Sony Ericsson Live with Walkman

poruka: 1.283
|
čitano: 283.690
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Live with Walkman".
15 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru. Anyways, gdje mogu kupiti ovo cudo? Dali se bonbon prodaje u tmobile centrima ili?

24.06.2011.g. Počivao u miru - EnlightenedPhoenix ;(
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

najjednostavnije narucis preko bonbon web shopa dok ga jos ima i stize u roku 3-7 dana...postarina besplatna

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Narucis preko webshopa bonbona i stigne ti doma,ili oglasnik ;)

Edit:eto preduhitrio si me..

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 21:07 (nixa2210).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Eto ja neki dan naručio za sestru, jučer ga pokupio. Mob je fenomenalan i fluidan, čak sam pomalo ljubomoran sad iako imam Desirea kojim sam prezadovoljan :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Sony Ericsson Live with Walkman
domac5 kaže...
Ja sam se naviko pa rijetko kad zapnem za te tipke dok igram npr. fruit ninju... Dok frendovi svako malo zapinju i kresnu boga i isusa

Da baš to !  ne tolko radi mene vec radi frendova , ma u školi igramo kad imamo vremena i svako malo neko stisne ( stvarno iritantno ) . ^^

Uglavnom ako nađe neko no touch program full verziju , nek javi , hvala

15 godina
neaktivan
domac5 kaže...

najjednostavnije narucis preko bonbon web shopa dok ga jos ima i stize u roku 3-7 dana...postarina besplatna

Ma znam za to, ali htio bih ga prvo malo probat koristit da vidim kako mi lezi u ruci buduci da je dosta malen...

24.06.2011.g. Počivao u miru - EnlightenedPhoenix ;(
13 godina
protjeran

Idi u T-centar i isprobaj ga, oni imaju izloženog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobro, kaj stvarno niko neće meni pomoć?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

oko čega?

pero_HR
15 godina
neaktivan
peroko kaže...
the_dammed kaže...

oko čega?

E, KAKOOO se namješta gmail? Stalno mi piše nešto tipa "your mail will apear soon" i to samo stoji.

I drugo, kad mene neko nazove, uvijek moram zaključati mob nakon razgovora. Dali ima opcija da u tom slučaju nakon prekida razgovora ostane zaključan, jer ga u biti ja nisam ni otključavao, već se samo javio.

Toga. :) :(

15 godina
neaktivan

Hmm gmail bi trebao odmah raditi ako si unio gmail adresu dobru i password (probaj ga updateati). Što se tiče zaključavanja probaj se igrati s opcijama zaključavanja, možeš odrediti nakon koliko če se mob zaključati.

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 16:31 (peroko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kod Gmaila je trebalo prvo otići u accounts i tamo dopustiti da gmail account radi syncove po potrebi, pa tek onda ići u aplikaciju gmail.

A za screen lok nako završetka dolaznog poziva, to ne znam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Eto pogledaj 4 opciju.

EDIT:jel zna netko kako se uključuje zvuk na tipkovnici, onaj kilk dok pišem poruku.

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 11:27 (peroko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
peroko kaže...

Eto pogledaj 4 opciju.

EDIT:jel zna netko kako se uključuje zvuk na tipkovnici, onaj kilk dok pišem poruku.

Mislim da je u settings - zvuk - feedback (zadnja stavka)

15 godina
neaktivan

nope

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam problem

recimo uslikam par slika mobom

kasnije te slike postanu kao crne, ne može se ih pogledat

je li to virus ili što.. ?

EDIT: Evo skinuo Avast free antivirus nadam se da se neće taj problem više javiti

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 17:31 (DariusXX).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Skini antivirusni pa provjeri.

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ljudi koji je najj od ovih mobova kad se gleda cijena-dobiveno:Neo-V ili Ray ili live with walkman?

I ako ko zna ima li problema s tele 2 mrežom jer oni imaju najjeftinije mobove i tarife al su mi sumljivi.Jel dobra ta mreža?

NEMAN POJMA
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ili čak možda galaxy Y i motorola defy+ i sony active Koji je najbolji od tih mobova ako se podrazumijevaju oni iz prošle poruke i odgovorite plz na ovo i na ono s tele 2 mrežom!

0 motorola Defy +
0 Sony ericsson xperia active
3 Sony ericsson xperia neo V
0 Sony ericsson xperia ray
10 Sony ericsson live with walkma
NEMAN POJMA
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Znači suglasni ste za live with walkman...Za sada,pa i meni je on najj

NEMAN POJMA
15 godina

to ti je tak svejedno koja je mreza kad svi operateri u hrvatskoj po novom zakonu moraju prodavat otkljucane uredaje..inace xperia neo v ima sve sto i live with walkman samo za 0,5" veci ekran i zbog toga je 500 kn skuplji...sad ti gledaj dal ti se isplati dat 500 kn vise za malo veci ekran

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 19:46 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nemoraju, moraju otključat nakon jedne godine od kupnje

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
to je još otprije.. novi zakon je uveden u 11 mjesecu prosle godine samo sto je tek nedavno uzeo maha...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel mi moze neko reci kako da aplikacije i igre koje sam skinuo sa neta prebacim na ovaj telefon. Meni otvori Phone card (F), i kada prebacim u folder igre kao da ih nisam kopirao. Znaci kada telefon iskljucim sa racunara igre kao da ne postoje, a zauzimaju prostor. HVALA :)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Pa jesi li ih instalirao na mobitel ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kume nmgu ih instalirati kada ih ne vidim. Znaci nezz gdje da ih stavim u telefon? http://gallery.mobile9.com/c/android-software/20/ isao sam na ovu kategoriju za android telefone, ali nezz sat i kako jer je ovo moj prvi android telefon :)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Dakle ti si skinuo aplikacije s te stranice i prebacio ih na mob. Na mobitelu trebaš imat instaliran neki file explorer, tipa ES File Explorer kojim browsaš do foldera na kartici gdje si premjestio aplikacije, klikneš na njih i instalacija će krenuti. Naravno u opcijama mobitela postavi Allow installation from unknown sources prije toga.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 1:02 (Auctor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Auctor kaže...

Dakle ti si skinuo aplikacije s te stranice i prebacio ih na mob. Na mobitelu trebaš imat instaliran neki file explorer, tipa ES File Explorer kojim browsaš do foldera na kartici gdje si premjestio aplikacije, klikneš na njih i instalacija će krenuti. Naravno u opcijama mobitela postavi Allow installation from unknown sources prije toga.

Kada skinem ovaj program gdje da ga stavim na telefon, msm u koji folder ili na koje mjesto?

13 godina
protjeran

Pa instalacija s Google Playa kreće automatski, naravno čim se povežeš sa svojim Google accountom, možeš i preko mobitela i preko kompa. Ak ti je mob skroz novi i još se nisi spajao na Google play , moguće da ti još uvijek piše Android Market, to je staro ime pa da te ne zavara. Potraži ga na mobitelu, spoji se i skini. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Auctor kaže...

Pa instalacija s Google Playa kreće automatski, naravno čim se povežeš sa svojim Google accountom, možeš i preko mobitela i preko kompa. Ak ti je mob skroz novi i još se nisi spajao na Google play , moguće da ti još uvijek piše Android Market, to je staro ime pa da te ne zavara. Potraži ga na mobitelu, spoji se i skini. :)

Brate sad sam napravio neki acc, ali mi pise "There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account." sta da uradim, ustvari kako da spojim' Izvini sto te peglam ovoliko.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice