Rom detected

unmounting system

Aborting..... 

(status 7)

poslednji recovery? ako jeste, provericu veceras da li hoce kod mene. Iskreno nisam nikada probao

13 godina
neaktivan
salesale kaže...
4L4N kaže...
salesale kaže...
4L4N kaže...

probao ovu?

4.4.x Rom detected

unmounting system

Aborting..... 

(status 7)

poslednji recovery? ako jeste, provericu veceras da li hoce kod mene. Iskreno nisam nikada probao

cak sam izbrisao galery apk jer na dosta stranica to preporucuju al nista od toga :)

14 godina

To što nećemo dobiti 4.4 me žalosti, posebice kada pogledam usporedbu SGS III i SG Note II , dok je potonji na popisu {#} LINK

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice