Sony Ericsson XPERIA X10

poruka: 1.007
|
čitano: 364.277
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson XPERIA X10".
14 godina
Re: Sony Ericsson XPERIA X10
dejo6 kaže...
antagonist kaže...

baseband? kako cu znat koji imam?

ima li na utubu postupak kako se to radi..strah me da nesto ne zajebam..

Za baseband odeš u postavke - o telefonu i verzija osnovnog pojasa ti je baseband.

A i ako nešto zajebeš, uvjek možeš vratit na staro sa SEUSom.

pise 2.1.54 pa pretpostavljam da je to to :)

16 godina
neaktivan
antagonist kaže...

pise 2.1.54 pa pretpostavljam da je to to :)

To je to. {#}

3D dizajner
14 godina
neaktivan
E ljudi mislite da se isplati dati 100 kn kaj mi lik stavi gore 2.2?? Bi stavil samal me muci kaj nekaj ne zaj****......
16 godina
neaktivan
the_secret_me kaže...
E ljudi mislite da se isplati dati 100 kn kaj mi lik stavi gore 2.2?? Bi stavil samal me muci kaj nekaj ne zaj****......

Ne! Pa tko te to traži novce za to? {#} Ja ću ti besplatno, eventualno mi moš kavu platit ak oš{#}

Nemaš šta zahebat, ako i pođe po zlu nešto uvijek možeš preko SEUS-a instalirat originalni SE firmware...

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 16:42 (Minoza).
14 godina
neaktivan
Ma u bb elektronici.....
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Ma niti slučajno... Pa imaš tako dobro i detaljno objašnjene postupke na XDA da nemoš fulat... Ak ti se i desi boot-loop, fleshaš ponovno SE firmware i ajmo ispočetka...

3D dizajner
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Htel sam pitati ako je pametno na mobu napravit vracanje tvornickih postavki... Kaj ga cijelog obrise......??
16 godina
neaktivan
the_secret_me kaže...
Htel sam pitati ako je pametno na mobu napravit vracanje tvornickih postavki... Kaj ga cijelog obrise......??

Da, kao što sam rekao, ako nešto pođe po zlu i mob se neće upaliti, onda koristiš SEUS za povratak na SE firmware. Meni se to dva-tri puta desilo, uglavnom mojom greškom ali ništa strašno.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 19:05 (Minoza).
14 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

kako se rom instalira?? 

btw. sta je to xrecovery?  xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 21:15 (antagonist).

0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

uuuuuuuu ovo je iznenađenje...

Ipak su poslušali ljude.

Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Ipak su poslušali ljude.

Zanimljivo. Ali sada kada se rješenje nazire sa XDA, mislim da je svejedno. No opet, olakšati će stvari korisnicima koji se ne žele gnjaviti sa custom ROMovima, a žele noviju verziju OS-a. Makar, nakon što sam osjetio brzinu i fluidnost custom-a, nikako se ne vraćam na SE bloatware.

3D dizajner
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

mozeli oko pomoc kako ide ovo s romovima

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...
dejo6 kaže...

Ipak su poslušali ljude.

Zanimljivo. Ali sada kada se rješenje nazire sa XDA, mislim da je svejedno. No opet, olakšati će stvari korisnicima koji se ne žele gnjaviti sa custom ROMovima, a žele noviju verziju OS-a. Makar, nakon što sam osjetio brzinu i fluidnost custom-a, nikako se ne vraćam na SE bloatware.

Jbg nece biti nadogradnje za x10 mini,pro,x8..te manje smartphone

Zasto su to izostavili...?

17 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Hmm kolko god ih blatili i pljuvali, na kraju su odlučili napraviti upgrade. Siguran sam da i svi ostali (X proizvodi) mogu na 2.3, ali budući da je X10 ipak bio flagship, odlučili su to napraviti samo za njega. Na kraju mogu reći da sam zadovoljan kupnjom X10

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

IZVRSNE VIJESTI.... :DDDDDDDDD

http://blogs.extranet.sonyericsson.com/products/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
the_secret_me kaže...

Erm... par postova iznad?

3D dizajner
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

uff fakat... nisam uopće gledal.... :PPP kad bi to onda bilo...?? krajem 4 i početkom 5 mjeseca??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dado2202 kaže...

Hmm kolko god ih blatili i pljuvali,JA ĆU IH I DALE PLUVAT I BLATIT  . Siguran sam da i svi ostali  (X proizvodi)  mogu na 2.3.

Naravno da mogu ali SEronj*** iz SE-a teško napravit 2.3 na x8 i x10 mini. Nikad više  SE.

Why So Serious?
16 godina
neaktivan
iCOOKIE kaže...
dado2202 kaže...

Hmm kolko god ih blatili i pljuvali,JA ĆU IH I DALE PLUVAT I BLATIT  . Siguran sam da i svi ostali (X proizvodi)  mogu na 2.3.

Naravno da mogu ali SEronj*** iz SE-a teško napravit 2.3 na x8 i x10 mini. Nikad više SE.

Imaš na XDA za X8 i mini što god ti srce poželi. Nisu niti ostali proizvođači nešto bolji, odnosno niti jedan nije savršen... Svaki gleda svoje interese prvo. Ako tvoj interes nije u njihovom, moš se oprostit od toga. X10 ovo dobiva isključivo jer ne ometa njihov razvoj na novim uređajima. Dok za mini ipak treba prilagodbe raditi što = novac i vrijeme.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2011 19:34 (Minoza).
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Zna li neko neki dobar app free za zastitu (password-om) arhive na mob.,npr.: poruke,video...

Skinuo sam neki ES security i neradi bas najbolje,nekad te i ne pita za password iako je u postavkama oznaceno da uvijek trazi...

Danas sam isto skinuo Smart App Protector koji takoder nije pouzdan,nisam uspio postaviti da me pita za lozinku pri odabiru onog sto sam htio da zastitim...

Na 2.1 sam Android-u..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

APP PROTECTOR..... imaš punu verziju na panda app...... imaš zaključavanje aplikacija... svaku posebno... a osim šifre imaš i onaj uzorak otključavanja.... meni radi super... :DD

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Hihi obratite pozornost na verziju kernela {#}

3D dizajner
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Sony Ericsson XPERIA X10

Opa, Z je prvi izdao. Svaka cast! Pretpostavljam da si instalirao ovaj kernel i ROM pa imam 2 pitanja. Da li se uz izmjenu kernela preko SE PC Companion opet sve moze vratiti na tvornicke postavke (vrastiti original kernel, tj. da li Companion uopce prepoznaje uredjaj). I da li sve radi (HD video, WiFi, GPS, G2/3)?

Ajd moze i jos jedno pitanje. Score na Quadrantu?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Commodore kaže...

Opa, Z je prvi izdao. Svaka cast! Pretpostavljam da si instalirao ovaj kernel i ROM pa imam 2 pitanja. Da li se uz izmjenu kernela preko SE PC Companion opet sve moze vratiti na tvornicke postavke (vrastiti original kernel, tj. da li Companion uopce prepoznaje uredjaj). I da li sve radi (HD video, WiFi, GPS, G2/3)?

Ajd moze i jos jedno pitanje. Score na Quadrantu?

Nisam još instalirao jer je to sve još u ranoj pre-alpha fazi. Prekompliciran je postupak za sada i neda mi se još s time natezati budući da imam vrhunski Cyanogen CM6.1.3. koji radi ko urica. Za sada se držim njega, ali u skoroj budućnosti prelazim na custom kernel pa onda javim dojmove. Mogu biti samo bolji naravno, ovisno o tome šta će se sve dat napraviti na custom-u. {#}

Mene trenutno više zanima reakcija SE na ovo. Makar su vjerovatno očekivali ovakav rasplet prije ili kasnije, zanimljivo je da su odlučili otključati bootloader-e na svim svojim 2011 proizvodima nedugo nakon objave da je na X10 pronađen način za zaobilazak bootloader-a... A sjećamo se svi njihovog stava ranije, pa onda pritisak Google-a, korisnika, izgleda da je na kraju ipak polučilo uspjeh. {#}

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 12:35 (Minoza).
15 godina
protjeran
Sony Ericsson XPERIA X10

Ovaj novi v.053? Ja trenutno imam instaliran v.05. i nisam bas najzadovoljniji. zeleni ekran prilikom snimanja 720p videa, zapinjanje prilikom reprodukcije. na svaki film u gallery stavlja jedan te isti thumbnail, nestao mi mali sat u gornjem desnom kutu... valjda su to u V.053 ispravili.

prije ovoga sam imao freex10 i osim HD videa (vidim da je sad uz pomoc CM i to ispravljeno) bolje mi je legao. bolji score u quadrantu. sad sam u dilemi da li da napravim update na CM v.053 ili da instaliram novi freex10.

0 0 hvala 0
16 godina

Pa napravi update na 053, to ti je minuta posla, a ispravljeno je sve to što ti ne valja.

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Ja se osobno ne zamaram Quadrant i Linpack scorevima već vidim u praktičnoj primjeni kako funkcionira. Ako standardne stvari odradi bolje, brže i fluidnije od nekog drugog ROM-a, onda je za mene bolji. Naravno, tu ulaze i dodatne funkcije koje neki drugi ROM možda nema.

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
dejo6 kaže...

Pa napravi update na 053, to ti je minuta posla, a ispravljeno je sve to što ti ne valja.

ocu, kad dodjem doma. sad vec vidim da ima i V.054.

Minoza kaže...

Ja se osobno ne zamaram Quadrant i Linpack scorevima već vidim u praktičnoj primjeni kako funkcionira. Ako standardne stvari odradi bolje, brže i fluidnije od nekog drugog ROM-a, onda je za mene bolji. Naravno, tu ulaze i dodatne funkcije koje neki drugi ROM možda nema.

Ne zamaram se ni ja ali cini mi se da su usko vezani uz glatko izvodjenje aplikacija tipa Motonav. Na koje funkcije mislis?

16 godina
neaktivan
Commodore kaže...

Ne zamaram se ni ja ali cini mi se da su usko vezani uz glatko izvodjenje aplikacija tipa Motonav. Na koje funkcije mislis?

Ništa konkretno, npr. u odnosu na SE deafult, APP2SD, tethering i tako...

3D dizajner
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Ljudi moji pa ovo postaje sve bolje i bolje!!

- removed 32 fps cap
- implemented netfilter (Droid wall, native USB/wifi tethering etc.)
- undervolted to 0.950mV to save battery
- don't remember what else I did, I bet something nasty
- super ugly boot logo!

Ovo prvo me još najviše razveselilo. Vele ljudi da je X10 sada "super-smooth" haha! A tek je pre-alpha {#}

Mogao bih i sam uskoro baciti ruke na ovo. {#}

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 1:42 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice