Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.807.395
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
salesale kaže...
4L4N kaže...
salesale kaže...
4L4N kaže...

mozes li preporucit neku dobru zamijensku kameru sa photosphere? Imam jednu al nema nikakvih opcija na njoj(velicina mpxl,efekti...). 

probao ovu?

http://slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewdownload/1150-addons4-4/8861-photosphere-4-4-2-build-2-x

...

poslednji recovery? ako jeste, provericu veceras da li hoce kod mene. Iskreno nisam nikada probao

Evo probao i ja kod sebe iz znatiželje

posljednji recovery i također ne prolazi

dobijem isti error

A person who never made a mistake never tried anything new. - Albert Einstein
13 godina
neaktivan
paradoxxxx kaže...
salesale kaže...
4L4N kaže...
salesale kaže...
4L4N kaže...

mozes li preporucit neku dobru zamijensku kameru sa photosphere? Imam jednu al nema nikakvih opcija na njoj(velicina mpxl,efekti...). 

probao ovu?

http://slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewdownload/1150-addons4-4/8861-photosphere-4-4-2-build-2-x

...

poslednji recovery? ako jeste, provericu veceras da li hoce kod mene. Iskreno nisam nikada probao

dobijem isti error

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2556688 ova radi bez problema al nema nikakvih opcija,efekta ni niceg. Samo video,foto i sphere. Pa ako ima koja bolja sa svim tim opcijama javite ;)

13 godina
neaktivan
4L4N kaže...
paradoxxxx kaže...
salesale kaže...
4L4N kaže...
salesale kaže...
4L4N kaže...

probao ovu?

...

dobijem isti error

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2556688 ova radi bez problema al nema nikakvih opcija,efekta ni niceg. Samo video,foto i sphere. Pa ako ima koja bolja sa svim tim opcijama javite ;)

usb mount mi niti ne radi, dali je to na svim 4.4.2 problem ili?

15 godina
neaktivan

Ovaj novi saletov ROM je fenomenalan,puno je brži od prošlog (neznam ni kako ni zašto,ali je),naravno uz Boeffla kernel. Stvarno sve radi besprijekorno,jedina zamjerka je što je sve 'sitnije',neznam zašto ali eto sitnije je,al nesmeta pri radu. Jedino pitanje koje imam jest koji launcher preporučujete da nije stock,nova ili apex.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...

Ovaj novi saletov ROM je fenomenalan,puno je brži od prošlog (neznam ni kako ni zašto,ali je),naravno uz Boeffla kernel. Stvarno sve radi besprijekorno,jedina zamjerka je što je sve 'sitnije',neznam zašto ali eto sitnije je,al nesmeta pri radu. Jedino pitanje koje imam jest koji launcher preporučujete da nije stock,nova ili apex.

Koji god da instaliras nova ili apex bit ces zadovoljan. Ja koristim nova launcher :)

A sto se tice toga 'sitnije' vjerojatno samo DPI trebas promijenit. Koji saletov rom imas? Sammy ili aosp?

De gustibus non est disputandum.
11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S III - Sd-Card pomoc

Nakon sto sam rootao mob, sad mi se gotovo svaki put, kad je mob u stanju mirovanja, pa stisnem na Home tipku, pojavi poruka: SD card neocekivano izvadjena, ucitavanje SD card.
Ima li nacina to popravi? Dali sam nesto krivo obrisao (izbrisao sam one neke Samsung programe), ili je kartica na izdisaju??

0 0 hvala 0
13 godina

Mozda ti je aktiviran power saving ?

Probaj formatirati karticu.

ja

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Power saving,

kako to deaktivirat???

14 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...

U zadnjim verzijama DPI je postavljen na 280, prije je bilo 320 pa ti je zbog toga tako sitnije

meni je osobno ovako bolje, nekako mi se čini da na ekran stane više stvari :D

imašovdje tutorial kako promijeniti DPI na staro (na 320), ili potraži u marketu neki app koji to radi, tipa ovo

16 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Sd-Card pomoc
brkica11 kaže...

Nakon sto sam rootao mob, sad mi se gotovo svaki put, kad je mob u stanju mirovanja, pa stisnem na Home tipku, pojavi poruka: SD card neocekivano izvadjena, ucitavanje SD card.
Ima li nacina to popravi? Dali sam nesto krivo obrisao (izbrisao sam one neke Samsung programe), ili je kartica na izdisaju??

nevjerovatno! meni danas isti problem bio!! al nisam ga rootao!

bas mi se danas pojavilo!

TiONiO
13 godina
neaktivan

Imam s3 i ne radi mi kamera, kad god uđem u nju piše kamera je prestala s radom i sve je crno, dal netko zna do čega bi to moglo biti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Možda banalno pitanje, ali jesi probao restartati mob?

ali u svakom slučaju pokušaj u postavkama obrisati cache od kamere

mislim da je ovako nekako (nisam 100% siguran pošto nemam stock verziju)

postavke -> aplikacije -> sve -> kamera ->obriši podatke / memoriju

i restart nakon toga

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Vratio na tvorničke, ažurirao softver i opet isto..

11 godina
neaktivan

Ako uspijes to popravit, javi kako!!

Ali, meni se to desava, kad je mob duze vrijeme u stanju mirovanja, pa kad ga onda upalim, odmah se pojavi ta poruka. On opet ucita karticu, ja npr. pokrenem da svira mp3, i on svira po 2-3 sata bez greske!!

11 godina
neaktivan
Tionio kaže...
brkica11 kaže...

nevjerovatno! meni danas isti problem bio!! al nisam ga rootao!

bas mi se danas pojavilo!

Ako uspijes to popravit, javi kako!!
Ali, meni se to desava, kad je mob duze vrijeme u stanju mirovanja, pa kad ga onda upalim, odmah se pojavi ta poruka. On opet ucita karticu, ja npr. pokrenem da svira mp3, i on svira po 2-3 sata bez greske!

14 godina
neaktivan
Games55 kaže...

Vratio na tvorničke, ažurirao softver i opet isto..

Ako imaš sd karticu pokušaj je izvaditi i pokrenuti kameru bez nje.

I također probaj ovo što sam spomenuo u prethodnom postu bez obzira na to što si radio reset prije.

znači u postavkama, upravljanje aplikacijama, pronađeš kameru i obrišeš podatke / cache

Ja sam imao slučaj s kamerom pošto sam imao automatsku pohranu na sd karticu na kojoj je nastala greška i kamera se više nije htjela pokrenuti. Kada sam izvadio karticu sve je bilo ok.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2014 19:29 (paradoxxxx).
13 godina
neaktivan

I opet ništa, već sam milijun stvari isporobao i nikako ne radi

13 godina
neaktivan
Games55 kaže...

I opet ništa, već sam milijun stvari isporobao i nikako ne radi

imas custom rom gore ili?

15 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
filipvk1000 kaže...

Koji god da instaliras nova ili apex bit ces zadovoljan. Ja koristim nova launcher :)

A sto se tice toga 'sitnije' vjerojatno samo DPI trebas promijenit. Koji saletov rom imas? Sammy ili aosp?

Krivo si me razumio,mislio sam koji instalirat a da nije niti jedan,niti stock,niti nova niti apex

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
14 godina
protjeran

Svejedno ti je koji launcher staviš, kad su Apex i Nova najbrži. Imaš Go, ADW, Next pa probaj koji ti se svidi.

Crkva je zlo 21. stoljeća
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4L4N kaže...
paradoxxxx kaže...
salesale kaže...
4L4N kaže...
salesale kaže...
4L4N kaže...

probao ovu?

...

dobijem isti error

probao ovu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2341049 ili ovu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548364 ? Ja nisam pa stoga uradi backup prvo

13 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...
mario1990 kaže...
filipvk1000 kaže...

Krivo si me razumio,mislio sam koji instalirat a da nije niti jedan,niti stock,niti nova niti apex

ja koristim ovaj http://en.miui.com/thread-2345-1-1.html :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 0:24 (4L4N).
15 godina
neaktivan

{#}

Pročitaj, možda se lakše odlučiš. 

De gustibus non est disputandum.
14 godina
neaktivan

ovi iz samsunga stvarno misle da su ljudi ovce, misle podvalit isti mobitel vec 3. put ... pa katastrofa

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 14:48 (tonček).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
tonček kaže...

ovi iz samsunga stvarno misle da su ljudi ovce, misle podvalit isti mobitel vec 3. put ... pa katastrofa

Sony ih gazi u dizajnu i to dosta.

Odvratan dizajn.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 14:55 (Edge).
15 godina
neaktivan

Nebih rekao da je to s5, podosta je veći od četvorke, a ako je mislim da baš neće nadmašiti prethodnika po prodaji

14 godina

Preostaje nam da pratimo LIVE prijenos na LINKU od 20:00 h {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 16:13 (Gale92).

4 0 hvala 2
16 godina

pomoc ljudi! danas mi se mobitel odjednom ugasio i nemoze se upalit..cijelo vrijeme miga logo od samsunga..i ne zeli se upalit..izvadim bateriju i pokusam stisnut tipke za recovery il tipke za odin mode..i ne zeli nista....stavim na punjac, isto tako prekida i ona baterija..samo se gasi - pali -gasi -pali

onda se nakon 3 sata uspio upalit, radio je 2 minute i opet ugasio! :(

stock rom 4.1.2

TiONiO

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, moze li mi netko objasnit koje su tocno prednosti da pređem na neki custom rom sa sadasnjeg (4.3), da li mobitel bude brzi, da li je UI ljepši (bez uvrede android fanovima al UI je jako dosadan ako se ne modira)?

Znam da je jedan od razloga taj sto kitkat nece dolazit na s3 pa se na ovaj nacin to postigne, i znam da vjerojatno negdje u ovih 350+ stranica je to netko vec pitao ali trazilica mi nije prijatelj :(

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tionio kaže...

pomoc ljudi! danas mi se mobitel odjednom ugasio i nemoze se upalit..cijelo vrijeme miga logo od samsunga..i ne zeli se upalit..izvadim bateriju i pokusam stisnut tipke za recovery il tipke za odin mode..i ne zeli nista....stavim na punjac, isto tako prekida i ona baterija..samo se gasi - pali -gasi -pali

onda se nakon 3 sata uspio upalit, radio je 2 minute i opet ugasio! :(

stock rom 4.1.2

Nekada zna pomoći čišćenje usb utora, probaj

Probaj i drugom baterijom, mozda i ona zeki 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice