Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.807.392
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
jura kaže...

koji browser koristite,default ili imate nekakvu preporuku.prije sam isprobaval(mislim da čak prije ICS-a na galaxy I) svakakve browsere i uvijek sam se vračal na onaj koji je default jer mi je taj nekak najbolje odgovaral.

takoder najbolje mi se pokazao default browser

14 godina
neaktivan

dolphin browser

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
jura kaže...

koji browser koristite,default ili imate nekakvu preporuku.prije sam isprobaval(mislim da čak prije ICS-a na galaxy I) svakakve browsere i uvijek sam se vračal na onaj koji je default jer mi je taj nekak najbolje odgovaral.

Next Browser for Android{#}

15 godina

Firefox

13 godina
neaktivan

google chrome mi radi perfektno imam S3 LTE i dovoljno rama i pici ko zmaj

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
14 godina

SGS III nalazi se na popisu za Android 4.4 Kitkat !!!!{#}

1 1 hvala 0
13 godina
:) poznato od prije. Nadam se da bude "fluidniji" od 4.3 i da stvar bude bolja sto se tice razvoja aosp/cm romova.
ja
14 godina
bender_007 kaže...
:) poznato od prije. Nadam se da bude "fluidniji" od 4.3 i da stvar bude bolja sto se tice razvoja aosp/cm romova.

Nadam se da će biti, al po "glasinama" je optimiziran za rad na 512 MB ram-a, pa po nekoj logici bi nama trebao letit {#}
A moram priznati da sam malo razočaran po pitanju onih "novotarija" sa SGS IV, jer kako sad stvari stoje izgleda da ih ipak nećemo dobiti {#}

13 godina

Dali netko uzimao ovu bateriju i dali je dobra?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
brkan83 kaže...

Naravno da nije dobra cim kod nas kosta 109 kn.

Zasto ne zelis naruciti nesto provjereno iz vana? Ja ne kuzim politiku pola clanova bug foruma. 

Zasto ici jednostavno, kad se moze syebano.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 11:51 (Edge).
13 godina
Edge kaže...
brkan83 kaže...

Zasto ne zelis naruciti nesto provjereno iz vana? Ja ne kuzim politiku pola clanova bug foruma. 

Stavi neki link sa dobrom baterijom provjerenom sa eBay-a ja koliko sam trazio nisam uspio nista naci

16 godina

http://www.ebay.com/itm/PolarCell-Akku-Samsung-Galaxy-S3-and-S3-LTE-i9300-With-NFC-Antenna-Battery-/281172799833?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item4177347159

za polarcell vele da je dobar,šalju iz njemačke i trebala bi biti brza dostava a i valjda je europski,tak bar piše al svi znamo da može pisati kaj hoče,eto jedino je shipping skup,pola baterije čak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav!

Ima li neki custom rom da je izgledom kao official 4.3 ? Nesto kao Android Revolution kod HTC-a.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Ima li neki custom rom da je izgledom kao official 4.3 ?

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-iii-rasprava/149052.aspx?page=333&jumpto=4093084&sort=asc&view=flat

Pogledaj.

De gustibus non est disputandum.
15 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
Almin94 kaže...

Ima li neki custom rom da je izgledom kao official 4.3 ?

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-iii-rasprava/149052.aspx?page=333&jumpto=4093084&sort=asc&view=flat

Pogledaj.

Hvala puno. Koliko veci score u Antutu Bench-u se dobije na ovom Rom-u u odnosu na official 4.3? Primjeti li se velika razlika u svakodnevnom koristenju mobitela?

13 godina
neaktivan

Pozdrav svima. Samo da kazem da kod mene u Svicarskoj, na zenin mobitel sjeo sluzbeni 4.4.2 OTA update. Sve radi savrseno. Moj note3 se updateao pocetkom sijecnja, a S3 od supruge tamo negdje krajem sijecnja. Dakle - samo sto nije :)

Ako recenicu pocinjes sa "znači" - automatski smatram da si idiot!
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Razlika je dosta velika, mob je fluidniji od stock 4.3, baterija vidis na slikama traje i traje.. manja potrosnja ram-a. I nemas samsungovih (za mene) nepotrebnih aplikacija tj imas ali sam biras sto zelis instalirati. Za score ne znam nisam radio, mogu kasnije napravit ako ti je bitno. Ali svakako probaj rom neces zaliti ;)
17 godina
neaktivan
Bastardo kaže...

Pozdrav svima. Samo da kazem da kod mene u Svicarskoj, na zenin mobitel sjeo sluzbeni 4.4.2 OTA update. Sve radi savrseno. Moj note3 se updateao pocetkom sijecnja, a S3 od supruge tamo negdje krajem sijecnja. Dakle - samo sto nije :)

Ja tebe ništ ne kužim kaj ti baljezgaš.4.4.2.-službeni za S3???krajem siječnja?{#}kaj samo što nije?{#}

EDIT:tam u Švicarskoj i svizac mota čokoladu,ne?{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 14:32 (jura).
13 godina
Gale92 kaže...
bender_007 kaže...

Nadam se da će biti, al po "glasinama" je optimiziran za rad na 512 MB ram-a, pa po nekoj logici bi nama trebao letit {#}
A moram priznati da sam malo razočaran po pitanju onih "novotarija" sa SGS IV, jer kako sad stvari stoje izgleda da ih ipak nećemo dobiti {#}

Eh..gledaj :), nije to bas tako idealno. Znaci appovi pravljeni za 4.4 imaju provjeru i optimizaciju "cak i u slucaju 512 megi rama" .

Tako da, tebi na 1 giga to ne znaci puno. A ionako nije ram problem.

ja
15 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
Razlika je dosta velika, mob je fluidniji od stock 4.3, baterija vidis na slikama traje i traje.. manja potrosnja ram-a. I nemas samsungovih (za mene) nepotrebnih aplikacija tj imas ali sam biras sto zelis instalirati. Za score ne znam nisam radio, mogu kasnije napravit ako ti je bitno. Ali svakako probaj rom neces zaliti ;)

Super onda. Odvrti jos samo Antutu ako nije problem, kada budes imao vremena. :)

16 godina

Eo samsung poland je izbacio Kitkat listu int. modela na kojoj nema S3 :|

http://www.erepublik.com/en/referrer/teXew
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Edge kaže...
brkan83 kaže...

Ne kaže se badava da škrtac plaća dvaput!

13 godina
neaktivan
jura kaže...
Bastardo kaže...

Ja tebe ništ ne kužim kaj ti baljezgaš.4.4.2.-službeni za S3???krajem siječnja?{#}kaj samo što nije?{#}

EDIT:tam u Švicarskoj i svizac mota čokoladu,ne?{#}

Ok, ajmo polako ...

Vidim da se u temi prica o samsungu s3 i kitkat-u ... da li ce biti update ili nece ...

Moja zena ima samsung S3. Krajem sijecnja se sama od sebe pojavila poruka da je skinut update i da ga treba primjeniti. Napravili smo to i od onda na telefonu pise android 4.4.2.

Zivim u Svicarskoj i mislim da to igra ulogu u distribuciji kitkat-a na telefone. Da li preko IP adrese ili preko serijskog broja telefona - ne znam, ali njen S3 je sluzbenim i legalnim putem dobio 4.4.2

Ako je Svica dobila rollout kitkat-a, za ocekivati je da ce ga svi dobiti.

Ne shvacam zasto si naslagao posprdnih komentara u svom postu.

Zasto facepalm za moju izjavu da je njen tel dobio update krajem sijecnja?

Ako recenicu pocinjes sa "znači" - automatski smatram da si idiot!
17 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
Ok, ajmo polako ...

Vidim da se u temi prica o samsungu s3 i kitkat-u ... da li ce biti update ili nece ...

Moja zena ima samsung S3. Krajem sijecnja se sama od sebe pojavila poruka da je skinut update i da ga treba primjeniti. Napravili smo to i od onda na telefonu pise android 4.4.2.

Zivim u Svicarskoj i mislim da to igra ulogu u distribuciji kitkat-a na telefone. Da li preko IP adrese ili preko serijskog broja telefona - ne znam, ali njen S3 je sluzbenim i legalnim putem dobio 4.4.2

Ako je to istina onda super i moje isprike,ali nisam pročital službeno da su izbacili 4.4.2,tak da sam to uzel sa jednom rezervom i mogućom s tvoje strane nekakvom greškom.još jedanput isprike,nije mi bila namjera uvrijediti te.{#}

17 godina
neaktivan
PiXeLsss kaže...

ali kad klikneš na link koji je u članku 14 devices will soon be making the switch to Android 4.4 KitKat piše i galaxy s3

16 godina

Ok, ajmo polako ...

ajde ako je ikako moguce da to potkrijepis jednim screenshot-om! :)

TiONiO
16 godina
jura kaže...
PiXeLsss kaže...

ali kad klikneš na link koji je u članku 14 devices will soon be making the switch to Android 4.4 KitKat piše i galaxy s3

Da, ali tu je rijec o modelima za americko trziste, tipa S3 I747.

http://www.erepublik.com/en/referrer/teXew
13 godina
neaktivan

http://www.gsmarena.com/international_samsung_galaxy_s_iii_not_getting_android_44_kitkat-news-7879.php  mozda necemo bit te srece :)  al meni je dovoljan Saletov aosp 4.4.2 ART-on!!!! :)))))))))

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Tionio kaže...

ajde ako je ikako moguce da to potkrijepis jednim screenshot-om! :)

+1

Ako možeš slikaj, stavi screenshot iz "about phone" da vidimo informacije i verziju. :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice