Zapravo, za sada se još ne zna da li će nakon 2.3 updejta biti moguće koristiti isti bypass, možda ta metoda bude zakrpana u updejtu. Također, postoji mogućnost da se sa 2.3 neće moći niti napraviti više downgrade na 2.2, tako da korisnici custom firmware-a pripazite na to.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo stigo update na 2.3.3.
http://phandroid.com/2011/07/26/android-2-3-3-update-available-for-the-sony-ericsson-xperia-x10-in-italy/
http://www.sonyericsson.com/update/?lc=en&cc=gb
al meni ne pronalazu update...
jel netko uspio napravit update?
Nije još izašao update, možda bude u petak.
jel se zna kaj ce sve biti novo u 2.3 update-u?
Zna se. Piše na Sony Ericssonovim stranicama.
ce radit taj 2.3 na xperia x10 (velika xperia)?
ce radit taj 2.3 na xperia x10 (velika xperia)?
pa za nju i rade xD
Nije još izašao update, možda bude u petak.
A možda i u šestak :)
od kud ti ta informacija za petak?
bas sam veceras mislio instalirat Wolfbreakov TW009 ali ako tako brzo dolazi official onda necu.
bilo je i vrijeme :)
dosad sam imo froyo 2.2.1 bio je solidan, ali mislim da ce mr. đinđer bit jako dobarr i da ce bit vise dostupnih stvari na marketu :)
Već sam spomenuo ali ponoviti ću. Postoji mogućnost da će 2.3 update zakrpati "rupu" koja se koristi za custom ROMove trenutno, također ne zna se još dali će se moći raditi downgrade tako da, ako niste sigurni dali ćete radije official 2.3 ili neki custom, pričekajte malo da se ne zeznete.
Ne vjerujem da će SE ići krpati rupe, na novim modelima otvaraju bootloader pa sumnjam da će na starom ići još više ga zaključavati.
Android 2.3 za x10 je vani. Tko želi može si staviti, samo treba ovaj build.prop stavit u mob. Ja ću sačekati root.
sta ne mozemo preko PC companion prebacit?
A probaj
Android 2.3 za x10 je vani. Tko želi može si staviti, samo treba ovaj build.prop stavit u mob. Ja ću sačekati root.
a kako ga stavit u mob u system folder, probao sam na karticu, pa sa astrom kopirat, al nece....
hm, a moj nije...
Pa rootaj ga. Svejedno će se vratit na staro kad staviš 2.3

prvi dojmovi? quadrant score? fps limit? foto i video? koja zanimljiva stock aplikacija? bugovi?
dajte malo podataka ili bar da li se isplati?
nisam imal baš vremena čačakat puno po njemu, samo sam vidio da se upali ko metak, za oko 10 sec tipkam pin, a na 2.1 trebalo mu je oko pola minute pa na više....
ponekad mali lag se osjeti.....

Takodjer instalirao Wolfbreakov ROM. i dodao speed hotfix 3. sad vidim da je izasao i speed hotfix 4. mislim da cu ovo ostaviti do daljnjeg jer mi se neda vise zahebavat s tim romovima a ovaj je dovoljno brz a kamera mu je ok. ipak je ovo samo telefon.
pc companion još uvijek ne pronalazi update -.-
Pokazao mi prijatelj x10 na službenom 2.3... Stroj letiiiiiii... I uz puste aplikacije koje je već instalirao... Flash bez greške... Ma čudo...