@vrx thx na onim linkovima,probao sam vec tako GTA i izbacuje mi neki error da verifikacija nije uspjela :/
probao sam ostale i isti vrag...
po kojem linku da rootam sa sadasnjim firmwareom i original ROM-om ?
ovaj prvi link ili neki drugi jer bi zelio malo poboljsati bateriju i to ostalo ?
samo ne kuzim kako root moze pomoci bateriji,drugo custom ROM koji ima modifikacije po taktu CPU/GPU,puno manje bloatwarea i ostalog...
kad rootam,stavim app Greenify ili kako si rekao ?
e jel moze preporuka custom tipkovnice i nekog malog boljeg casea jer mi tipkovnica kad hocu stisnuti space uobicajeno stavi tocku iza rijeci pa moram brisati/ispravljati i to je problem.
a case imam onaj jeftini sta dodje na ebayu 6-7 kuna u obliku slova S i preglomazan mi,smeta mi kod tipkanja i koristenja wake buttona :)
gta zna zayebavati al GTA Vice City ne. zato sam ga i maknuo i ostavio samo VC... imho, bolji je :)
obavezno prati upute ,neke igre možda zahtijevaju update/download kakvih fajlova pa pusti da update povuče prek Wifi.
izvoli :
root sam po sebi ne pomaže bateriji ali postoje appovi kao npr Greenify , app za oveclock/downclock cpu-a (tzv. cpu governor ),backup programi i sl. ,koji zahtijevaju da je mob rootan.
s njima dodatno podešavaš i poštelavaš mobitel,odnosno OS, te ovisno o programu i postavkama možeš dobit još koji dragocijeni % baterije.
samo to si dobro prouči, neke stvari možeš i izbrisati ,kao npr, Smart Share, LG social...
to je bloatware koji skoro nitko ne koristi, iako mi je LGSocial bolji od Facebook aplikacije....
tipkovnice koje ja koristim su već navedena Kii Keyboard i TouchPal keyboard pa probaj s njima.
inače, u postavkama default tipkovnice možeš podesiti da ti NE stavlja točku .
sam ti rekao da si ti jeftinjara case-ovi (pogotovo deblji ) zak..ac :)
ali ti tu nažalost ja nemogu pomoći (izuzev onog Nillkin hard case), možda netko drugi ima kakvu preporuku.
e hvala budem se pozabavio,ali ipak jos ne bi,rano je mozda nakon mjesec-dva koristenja,ionako ce sada JB pa ce mozda malo optimizirati vijek baterije...
no ipak puno hvala sto se trudis i odgovaras ;)
a jel ima neki app da to moze barem mrvicu pomoci osim onih battery savera,da namjestim CPU frenkvencije za idle i load,da se malo poigram ?
Kii keyboard mi se ne svidja,budem probao TouchPal
probao sam onaj SwiftKey sto svi hvale i meni ne odgovara jednostavno...
ti imas Nilkin hard case ? kakav je,nije preglomazan i jel stiti mobitel ?
ma probao sam sve za Vice City,i prebacio datoteke i opet probam i stalno taj verification failed,to znaci da provjerava da li sam kupio ...