Nokia Lumia 710

poruka: 806
|
čitano: 231.047
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia Lumia 710".
15 godina
Nokia Lumia 710

Bok! Zna li netko kako da na Lumii sredim pjesme pa kad idem pod Music da mi pod artist piše ime izvođača? Ovak moram ići sve pod songs i tam mi se nalaze sve pjesme, ali bi htio pregledavati po izvođaču.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

Pa ako ti nije pod izvođačem, moras editat pjesmu. Spoj mob na komp, odi na phone, music, pa jednu po jednu pjesmu desni klik pa edit.

Ja mislim da je to jedini nacin.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Nokia Lumia 710
chutac kaže...

Pa ako ti nije pod izvođačem, moras editat pjesmu. Spoj mob na komp, odi na phone, music, pa jednu po jednu pjesmu desni klik pa edit.

Ja mislim da je to jedini nacin.

A već sam probao tako. I nije to rješenje. Ja i kad stavim pod Artist ili pod Composer, nikad mi tak ne prepoznaje pjesmu na mobu, nek mi sve trpa pod songs.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2012 15:08 (jurica_m).
15 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

Hmm, meni je sve u redu, npr. pod artists imam The Offspring, odem na to, dalje imam albume, ili pjesme, sto odaberem. Pod pjesmama mi je npr. Bad Habit, ispod je album, Smash, a izvodjac The Offspring. To je pjesma prebacena s CD-a s kompletnom diskografijom.

A s druge strane mi je Unknow Artist, tamo imam jedan album, Unknow album, a u njemu pjesme: npr.AC/DC - T.N.T, odem na nju i imam Unknow Artist, Unknow Album, AC/DC - T.N.T. Iz tog slijedi da je neuredna pjesma bez icega osim titla.

Mislim da nema druge nego da se primis posla i uredis sve pjesme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nokia Lumia 710

Ljudi dal se moze na lumii 710 staviz jezik na hrv i tipkovnica isto tako posto vidim da sad nema uopce ponudeno hrvatske....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Nokia Lumia 710

Upravo kupljena 710-ka ...wratih se windowse tebi...nakon HTC Trophy -ja....pa Androida ...ponovo kao domaaaa :))

resistance is futile....literally :((
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Frenkyca kaže...

Ljudi dal se moze na lumii 710 staviz jezik na hrv i tipkovnica isto tako posto vidim da sad nema uopce ponudeno hrvatske....

Kolko znam hrvatskog jezika još uvijek nema, ali si za tipkovnicu možeš primjerice staviti češki jezik i tako ćeš imati većinu naših slova, ako ne i sve.

17 godina
jurica_m kaže...
Frenkyca kaže...

Kolko znam hrvatskog jezika još uvijek nema, ali si za tipkovnicu možeš primjerice staviti češki jezik i tako ćeš imati većinu naših slova, ako ne i sve.

To sam si i mislio mislim da bude update pa da se to slozi mislim mob mi je od malog kolege pa ne zna bas eng.. pa ga je... {#}

16 godina
Nokia Lumia 710

ja ne kuzim kako ljudima smeta eng jezik na mobitelima, pa nije da su ti sad tu neki tekstovi ili nesto, to budu rijeci primjerice messages, phone, games, music, options, camera, wifi itd. mislim da bi svatko trebao to znat, pogotovo neka mlada osoba.

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
mar123 kaže...

ja ne kuzim kako ljudima smeta eng jezik na mobitelima, pa nije da su ti sad tu neki tekstovi ili nesto, to budu rijeci primjerice messages, phone, games, music, options, camera, wifi itd. mislim da bi svatko trebao to znat, pogotovo neka mlada osoba.

Pa dobro to ofc da zna nego postavke namjestat i tak to sto se ne uci u skoli naravno da ne zna... a i nije neki sa eng.. pa eto

15 godina
Nokia Lumia 710

A gle, problem je to ak netko ima neki stariji telefon, a ovi svi stariji su imali hrvatski jezik. Ja kad vidim neke prijevode s engleskog na hrvatski, zlo mi dođe, haha

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
u vezi updatea
ima li ga za tmobile lumiu i da li se izgube koji podaci ili instalirane aplikacije?
There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
15 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710
Tmobile nema nikakve updateove i jos su rekli ako se sta zahebe tijekom updatea, da ne priznaju garanciju,ili tako nesto slicno. Nakon updatea nista ne gubis, samo napravi minimalno 5 gb prostora na sys particiji za backup, on automatski napravi backup, ali na sys particiji, ne mozes promijenit.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

onda cu pricekat

to mi je sestrin mob, pa se necu zezat

16 godina
chutac kaže...
Tmobile nema nikakve updateove i jos su rekli ako se sta zahebe tijekom updatea, da ne priznaju garanciju,ili tako nesto slicno. Nakon updatea nista ne gubis, samo napravi minimalno 5 gb prostora na sys particiji za backup, on automatski napravi backup, ali na sys particiji, ne mozes promijenit.

Volio bi vidit toga djelatnika s ovom izjavom. Nokia je za Hrvatsku službeno pustila tango a tmobil je ekskluzivni zastupnik tj prodavatelj novih lumia i svaki update je poželjno napravit ukoliko je službeni i orginal što i je.

@Apoteka: Ja imam tmobil lumiu kupljhenu pocetkom 5mj u tmobilu i među prvima mi stigo update sa Zuna, slobodno napravi update, sve aplikacije i postavke ti ostaju ali sam citao da je poželjno nakon updejta napravit kompletan reset..

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 11:57 (bik).
13 godina

A zašto ste tako nestrpljivi? Dobit će svako Tango, to je sigurno, a dam ruku u vatru da 90% korisnika neće ni osjetiti promjene. Strpljivo!

Dok pišem Strpljivo stiže mi update! {#}

Senaid
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 11:57 (royalhero).
13 godina
Nokia Lumia 710

Je li ovo samo meni ili je svima promjenuta pločica Marketplace-a? Ova mi se ne sviđa, stara je bila bolja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 11:05 (royalhero).

2 0 hvala 0
14 godina
Nokia Lumia 710

Pozz, forsao sam instalaciju 8112 updatea i dođe m ido 6. koraka gdje restartira mob i nakon toga ostane zablokiran na download modeu. Lumia mi je normalno prepoznata u device manageru i updejtao sam drivere. Jel se moj problem kome događao i kako da ga riješim? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kako ostane blokiran

update potraje i do pola sata

14 godina

Kad se Lumia resetira na ekranu se prikaže onaj simbol za spajanje nje s PC-em. Tako stoji i dulje od pola sata.

15 godina
Nokia Lumia 710

Kako stojite s updateovima na Tango? Ja probam jednom na dan se spojiti sa svojom Lumiuom i stalno mi piše onaj famozni "your phone is up to date". Neću ništa forsirati, valjda će doći, ali brate glupo do bola da su obavijestili da nas čeka update, i sad moramo forsirati telefone da bi dobili taj update. Koma.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ola ljudovi :) Kako prebacit kontakte sa Sima na telefon, napravljen je update.

http://www.downloadmoreram.com/
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 18:03 (SPLICO212).
14 godina
neaktivan
royalhero kaže...

Je li ovo samo meni ili je svima promjenuta pločica Marketplace-a? Ova mi se ne sviđa, stara je bila bolja.

Meni je ostala ista icona. Moze screenshot?

14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Kako stojite s updateovima na Tango? Ja probam jednom na dan se spojiti sa svojom Lumiuom i stalno mi piše onaj famozni "your phone is up to date". Neću ništa forsirati, valjda će doći, ali brate glupo do bola da su obavijestili da nas čeka update, i sad moramo forsirati telefone da bi dobili taj update. Koma.

Za forsanje su ti potrebana 2 klika misem i pojavit ce ti se updejt.

A slaem se da je to debilno kaj moramo silit updejt koji bi se trebo automatski prikazati, jer ovak sad mozese cekat do imendana...

14 godina

Jel se vama odmah resetira mob nakon što dođete do 6. koraka? Morao sam forsirati update i čekao sam više od sat vremena i još je uvijek pisalo restarting phone a na mobu je bio simbol koji je tražio spajanje mobitela s kompom. Ne znam u čemu je problem. Jel to možda do prekidanja veze s internetom jer imam mobilni internet preko USB-a?

14 godina
neaktivan
intelduo1 kaže...

Jel se vama odmah resetira mob nakon što dođete do 6. koraka? Morao sam forsirati update i čekao sam više od sat vremena i još je uvijek pisalo restarting phone a na mobu je bio simbol koji je tražio spajanje mobitela s kompom. Ne znam u čemu je problem. Jel to možda do prekidanja veze s internetom jer imam mobilni internet preko USB-a?

Lako moguce, jer 3G mreza zna stekat

14 godina

Nije stvar u tome. Kad sam napisao "prekidanje veze" mislio sam na forsiranje updatea jer se veza s Internetom u određenom trenutku mora prekinut. Ja to napravim tako što izvadim stick iz usb porta. Može li to imati kakvog utjecaja?

Evo kako to izgleda kod mene. Uvijek zapnem na 6. koraku i ne ide dalje. Na mobitelu stoji ova slika:

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 18:34 (intelduo1).
15 godina

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1674502

ja sam na ovome i zadovoljan sam {#} full unlock je brutala {#}

13 godina

A nije mi nešto taj CutomROM, da sam na Androidu instalirao bih ga, ali na WP7 ne dobivam puno njime, a uvjek postoji rizik, jel.

15 godina

rizik je dok flashaš qualcommov bootloader, to napraviš jednom i miran si {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice