Sony Ericsson Live with Walkman

poruka: 1.283
|
čitano: 283.653
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Live with Walkman".
16 godina

Kažu da nemože rootat s ovim .62 fw. Ima li neki drugi način osim ponovno flashanja .58 pa onda rootat?

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ja cu cekat dok ne izbace novi root tollkit

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Čini mi se da ću i ja jer neda mi se baš sve ono radit za root.

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo stiglo mi ovo danas

http://www.ebay.com/itm/SONY-ERICSSON-LIVE-WALKMAN-WT19i-CLEAR-SILICONE-SKIN-CASE-SCREEN-GUARD-/120850508335?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item1c23406a2f

super paše mobu, fino je glatko da se ne struže po hlačama / džepu

preporuka ako neko naiđe u lokalnoj trgovini a treba zaštitu za malca

0 0 hvala 0
13 godina

Ma ovaj mobitel me svakim danom sve vise ocarava,pokrece sve one jake igre,brz je,lijep ;)

Jako sam zadovoljan!

0 0 hvala 1
15 godina

i uz sve to jeftin...gdje jos mozes nac NOVI smartphone sa procesorom takta 1 ghz i 512 mb rama za 1200 kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Sony Ericsson Live with Walkman
domac5 kaže...

i uz sve to jeftin...gdje jos mozes nac NOVI smartphone sa procesorom takta 1 ghz i 512 mb rama za 1200 kn

+ ICS!

Jesu li objavili kad će točno bit dostupan za naš mobitel?

Te ima li naznaka uskorom rootu za .62?

Only the brave
15 godina

negdje u 4. mjesecu....jos dok nasi operateri prilagode neznam tocno

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

doso jucer...iz bon bona..mobitel je pila 

16 godina

Walkman player mi je pokupio na listu pisme iz NFS-a. Jeli se može ograničit samo da samo s jedne mape koje želim uzima muziku?

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

jel nasao itko root tollkit za .62?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Da li vi imate folije na ekranu? Ja sam maknuo jucer,jel istina da je anti scratch ekran?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da istina je, te folije možeš na ebayu nabavit, 6kn 3 komada.

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 10:49 (peroko).
15 godina

pa djeluje ko da ce se tesko zgrebat al ja imam jednu malu crticu po ekranu neznam ni sam od cega...al kad ga stavim s kljucevima u dzep nece se zgrebat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domac5 kaže...

jel nasao itko root tollkit za .62?

Sta uopce koristis za rootanje, jel ovo? LINK

Jer ovaj uredaj nisam uopce rootao, a mislim se da to uradim.

14 godina

ja sam svoga root-ao i sad me zanima jel se može kojim postupkom osim u servisu unlockat na sve mreže

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

postovanje.. zanima me jedna stvar kada prikljucim mob usb kablom na pc pojavljuje mi se automatska instalacija update-a..

trenutno mi je 4.0.2.A.0.56 a izbacuje mi da instaliram 4.0.2.A.0.62, e pa sad me zanima da li je iko uradio to sta mi preporucije, koje su prednosti tog ''novog'' updatea... hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cera777 kaže...

postovanje.. zanima me jedna stvar kada prikljucim mob usb kablom na pc pojavljuje mi se automatska instalacija update-a..

trenutno mi je 4.0.2.A.0.56 a izbacuje mi da instaliram 4.0.2.A.0.62, e pa sad me zanima da li je iko uradio to sta mi preporucije, koje su prednosti tog ''novog'' updatea... hvala unaprijed

Napravio sam ja, i iskreno nisam primjetio da se ista promijenilo, i dalje mi je sve isto, osim sto se tice baterije, imam osjecaj da manje traje.

Mana je sto novim updatetom neces moci rootati uredaj (bar ne zasad)...

13 godina
neaktivan
Uny kaže...
cera777 kaže...

Napravio sam ja, i iskreno nisam primjetio da se ista promijenilo, i dalje mi je sve isto, osim sto se tice baterije, imam osjecaj da manje traje.

Mana je sto novim updatetom neces moci rootati uredaj (bar ne zasad)...

ma nisam nesto upoznat sa rootanjem pa necu to raditi dok se ne uhodam... sto se tice ICS hoce li on biti na SE LWW,, i ako bi neko mogao da mi da neke upute i smjernice kako instalirati gta3 na mob i gdje ga skinuti posto na marketu kosta 5$

16 godina

Imat će nadogradnju na ICS.

Evo tu skini GTA3 - LINK

.apk staviš na karticu i instaliraš je sa file menagerom a data u "android/data/" isto na kartici.

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

pozz..imam jedno pitanje...planiram stavit u mob memorijsku karticu od 16 giga...pa me zanima da li ce kartica ujecat na rad mobitela mislim hoce sporije radit...trokirat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fluid77 kaže...

pozz..imam jedno pitanje...planiram stavit u mob memorijsku karticu od 16 giga...pa me zanima da li ce kartica ujecat na rad mobitela mislim hoce sporije radit...trokirat?

Nece, naprotiva ako uzmeš npr. class 10 imat ćeš brži prjenos podataka između kompa i mobitela.

Only the brave
16 godina
protjeran

Moze se rootati .62 fw: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1455216&page=6

Prvo treba flashati na .42, zatim factory reset, root, i onda update na .62 preko mobitela (SE update center).

UPOZORENJE: Nemojte updateati na .62 preko pc-a!!!

The cake is a lie!

0 0 hvala 0
16 godina

Znamo to, ali neodgovara mi kada ću izgubit sve podatke.

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mislim da cu ipak pricekat toolkit za .62... Ovo su bas komplikacije s tim flashanjem... Jedva čekam idući mjesec ics... Do tad ce vec vjerojatno izbaciti taj toolkit a zelim ga rootat samo zbog toga da si mogu instalirati adfree
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pitanje za vlasnike ovog mob-a: da li ima bilo kakvu svjetlosnu/led notifikaciju za propuštene pozive, sms poruke, email...? ono kad je ekran ugašen ili u stand by modu.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dreamlord kaže...

pitanje za vlasnike ovog mob-a: da li ima bilo kakvu svjetlosnu/led notifikaciju za propuštene pozive, sms poruke, email...? ono kad je ekran ugašen ili u stand by modu.

Ako si dobio poruku, mail, ili bilo kakvu drugu notifikaciju, svjetli ti mala led lampica pored ekrana. Ako ga namjeravas kupiti, nemozes pogrijesiti s njim. Mobitel je stvarno "mašina".

The cake is a lie!
15 godina
neaktivan
IT pro. kaže...
dreamlord kaže...

Ako si dobio poruku, mail, ili bilo kakvu drugu notifikaciju, svjetli ti mala led lampica pored ekrana. Ako ga namjeravas kupiti, nemozes pogrijesiti s njim. Mobitel je stvarno "mašina".

djevojka mi je zaljubljena u SE kao brand, pa sam se za nju raspitao ;)

hvala na odgovoru.

p.s. ima li ovo telefonče nekih mana? i hoće li 100% dobiti ICS ili je to samo prodajni marketing (mamac za naivne)?

16 godina

Meni je jedina mala mane ekran. Bilo bi dobro da ima mobile bravia engine al s obzirom na cjenu i što ostalo nudi zanemarivo je.

ICS dolazi 100%.

Only the brave
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
I da je ekran makar malo veći... Kad bi bio bar 3,5" bio bi pun pogodak al bi bio bar 300 kn skuplji tako da za ovu cijenu je odličan
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice