Sony Ericsson W995

poruka: 65
|
čitano: 24.331
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson W995".
16 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson W995
Šef kaže...
cybershotman kaže...
Šef kaže...

Mislim da ću ovog uzet od ljetne plaće

a zar ti nije privlačniji aino ili pak satio?aino je više walkman orjentiran?

Ok i oni su u igri ali su skuplji jelda?

JE BIT ĆE NEŠTO SKUPLJI,NAJDALJE DO 4000KN,MISLIM,NO TO SU POTPUNO NOVE GENERACIJE MOBITELA OD DOSADAŠNJIH SONYERICSSONA,PA 12MPX KAMERA,PA EKRAN NA DODIR,A KAMERE SU GENER.2,SA NOVIM PIEZO MOTORIMA KOJI TROŠE MANJE BATERIJU,PRI SNIMANJU VIDEA I FOTKI,TAKO DA ZA 500,600KN VIŠE U ODNOSU NA W995,DOBIJEŠ SATIO ILI AINO...

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W995

Ma znam da su odlični ali trebam prvo vidjeti cijenu, jer od plaće se treba kupiti još neke sitnice.

EVERYBODY LIES
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W995

Pa za te pare mora biti dobar,ja sutra idem po moju nokiju 5800!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W995

Samo zanima  me kakav je to A-GPS. Jeli besplatan ili?

PS: Kad izlaze Satio, Anio, ...?

EVERYBODY LIES
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2009 20:13 (Šef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson W995

A-gps ti ne troši ništa jedino ti mogu trošit aplikacije koje trebaju internet vezu(tipa google maps)za učitavanje mapa i slično,dok čisto određivanje položaja i povezivanje gps-a ne košta ništa.Anio i satio bi sad trebali tokom ovog mjeseca izačSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W995

Da li tebi puno troši?

Čuo sam da će satio biti papreno skup, tako da ću kupit ovaj.

EVERYBODY LIES
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson W995

Gps toliko i ne koristim pa neznam baš kakva je potrošnja snjimBelji sesamo sam par puta ga koristio preko aplikacije tracker koja ne zahtjeva internet vezu pa je tako potrošnja 0knSmijeh

A,čuj Satio je ako mobitel u rangu n97 a vjerojatno i jači od njega(znam da ima jaču kameru,neznam kakav je po pitanju interneta)tako da predviđam da će kod nas koštat do 6000kn,a možda bude i manje,to bi me ugodno iznenadiloBogataš

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2009 17:42 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson W995

planiram nabavit taj mobitel... pa me zanima kakvi su zvucnici??Smijeh

love me for me

0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson W995

jednom rječju odlični,sa vie riječi,zbilja vrlo kvalitetni i glasni.Naravno postoje i modirani akustični driveri sa kojima postaje još glasniji i skoro onda nema te situacije da nećeš čut mob da ti zvoniSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W995

Jel znatekolko bi kosto novi mobitel u slobodnoj prodaji , kolko u recimo tele2 paketu , a kolko u oglasu????pls treba mi brzo odg a neam vremena sam istrazivat jel imam puno posla , a ja i frend zelimo taj mob...pls hitno

0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson W995

Mobitel ti dođe od 2600-3000kn kako koji dućani(bez pretplatničkih ugovora)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

jednom rječju odlični,sa vie riječi,zbilja vrlo kvalitetni i glasni.Naravno postoje i modirani akustični driveri sa kojima postaje još glasniji i skoro onda nema te situacije da nećeš čut mob da ti zvoniSmijeh

super!! to mi je najbitnije Smijeh

love me for me
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W995

tnx...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W995

Išao kupit mobitel i prvo čekao dva sata u T-mobile centru na red da bih doznao da ga nemaju. Odem kod T-com partnera i tamo mi isto kažu. Sad trebam čekat da dođe

:(

EVERYBODY LIES
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson W995

Ima mi frend mobitel, dobra stvar je dodje on kod mene i spoji se bezicno na router i idje na internet, hehe.

I don't care...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Šef kaže...

Išao kupit mobitel i prvo čekao dva sata u T-mobile centru na red da bih doznao da ga nemaju. Odem kod T-com partnera i tamo mi isto kažu. Sad trebam čekat da dođe

Hmm,čudno da ga nemaju,nije vrag da su ih već prodali sve pa naručuju novu turu?Belji se Ja kad sam ga išao uzet(prije nekih 2 mjeseca)imao ga je T-mobile i gsm centar(mali dućan u Rijeci)a vip ga nije imao.Srećom vip ga je dobio slijedeći tjedan i još je bio jeftiniji 100kn od T-šrota(zapravo cijena im je ista 3100kn ali vip ima popust na cash 3% pa me došlo 100kn jeftinije)Cool

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2009 20:12 (Stoja).
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W995

U slučaju da nemaju mobitel više imate li kakvih prijedloga za novi mobitel? Mora imati dobru kameru i nažalost samo T-mobile

EVERYBODY LIES
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 17:54 (Šef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W995

ja isto planiram uzet taj mobitel. i imali taj mobitel gps?? gledao sam nesto i kaze da ima navigaciju i ja mislim da i a-gps pa moze pomoć koja je razlika gps i a-gps

GPS prijemnik:

Da, A-GPS (ugrađen), Wayfinder softver 

?????????

odbrojavamo do 10.11.2009.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W995

ima li ikog da prati temu???Izlanuo se

0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson W995

Da ima ti Gps,pa pogledaj nekoliko postova iznad već sam se raspisao o gps-u i kako radiBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W995

kakva je kvaliteta slike. jeli opravdava 8 mega pixela??????

0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson W995

Slika je odlična u uvjetima dobrog oscvjetljenja(po danu),ali pri slabijim uvjetima(tipa sumrak)radi lošije jer nije dovoljno mračno da koristi LED-icu za slikat a opet nema ni svjetla da ispadne odlično.U mraku su dobre slike, mada bi neki drugi SE-ovi(oni sa xenonom)mogli radit neš bolje slike od njega.I naravno svi su ti osjetljivi na zum,kad zumiraš,brzo ode kvaliteta slike. Ali zato video je odličan,snima pri 30 frama u bilo kojim uvjetima i slika je super,čak i kad se gleda na 30'' televiziji,i zvuk koji je snimljen je odličan(čak ni u bučnom disku nema ama baš nikakvih šumova ili slično,jasan zvukSmijeh Po mom mišljenju,nikako savršena kamera ali najkvalitetnija što ti SE od walkman modela može ponudit.Ako ti je kamera važnija od slušanja glazbe,onda biš trebao ić na c907 model koji ima nešto bolju kameru od njega.

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

identicna situacija isto negdje 5.10.

ceko 2 sata dosao na red pitam kazu da nemaju, pitam jel ima igdje drugdje u te mobajlu, naravno ne znaju, jel znaju kad ce dobit, naravno da ne znaju, poslije toga  zvao 7-8 puta svaki put ista priča, sutra možda opet nazovem ali vjerojatno opet nece imat, a taj mobitel bas želim i da nemam neki popust od nekih 1000 kn kod njih i da sam znao da ce ovako biti već bi 3 mjeseca imao mobite tj kupio bi ga cim bi dosao a ovako sam prvo cekao da dode uopce u te mobaj i kad je dosao negdje krajem 8. mj, i covjek mi izvadi mobitel,drzim ga u ruci i mislim si ma kupit cu pocetkom desetog, mozda padne cijena a i da pročitam malo komentare o mobitelu, a i trebalo je dati novaca za novu grafilčku pošto je stara crkla

samo se sad nadam da ce valjda doci do kraja mjeseca, ali mi nije jasno sto cekaju toliko jer vjerojatno nisamo jedini koji zele taj mobitel kod njih

jel zna netko drugi kad bi trebao doći?

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W995

STOJA opet ja sa pitanjem.

kakva mu je baterija,tipkovnica (kakvo je pisanje SMS-a),veličina ekrana i jeli vrijedan para ili ima boljih za te pare ali ne sa touchscreen-om

u t-mobile posto istice ugovor pa idem na produljenje

hvala!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 22:31 (d3stroy3r_cro).

0 0 hvala 0
16 godina
d3stroy3r_cro kaže...

kakva mu je baterija,tipkovnica (kakvo je pisanje SMS-a),veličina ekrana i jeli vrijedan para ili ima boljih za te pare ali ne sa touchscreen-om

u t-mobile posto istice ugovor pa idem na produljenje

hvala!!

Baterija, da ne duljim evo što sam mu radio na maturalcu:

Slušao muziku na slušalicama na maximumu sa max basom 3 sata

Opalio 50-ak slika

Snimio jedno 15-20 minuta videa

poslao poruku-dve

I nakon toga mu je ostalo još nekih 35% baterije, meni je tako izdržao cijeli dan i zadovoljio sve moje potrebe i ostalo mu još toliko baterije, dok su se moji frendovi žalili kako im mrtva baterijaBelji se

Tipkovnica,hmm nemam uopće zamjerki na nju, dosta razmaka među tipkama ,dobro reagiraju i teško da ćeš ih slučajno pritisnut tok tipkaš.Što se tiče ostalih tipki(pogotovo onih sa strane-walkman/pojačavanje/stišavanje/šaltanje pjesama)one su dosta plitke i trebat će ti jedno vrijeme privikavanja da se naučiš na njih. Ja evo nakon 2 mjeseca odlično baratam snjima i napamet ih pogodim i uvijek radeSmijeh

Ekran ti ima 2,4'' i kao takav ti je največi što ti SE nudi od mobitela a da nije touchscreen(toliki ekran ti je i od N95 nokie)Ekran je jako dobar, boje su lijepe i imaš odličan senzor koji ti u mraku spusti osvjetljenje ekrana da ti ne umara oči(a i štedi baterijuCool), a na suncu ti pojačava da bi bi lakše mogao vidjet.

E sad da li je vrijedan tih para, mislim da je to stvar od osobe do osobe, al evo proat ću se potruditBelji sePo meni on vrijedi tih para,jer ja kad sam uzimao mob sam gledao na par stvari:

odlična kvaliteta zvuka-tu nemamo što raspravljat,sa njihovim slušalicama na max. glasnoći ništa ne krči, basevi i visoki tonovi se čuju odlično i kristalno čisto,te sa ovim mobom možeš komotno zamijenit bilo koji mp3 player koji imaš.

Plus uzmi u obzir da ti ima 3,5mm konektor za sluške pa ako imaš svoje i da su bolje od ovih koje dobiješ(teško ali moždaBelji se)možeš ih bez beda stavit na mob.Kamera mu nije najača strana mada i tu ne razočarava i može u nekim slučajevima i bit bolji izbor od jeftinijih digitalaca, ali ako ništa u nekim trenucima kad nemaš pravi fotić, on će uspjet uhvatit neki trenutak i više nego solidno.Sa njim dobiješ 8GB memorije i mislim da ti više i neće trebat tako da si i po tom pitanju miran(jeftiniji SE-ovi daju po 4GB karticu)

I najfenomenalnija stvar mi je onaj stalak za mob koji je iza montiran sa kojim tako lako možeš gledat filmove i slideshow slika bez da držiš mob u ruci da ne padne ili slično.Čudim se kako se nitko dosad nije toga sjetioIznenađen.

Ako voliš SE i ako ti treba kvalitetan mp3 player(a i video u mp4 formatu isto odlično vrti,imam dosta filmića tipa jackass koje volim gledat na njemuSmijeh)mislim da bolji/brži/kvalitetniji/elegantniji mob nećeš nać.Po meni nakon ovog jedini sljedeći korak je touchscreen ali sa njima u ovom cjenovnom rangu nećeš dobit mob sa mašinom iznutra kao što je sa w995Cool

16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

..................................................................

................

Ako voliš SE i ako ti treba kvalitetan mp3 player(a i video u mp4 formatu isto odlično vrti,imam dosta filmića tipa jackass koje volim gledat na njemuSmijeh)mislim da bolji/brži/kvalitetniji/elegantniji mob nećeš nać.Po meni nakon ovog jedini sljedeći korak je touchscreen ali sa njima u ovom cjenovnom rangu nećeš dobit mob sa mašinom iznutra kao što je sa w995Cool

da mogu dao bih ti 10 zvjezdicaCoolNamigivaBelji seSmijeh

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W995
Evo ga napokon i kod mene
Baš ovo pišem s njega
Predobar je, ekran je odličan sad više ne moram "ćorit". Malo mi treba da se naviknem ali ništa strašno.
Danas ću malo slikat s njim.
Mala napomena: da biste bilo što radili na internetu s njim skinite Operu mini, a da biste s njom pisali po forumu isključite 'wyiwyg' kod unosa nove poruke.
EVERYBODY LIES
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W995

kupio si ga u t-mobileu ili negdje drugdje jer ja nisam od ponedjeljka provjeravao jel imaju

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U t-mobile-u

EVERYBODY LIES
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W995

a jel mozes reci u kojem i jel znas jel im mozda ostalo jos