Wordpress Home gumb

poruka: 5
|
čitano: 1.047
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Wordpress Home gumb

Prije nekog vremena instalirao sma wordpress platformu i pokrenuo neki blog sa temom koji mi je drug prebacio a ona je skinuta sa nekog foruma (kao kupljena je navodno)... Pa me interesuje  na koji način da naziv gumba Home promjenim u Početna? Hvala!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Wordpress Home gumb

Trazi ovaj file wp-includes/post-template.php

U njemu trazi ovo: 

// Show Home in the menu

if ( isset($args['show_home']) && ! empty($args['show_home']) ) {

if ( true === $args['show_home'] || '1' === $args['show_home'] || 1 === $args['show_home'] )

$text = __('Home');

Vidis taj zadnji "Home" ?  Promjeni ga u sta zelis.

Inace, mislim da dosta wordpress tema to omogućuje u admin panel-u.

You dont make 500 million friends without a few enemies.
11 godina
neaktivan

Ne koristim WP jer me previše limitira. No treba negdje unutar GUI-a imati dio odvojen za navigaciju. Tamo promjeniš ime, ovakve stvari sa PHP kodom se rade jedino, ako drugačije ne ide ili ako imaš neki specifičan problem koji nije pokriven. Pa onda dodaješ kod ili ga mijenjaš. No za ovakve stvari poput putanja i imena navigacije se riješava preko odjela za Navigaciju unutar GUI-a.

11 godina
neaktivan

Pokušavao sma preko GUI-a ali to nije moguće, bar ne na ovoj temi koju imam, a jako mi je stalo da to promjenim  :) Ovaj gornji pokušaj nije upalio tako da sma još u potrazi za rješenjem... {#}

11 godina
neaktivan
srky333 kaže...

Pokušavao sma preko GUI-a ali to nije moguće, bar ne na ovoj temi koju imam, a jako mi je stalo da to promjenim  :) Ovaj gornji pokušaj nije upalio tako da sma još u potrazi za rješenjem... {#}

Onda ti je problem u smaoj temi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice