WordPress editiranje

poruka: 8
|
čitano: 1.846
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
WordPress editiranje

Znaći ovako imao bih za početak jedno pitanje u vezi wordpressa .

Prvo kako da skratim postove, naime želim da mi se u kategorijama vidi samo dio posta, a za cijeli sadržaj želim da korisnik klikom ode na cjeli sadržaj.

Drugo kako da prevedom sa engleskog na hrvatski djelove forme web stranice npr. categories bih želio preimenovati u kategorije , search u pretraživanje itd...

0 0 hvala 0
17 godina
Re: WordPress editiranje
woodgamesfx kaže...

Prvo kako da skratim postove, naime želim da mi se u kategorijama vidi samo dio posta, a za cijeli sadržaj želim da korisnik klikom ode na cjeli sadržaj.

Drugo kako da prevedom sa engleskog na hrvatski djelove forme web stranice npr. categories bih želio preimenovati u kategorije , search u pretraživanje itd...

instaliraj wordpress na HR.

;)

15 godina
neaktivan
WordPress editiranje

Instalirao sam hr verziju i opet ništa.

0 0 hvala 0
14 godina
WordPress editiranje

Ako imaš na Hrvatskom onda ideš na uređivač i tu potražiš koje želiš preimenovati. Samo po kodu pogledaj gdje ti se imenuje objekt i preimenuješ ga u svoj.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Probas rucno preko ftp srediti datoteku jezika?
www.tv.ultimax.info GLEDAJTE TV UZIVO NA INTERNETU
15 godina
neaktivan
WordPress editiranje

Ne , naime taj dio se  mijenja se u css-u , znaći kroz "Uređivać tema".

Sve u svem hvala.

PS.

malo sam prčkao i našao sam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 12:49 (woodgamesfx).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...

category.php -> umjesto the_content() staviti the_exerpt();

Prevesti možeš koristeći lokalizacijske fileove (.mo, .po) ili možeš direktno mjenjati index.php, single.php, page.php fileove pa preimenovati u njima.

Predlažem lokalizaciju.

Biti ili mniti svemiropolisno
13 godina
WordPress editiranje

Ako želiš skratiti post onda koristi more tag između odlomaka ili rečenica koje želiš da ti se prikazuju na početnoj, evo i kako izgleda taj znak http://gyazo.com/5804f5c98b0c41ef40c6200332c45b58

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice