web dizajn nije dovoljan treba znanje i o drugim stvarima barem da se zna o čem se prića i kako to otprilike napravit (neko osnova osnovno znanje).
Ovako što se tiće web dizajna već kontakta bi ti moglo zatrebati znanje serverskog jezika, ako očeš ić na dinamičke Web Stranice, CMS i slično onda poznavanje serverskih tehnologija je nezaobilazno netreba se bit maher al neko solidni znanje o čem se tu radi. Sam Flash je na zalazu iz mase razloga, aprvi upit su tražilice jer se može desit da ga loše ili još gore krivo indexiraju ima i drugih mana, al ako si dobar u fleshu da se to zaobić, al to zahtjeva poznavanje Action Script 3.0.
Što se samog dizajna tiće moro bi poznavat teoriju boja i koje one emocije izazivaju u koje suliminalne poruke šalju. Treba poznavat materiju još nekih stvari poput tipografije i SEO. Ko što čovjek reko prije mene to je poso u kojem češ se mućit u pregovorima za 1000kn do posla za koji će te pitat jel ti 10k kn malo sve ovisi o tvom znanju i sposobnostima. Nažalost moje je mišljenje da ti naši tečajevi (prekfalikacije) nisu niš drugo nego obična špljačka jer te ne nauće ni osnove osnova već ti samo upute koje bi programe trebao koristit, a to sve moš naći na Youtubu i sl. izvorima informacija besplatno.