Kažu da nemože rootat s ovim .62 fw. Ima li neki drugi način osim ponovno flashanja .58 pa onda rootat?
ja cu cekat dok ne izbace novi root tollkit
Čini mi se da ću i ja jer neda mi se baš sve ono radit za root.
Evo stiglo mi ovo danas
super paše mobu, fino je glatko da se ne struže po hlačama / džepu
preporuka ako neko naiđe u lokalnoj trgovini a treba zaštitu za malca
Ma ovaj mobitel me svakim danom sve vise ocarava,pokrece sve one jake igre,brz je,lijep ;)
Jako sam zadovoljan!
i uz sve to jeftin...gdje jos mozes nac NOVI smartphone sa procesorom takta 1 ghz i 512 mb rama za 1200 kn
i uz sve to jeftin...gdje jos mozes nac NOVI smartphone sa procesorom takta 1 ghz i 512 mb rama za 1200 kn
+ ICS!
Jesu li objavili kad će točno bit dostupan za naš mobitel?
Te ima li naznaka uskorom rootu za .62?
negdje u 4. mjesecu....jos dok nasi operateri prilagode neznam tocno
doso jucer...iz bon bona..mobitel je pila
Walkman player mi je pokupio na listu pisme iz NFS-a. Jeli se može ograničit samo da samo s jedne mape koje želim uzima muziku?
jel nasao itko root tollkit za .62?
Da li vi imate folije na ekranu? Ja sam maknuo jucer,jel istina da je anti scratch ekran?
Da istina je, te folije možeš na ebayu nabavit, 6kn 3 komada.
pa djeluje ko da ce se tesko zgrebat al ja imam jednu malu crticu po ekranu neznam ni sam od cega...al kad ga stavim s kljucevima u dzep nece se zgrebat
ja sam svoga root-ao i sad me zanima jel se može kojim postupkom osim u servisu unlockat na sve mreže
postovanje.. zanima me jedna stvar kada prikljucim mob usb kablom na pc pojavljuje mi se automatska instalacija update-a..
trenutno mi je 4.0.2.A.0.56 a izbacuje mi da instaliram 4.0.2.A.0.62, e pa sad me zanima da li je iko uradio to sta mi preporucije, koje su prednosti tog ''novog'' updatea... hvala unaprijed
postovanje.. zanima me jedna stvar kada prikljucim mob usb kablom na pc pojavljuje mi se automatska instalacija update-a..
trenutno mi je 4.0.2.A.0.56 a izbacuje mi da instaliram 4.0.2.A.0.62, e pa sad me zanima da li je iko uradio to sta mi preporucije, koje su prednosti tog ''novog'' updatea... hvala unaprijed
Napravio sam ja, i iskreno nisam primjetio da se ista promijenilo, i dalje mi je sve isto, osim sto se tice baterije, imam osjecaj da manje traje.
Mana je sto novim updatetom neces moci rootati uredaj (bar ne zasad)...
Napravio sam ja, i iskreno nisam primjetio da se ista promijenilo, i dalje mi je sve isto, osim sto se tice baterije, imam osjecaj da manje traje.
Mana je sto novim updatetom neces moci rootati uredaj (bar ne zasad)...
ma nisam nesto upoznat sa rootanjem pa necu to raditi dok se ne uhodam... sto se tice ICS hoce li on biti na SE LWW,, i ako bi neko mogao da mi da neke upute i smjernice kako instalirati gta3 na mob i gdje ga skinuti posto na marketu kosta 5$
pozz..imam jedno pitanje...planiram stavit u mob memorijsku karticu od 16 giga...pa me zanima da li ce kartica ujecat na rad mobitela mislim hoce sporije radit...trokirat?
pozz..imam jedno pitanje...planiram stavit u mob memorijsku karticu od 16 giga...pa me zanima da li ce kartica ujecat na rad mobitela mislim hoce sporije radit...trokirat?
Nece, naprotiva ako uzmeš npr. class 10 imat ćeš brži prjenos podataka između kompa i mobitela.
Moze se rootati .62 fw: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1455216&page=6
Prvo treba flashati na .42, zatim factory reset, root, i onda update na .62 preko mobitela (SE update center).
UPOZORENJE: Nemojte updateati na .62 preko pc-a!!!
Znamo to, ali neodgovara mi kada ću izgubit sve podatke.
pitanje za vlasnike ovog mob-a: da li ima bilo kakvu svjetlosnu/led notifikaciju za propuštene pozive, sms poruke, email...? ono kad je ekran ugašen ili u stand by modu.
pitanje za vlasnike ovog mob-a: da li ima bilo kakvu svjetlosnu/led notifikaciju za propuštene pozive, sms poruke, email...? ono kad je ekran ugašen ili u stand by modu.
Ako si dobio poruku, mail, ili bilo kakvu drugu notifikaciju, svjetli ti mala led lampica pored ekrana. Ako ga namjeravas kupiti, nemozes pogrijesiti s njim. Mobitel je stvarno "mašina".
Ako si dobio poruku, mail, ili bilo kakvu drugu notifikaciju, svjetli ti mala led lampica pored ekrana. Ako ga namjeravas kupiti, nemozes pogrijesiti s njim. Mobitel je stvarno "mašina".
djevojka mi je zaljubljena u SE kao brand, pa sam se za nju raspitao ;)
hvala na odgovoru.
p.s. ima li ovo telefonče nekih mana? i hoće li 100% dobiti ICS ili je to samo prodajni marketing (mamac za naivne)?
Meni je jedina mala mane ekran. Bilo bi dobro da ima mobile bravia engine al s obzirom na cjenu i što ostalo nudi zanemarivo je.
ICS dolazi 100%.