Nokia Lumia 710

poruka: 806
|
čitano: 231.018
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia Lumia 710".
16 godina
Re: Nokia Lumia 710
bik kaže...

Da da mojem je još Rainbowmod 1.4, radi super sve

kolegi sam stavljao taj Lumiamatrx 5, ima više mogucnosti, 7.8 titlove...

naso sam na xda taj lumiatrix 5 ali nigdje nisam mogo nac link za download....samo baca na neku rusku stranicu boze sacuvaj..... di si ga skinio ak mos rec?

16 godina

Pošto se ne kuzis baš ne bih ti preporucio stavljanje custom roma jer lako mozes brickat uređaj tako da nebude da nisam reko.. ne znam gdje sam točno skinio, xda forumi ugl. Za stavljanje custom roma moras imat unlockan uređaj i poseban bootloader.

16 godina

ma rijesio sam to sinoc sve imam rainbow mode....i to zato sto nisam mogo skinit nigdje lumiatrix...... na linkovima od moddera sto je skuvo lumiatrix link neki blesav i nikako nisam mogo doc do dload linka uvjek me bacalo na neku blesavu stranicu u rusiji koju je nod blokiro stalno..... a bolji je rom po onom sta sam vidio....hibrid neki izmedu 7.5 i 7.8..... tj skuvan od nesluzbene procurene verzije 7.8.... tako da bi ti bio jako zahvalan ako bi nekako mogo nac gdje si skinio.....

inace ako nekog zanima kako sta jednostavnije nemoze bit 2 filma na yt sam pratio i ima svega pola sata posla samo se mora slusat pazljivo i linkovi za download fajlova su odma u opisu fila na yt....oba su od istog liika i jako dobro su napravljana...... eo vam ih :

- rom koji cete staviti je na ruskom al nebinite odma mozete samo vratit na engleski (telefon ce se formatirati,napravite backup                                                                                  ako imate sta vazno na njemu)

- nadite i skinite ROM koji hocete pratite upute i imate 10 min posla ( opet backup jer ce se formatirat sve )

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 17:07 (jocommb).
16 godina

Nije bolji rom, Rainbowmod 1.4 je zasad najbolji, ovi 7.8 titlovi su samo emulacija, ako imaš rainbow ostani na njemu dok ne izađe full 7.8 od MS.

13 godina
Nokia Lumia 710

Upao mji je mobitel pred par dana sa metar visine i sad mi ne rade zvučnici {#}. Zanima me hoće li vrijedit garancija za takvu vrstu kvara. Kupljen je t-mobilu. Pozz.

0 0 hvala 0
16 godina

Garancija vrijedi na tvorničke greške i ako nešto rikne u garantnom roku, na mehanička oštečenja krivicom vlasnika nema garancije osim ako se ne vidi udarac i prodaš im pricu da je crklo samo od sebe.

13 godina
goran022 kaže...

Upao mji je mobitel pred par dana sa metar visine i sad mi ne rade zvučnici {#}. Zanima me hoće li vrijedit garancija za takvu vrstu kvara. Kupljen je t-mobilu. Pozz.

Neće, oni ti grancijom garantuju da se u garantnom roku neće desiti kvar mobitela koji nije izazvan korisnikovom pogreškom, a ako se desi oni će ga besplatno popraviti.

15 godina

Nemoj reći da ti je ispao. Vrijedi pokušati.

Winter is coming...
15 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710
Odnesi u mobis. Em ce brze sredit em ti mozda, kao meni, pomognu. Dakle, pao mi je mob i ogrebao se ekran i ja sam to rekao i lik je rekao da nema smisla govorit da sam ja. Napisali su da mi nesto nije u redu s digitizerom tako da su pod garancijom promijenili i digitizer i ekran(poklopac).
Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Nokia Lumia 710

eo tut za promjenit za ton zvona  link

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710
Zasto kad ja skinem pjesmu iz mobitela te pjesme nema u libraryu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jocommb kaže...

eo tut za promjenit za ton zvona  link

Ma nisi trebao otvarati novu temu, mogao si ovdje staviti.

Postoji jos jedan nacin, a to je i da se skine glazba preko aplikacije easyRing&Music pomocu koje mozete traziti preko amazon-a, zedge-a i myxer-a.

TrustNo1
13 godina
Nokia Lumia 710

Pao mi je mobitel s metar visine u lokvu pive i osli su mi zvucnici na mobitelu kad sam ga upalio (burna subota {#}). Odnio sam ga u T-centar pa ga probao uvalit pod garancijom praveći se da je riknulo samo od sebe. Za tjedan dana su me nazvali i rekli mi da servis ne pokriva zaljevanje tekućinom (uslikali sve i pokazali kvar). Onda sam isao u mobis i oni su rekli da treba mijenjat cijelu matičnu. a da matična košta 90 % novog uređaja {#}, to mi se ne isplati .  Zna li netko može li se to popraviti za jeftinije pare, ili se negdje može naručit ta matična, malo mi je sumnjivo da se mora mijenjat cijela matična, mob radi i sve samo zvučnici ne rade, i cuje se kad nekog zovem ili primim poziv.

Unaprijed hvala.

Pozz.

1 0 hvala 0
15 godina
Nokia Lumia 710

Ako se prebaci marketplace na.. Recimo Velika Britanija, SAD, da bih dobio xbox igre itd., jel onda neće biti hrvatskih aplikacija, tipa 24sata

?

Winter is coming...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kratos091 kaže...

Ako se prebaci marketplace na.. Recimo Velika Britanija, SAD, da bih dobio xbox igre itd., jel onda neće biti hrvatskih aplikacija, tipa 24sata

?

bit ce

17 godina
neaktivan
Jel poznato nekome zasto pobogu na mulac2 mrezi ne mozes provjerit stanje prometa,poruka,poziva? *150# stalno baca session terminated -_- ovi u teleu stidenti nemaju pojma naravno xD
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
13 godina
protjeran
Nokia Lumia 710

Nije nikome poznato nažalost, vjerujem ni njima samima {#} Ja sam to riješio sa aplikacijom od nokie Counters u kojoj možeš postaviti i limit poruka, poziva i GB :)

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Thanks :) ja sam vec par puta spalio 60ak kn samo zbog neta koji mi je van tarife osao xD
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Jel poznato nekome zasto pobogu na mulac2 mrezi ne mozes provjerit stanje prometa,poruka,poziva? *150# stalno baca session terminated -_- ovi u teleu stidenti nemaju pojma naravno xD

Zato jer su ovi iz tele2 debili. Poslo sam im mail prije koji mjesec u vezi toga i odgovor je bio

da oni nemaju u ponudi nokia telefone sa Windows Phone OS-om i da zato namaju podrsku za to.

Mislim ono, debilizam teski...

15 godina
Nokia Lumia 710

Postoji način za skidanje igara koje se plačaju bez da ih platim (a da su full)

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

Unlock uredjaja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
chutac kaže...

Unlock uredjaja?

Jep.

Opali HVALA ↓↓↓
15 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
chutac kaže...

Unlock uredjaja?

Jep.

Ako ti tako ne ide, neznam. Ne opterecujem se cijenama posto su sitne.

Sorry

15 godina
Nokia Lumia 710

Ma kupovo bi i ja, ali moram pravit acc i spajat karticu =(

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nokia Lumia 710

Ovako zanima me da li ako imam lumiu 800 koja je pod garancijom u vipu i sad htio bih u nju staviti t-mobile karticu ali posto je na vip ne ide da li mogu otici u vip centar i traziti ih da mi mobitel otkljucaju na sve mreze besplatno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nokia Lumia 710

ima kakvih informacija kad ce 7.8?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nema ,

ima nekih custom romova koji su na bazi 7.8 

ja upravo koristim ovaj http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1937317

sve dobro radi kao i orginal 7.5 ali ne vidim neke velike razlike malo više opcija..

15 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

7.8 bi trebao par dana poslije pustanja WP8, znaci od sutra do petka bi trebao doc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
chutac kaže...

7.8 bi trebao par dana poslije pustanja WP8, znaci od sutra do petka bi trebao doc.

S nokia windows phone facebooka

" the Windows Phone 7.8 will be released sometime after Windows Phone 8 is released (October 29th). Definitely before the end of the year."

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
15 godina
Nokia Lumia 710

srecom to je jedan vrlo kratak period...

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice