Prije nekog vremena instalirao sma wordpress platformu i pokrenuo neki blog sa temom koji mi je drug prebacio a ona je skinuta sa nekog foruma (kao kupljena je navodno)... Pa me interesuje na koji način da naziv gumba Home promjenim u Početna? Hvala!
Wordpress Home gumb
- poruka: 5
- |
- čitano: 1.044
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trazi ovaj file wp-includes/post-template.php .
U njemu trazi ovo:
// Show Home in the menu
if ( isset($args['show_home']) && ! empty($args['show_home']) ) {
if ( true === $args['show_home'] || '1' === $args['show_home'] || 1 === $args['show_home'] )
$text = __('Home');
Vidis taj zadnji "Home" ? Promjeni ga u sta zelis.
Inace, mislim da dosta wordpress tema to omogućuje u admin panel-u.
Ne koristim WP jer me previše limitira. No treba negdje unutar GUI-a imati dio odvojen za navigaciju. Tamo promjeniš ime, ovakve stvari sa PHP kodom se rade jedino, ako drugačije ne ide ili ako imaš neki specifičan problem koji nije pokriven. Pa onda dodaješ kod ili ga mijenjaš. No za ovakve stvari poput putanja i imena navigacije se riješava preko odjela za Navigaciju unutar GUI-a.
Pokušavao sma preko GUI-a ali to nije moguće, bar ne na ovoj temi koju imam, a jako mi je stalo da to promjenim :) Ovaj gornji pokušaj nije upalio tako da sma još u potrazi za rješenjem...
Pokušavao sma preko GUI-a ali to nije moguće, bar ne na ovoj temi koju imam, a jako mi je stalo da to promjenim :) Ovaj gornji pokušaj nije upalio tako da sma još u potrazi za rješenjem...
Onda ti je problem u smaoj temi.