Ajde jednu meni napravi
Svakako lijepo izgleda
Ajde jednu meni napravi
Svakako lijepo izgleda
Vjeruj gadno sam se namucio da tako izgleda!
Ajde jednu meni napravi
Svakako lijepo izgleda
Jel se to meni cini ili je dole kod napajanja to staklo ili pexi pukao?
Ajde jednu meni napravi
Svakako lijepo izgleda
Ako sam te dobro skužio,cini ti se!To dole kaj vidis ti je žica za prekidač koj gasi LED-ice.Staklo
Pošto sam puno truda uložio sve je kako treba ko da je iz ducana izašlo.
Kako dobro!! Svaka čast!!
Ajde jednu meni napravi
Svakako lijepo izgleda
Ako sam te dobro skužio,cini ti se!To dole kaj vidis ti je žica za prekidač koj gasi LED-ice.Staklo
Pošto sam puno truda uložio sve je kako treba ko da je iz ducana izašlo.
A sada neki tut napravi koje si staklo i gdje kupio i koliko je doslo i kako si ga ugradio.
A sada neki tut napravi koje si staklo i gdje kupio i koliko je doslo i kako si ga ugradio.
a staklo ti je iz kine od stakla je prozirnog debljine 3mm i ima ga uzet u skoro svakoj staklarnici i dođe 30kn
a staklo ti je iz kine od stakla je prozirnog debljine 3mm i ima ga uzet u skoro svakoj staklarnici i dođe 30kn
Da staklo je iz Kine,normalno prozirno staklo 3 mm i ne znam kolko kosta posto mi ga je staklar poklonio.
Pa ne mogu vjerovat da u Zagrebu nema Accelera S1 za kupit???????
Može li mi itko reći da li paše dodatna bočna stranica za 690 na 690 II Advanced?
Može li mi itko reći da li paše dodatna bočna stranica za 690 na 690 II Advanced?
pogledaj malo jutjube...
nepase u potpunosti...
Imam CM 690 i ventove koje sam dobio sa njime...
i sad bi htio staviti još jedan sa strane i jedan od ispod, te dva od gore...
može neki dobar prijedlog koje ventove da kupim,neki best buy izbor
I ovi ventovi koje sam dobio sa kučištem dal trebam možda mijenjati što se tiče da puše nutra ili da ispuhuje van?
Evo i linkova:
http://www4.slikomat.com/09/0124/1qp-sowz0j.jpg
http://www4.slikomat.com/09/0124/x8g-RC690-.jpg
http://www4.slikomat.com/09/0124/q4v-guide-.jpg
odlični linkovi samo ja preporučam zatvaranje bočnih rupa ili da se nestavljaju venti bez filtera
Ja sam na svoje ostavio tvornički 120mm sa LED-icom naprijed i filterom - osisava zrak
Na podu je 120mm sa filterkom koji isto usisava zrak
Sa zadnje strane je 120mm koji usisava zrak.
A na vrhu kućišta su 2 x 140mm koji izvlače zrak van.
Pošto imam bočnu stranicu sa plexijem zatvorio sam onaj 120mm otvor zbog protoka zraka kroz kućište.
Svi su ventilatori CM i jako sam zadovoljan s njima.
Sada razmišljam da na pod stavim 140mm jer je poprilično tiši.
P.S.
Ako nekome treba obična bočna stranica za CM 690 imam jednu viška.
Pozdrav svima ovo mi je prvi post.
Imam par pitanja u vezi ovog kučišta.
Dali podni otvor za ventilator dolazi sa filterom za zrak i ona dva gornja otvora?
Dali se isplati dodati više novaca za verziju Nvidia edition?
Na podu su dva otvora..
jedan za napajanje, tu nema filtera a drugi dolazi s filterom...
na vrhu ne dolaze nikakvi filteri, ima još jedan naprijed na dnu front panela.. i to je to.. eh da cijeli front panel ima nekakvu sitnu mrežicu pa ih možemo nazvati filterima...
Pozdrav svima ovo mi je prvi post.
Imam par pitanja u vezi ovog kučišta.
Dali podni otvor za ventilator dolazi sa filterom za zrak i ona dva gornja otvora?
Dali se isplati dodati više novaca za verziju Nvidia edition?
Nema filtera nigdje,samo na plavom front panel ventu!
Hvala na odgovorima.
Jedino dali se isplati dati 200 kuna više za NV edition
Imam pitanje, dali da kupujem ovo kuciste ili Cm 322 i neki razerov mis jer mi se ti misevi svidjaju a i trebam mis trenutno (malo bolji)?
Hvala na odgovorima.
Samo ako si nvidijaš.
Imam pitanje, dali da kupujem ovo kuciste ili Cm 322 i neki razerov mis jer mi se ti misevi svidjaju a i trebam mis trenutno (malo bolji)?
pa ako ti trenutno treba mis onda ova 2. opcija.
Hvala na odgovorima.
Samo ako si nvidijaš.
Nisam znači bolje onda jeftinija varijanta.
pa ako ti trenutno treba mis onda ova 2. opcija.
Da ali hoće li stati unj HD5850? i jel je to dobro kuciste ili ima bolje za iste pare?
Da ali hoće li stati unj HD5850? i jel je to dobro kuciste ili ima bolje za iste pare?
Hoce, pa za te novce je ok.
Na podu su dva otvora..
jedan za napajanje, tu nema filtera a drugi dolazi s filterom...
na vrhu ne dolaze nikakvi filteri, ima još jedan naprijed na dnu front panela.. i to je to.. eh da cijeli front panel ima nekakvu sitnu mrežicu pa ih možemo nazvati filterima...
filteri za prašinu nisu nikakav problem imaš i u liksa samo što se oni stavljaju na usisne vente a na ispušne nema potrebe za filterima jer tuda nikako neče uč prašina
U mom slučaju 5970-ka može stati (prvi PCIe slot mi je na 3. i 4. prostoru za ekspanziju), i to u milimetar
Još ovdje uzmi u obzir da se donja 4 kaveza za diskove mogu izvaditi, pa nema problema što se tiće 5970-ke, ima cijelo kučište po dužini na raspolaganju
Sada gledam malo slike i izgleda da ipak 5970-ka ne može stati , jer su kavezi sve jedno previše nisko u odnosu na matičnu
excessive = pretjeran
stane ti 5970 u cm690 vjeruj mi imam ju u tome kucistu :D malo je naknap ali stane budem sliko ak oces :D
Za moj Crossfire je smrt da se odmah ispod zadnje kartice nalazi napajanje na milimetar od venta.
Loš raspored po meni,i iz tog sam razloga odustao od tog solidnog kučišta.
to sam čitao na početku pa bi pitao bili napajanje smetalo 2 x hd 6950 2gb u cf i jednoj 8800gt
Sa cime si rubove preso?
vidim da je tema zamrla al aj da pokusamo,valjda ce se netko javiti :)
Imam ovo kuciste ali i problem sa prasinom u stanu, dosta brzo se dosta prasine skupi u unutrasnjosti
Zanima me gdje i koliko mi treba filtera za prasinu (ako se ne varam ima u linksa za kupiti?)?
Isto tako, da li se isplati dodavati jos ventova? 140/120mm? Gdje? kako ih okrenuti da usisavaju/isisavaju zrak?
Temp proc je nekih 40ak stupnjeva ali mi grafa zna skocit na oko 60+ :S
Eto ako tko ima kakav savjet sa kucistem i kako se rijesiti prasine bio bih zahvalan
Pozdrav