Zamjena karaktera pri učitavanju web stranice.

poruka: 5
|
čitano: 1.323
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran

pozdrav,

jel zna neko kako mogu "natjeram" svoj ​​web browser mijenjati pojedine znakove pri učitavanju neke web stranice kako budem unijela.
npr.. (2 => _) ako ja kliknem na ovaj link, da moj browser prikaže nešto ovako (odnosno da moj browser gdje god detektira broj 2 prepravi ga u znak _, bez obzira u kakvom je on stanju-bold, link, none, ...) ili ovo (2=>0).
Jel može to možda u javascript-u da se isprogramira ili nekim programskim jezikom za projektiranje plygin-a. Dobro bih došao primjer programskog koda, ako se netko razumije u web programiranje.

Hvala. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 12:02 (Nataša 23).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Zamjena karaktera pri učitavanju web stranice.
Nataša 23 kaže...

See .htaccess, url rewriting , regex. {#}

15 godina
Nataša 23 kaže...

pozdrav,

jel zna neko kako mogu "natjeram" svoj ​​web browser mijenjati pojedine znakove pri učitavanju neke web stranice kako budem unijela.
npr.. (2 => _) ako ja kliknem na ovaj link, da moj browser prikaže nešto ovako (odnosno da moj browser gdje god detektira broj 2 prepravi ga u znak _, bez obzira u kakvom je on stanju-bold, link, none, ...) ili ovo (2=>0).
Jel može to možda u javascript-u da se isprogramira ili nekim programskim jezikom za projektiranje plygin-a. Dobro bih došao primjer programskog koda, ako se netko razumije u web programiranje.

Hvala. 

Jedino sto mi pada na pamet, da napises svoju user scriptu u javascriptu koja bi to radila. I onda pomocu nekog dodatka za browser koji koristis (npr. Greasemonkey za Firefox, Violent monkey za Operu) tu skriptu primjenis na webstranice koje posjecujes.

Primjer takvih skripti ima na forumu Korisničke skripte za BOL Forum gdje su odredeni korisnici napravili par skripti koje olakšavaju korištenje foruma (npr. BOL Sidebar). Probaj tražiti pomoć od tih korisnika.

alankish kaže...
Nataša 23 kaže...

See .htaccess, url rewriting , regex. {#}

Mislila je na web browser, a ne na web server.

14 godina
protjeran

Greasmonkey kako je Kapiten gore rekao.

Ad astra peronospora

1 0 hvala 0
11 godina
protjeran

A na koju si skriptu tačno mislio da radi to što mi treba (tu ima više) ?

Slika

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 19:04 (Nataša 23).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice