Planiram kupit ovaj mobitel u Bonbon ponudi. Zanima me da budem siguran, hoću li moći najnormalnije ga koristiti sa svojim brojem i SIM karticom koja je T-Mobile ? Koliko shvaćam to je običan paket bez ikakvih pretplata i sličnih stvari, dakle na bonove ?
Planiram kupit ovaj mobitel u Bonbon ponudi. Zanima me da budem siguran, hoću li moći najnormalnije ga koristiti sa svojim brojem i SIM karticom koja je T-Mobile ? Koliko shvaćam to je običan paket bez ikakvih pretplata i sličnih stvari, dakle na bonove ?
Hoces, prima bonbon i t-mobile kartice :) I tako je, bez pretplate, samo bonovi :)
Dal neko zna kako isključiti zvonjavu kada neko zove, a da mu ne poklopim? Na nokii je bila ta opcija.
E, i kako se rade direktoriji u galeriji za slike? Ne želim da mi slike za kontakte budu pomješane sa npr. roštiljem.
Aj dobra duša nek mi kaže ovo. :)
Probaj kada spojis mobitel preko usb-a napraviti folder tamo gdje ti inace sprema slike i nazvat ga kako hoces i slike copy/paste-at tamo u taj folder ;)
Probaj kada spojis mobitel preko usb-a napraviti folder tamo gdje ti inace sprema slike i nazvat ga kako hoces i slike copy/paste-at tamo u taj folder ;)
A da, mislio sam da postoji neki drugi sistem. :)
A ovo da prestane zvonjava prilikom dolaznog poziva, a da se ne poklopi?
probaj stisnut tipku volume down
kad te neko zove... Tak sam ja radio na starom sony ericssonu probat cu na ovom sutra dok me cura nazove
probaj stisnut tipku volume down
kad te neko zove... Tak sam ja radio na starom sony ericssonu probat cu na ovom sutra dok me cura nazove
Da, nema veze down ili up, prestane zvoniti.
Decki jel se radujete Ics? Navodno dolazi do kraja ovog mjeseca to je blizu..
Jel istina da dolazi do kraja 3.mjeseca ili kasnije?
Ako ce mobitel biti brži, ona se "radujem". A ako neće, onda ne.
Decki jel se radujete Ics? Navodno dolazi do kraja ovog mjeseca to je blizu..
Jel istina da dolazi do kraja 3.mjeseca ili kasnije?
Dolazi krajem 4./početkom 5.
Tako je najavljeno, prvo će dobit jači modeli.
Brži? Pa brz je ko munja, ja neznam što s tvojim nije u redu.
Ma mob je zakon!
Uff,zbilja imas puno aplikacija..
Brži? Pa brz je ko munja, ja neznam što s tvojim nije u redu.
Ma samo sam htio reć da ako će ostati isti, onda mi je svejedno, jer je ionako brz. :)
E, KAKOOO se namješta gmail? Stalno mi piše nešto tipa "your mail will apear soon" i to samo stoji.
I drugo, kad mene neko nazove, uvijek moram zaključati mob nakon razgovora. Dali ima opcija da u tom slučaju nakon prekida razgovora ostane zaključan, jer ga u biti ja nisam ni otključavao, već se samo javio.
Ma bit ce novi interfejs,poboljsan web browser,kamera,puno noviteta! Jedva cekam!
6.54 ti si zbilja ranoranioc :)
E, KAKOOO se namješta gmail? Stalno mi piše nešto tipa "your mail will apear soon" i to samo stoji.
I drugo, kad mene neko nazove, uvijek moram zaključati mob nakon razgovora. Dali ima opcija da u tom slučaju nakon prekida razgovora ostane zaključan, jer ga u biti ja nisam ni otključavao, već se samo javio.
Dajte ljudovi, pa pomoz'te čovjeku!
Zahuvaljuijevam.
Ima ovdje jos koji korisnik PowerAmp playera? Kako vam se cini u odnosu na original player,da li usporava mob?
Ima ovdje jos koji korisnik PowerAmp playera? Kako vam se cini u odnosu na original player,da li usporava mob?
Ja koristim PoweAmp, drazi mi je od onog walkman playera i nimalo ne usporava mob.
One dvije touch tipke bi se mogle onesposobiti po želji s programom no touch , ali tu funkciju program ima samo u full verziji , koja se placa , ako ima netko cijelu verziju ili neki alternativni program nek javi na pm ili ovdje u temu . , hvala
ili neki drugi nacin kako to uciniti , te tipke mi zadaju velike probleme u igrama i opcenito( pri slucajnom dodiru prekida se igra , pogotovo multiplayer igre , itd ...)
Ako se ne nađe lijek za ovu bolest , rascjepat cu ga na komade ,mobitel je inace pre dobar sam da nema te sitnice koja mi zadaje glavobolju.
Evo anketa ; dal vama smetaju te dvije touch tipke (pored fizicke home tipke u sredini ) ?
3 | da |
---|---|
4 | ne |
Meni se to rijetko kad dogodi da slucajno stisnem to..
Kakav je mobitel? Vidim da je dosta jeftin pa se dvoumim između njega i huawei sonica... Kako gta funkcionira na njemu?
gta je fluidan, ne steka nista...ovaj mobitel nadmasuje huawei u svemu osim u velicini ekrana...gta bi vjerojatno jako stekao na huaweiu zbog procesora od 600 mhz...a ima i duplo vise rama