Trojanac na SMF forumu

poruka: 4
|
čitano: 778
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Trojanac na SMF forumu

Pozdrav svima

Admin sam i vlasnik jednog foruma na SMF-u i sada je vec duze vremena trojanac na njemu, vecini sjebe racunalo sa laznim antivirusnim alatom.

Zanima me kako se to moze rijesiti, preko backupa nisam uspio, osobno ne znam skoro nista o tome, pa ako moze netko zdravoseljacki objasniti bio bih zahvalan. Ukoliko netko to moze rijesiti za neke cevape ili neku manju cifru ja sam za, jer je ovo postalo frustrirajuce.

NE ULAZITE NA OVU STRANICU, TROJANAC JE NA NJOJ.

www.cro-roma.com/forum

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Trojanac na SMF forumu

jucer sam iso na tu stranicu i automatski mi je antivirus javio trojanac i iskljucio zastitu koju nisam mogo nikako upaliti zadim mi se je samo instalirao novi antivirus koji je kao nasao 30 trojanaca.ugasio racunalo.pokrenuo ponovo deinstaliro taj samoinstalacijski virus kojeg trebas platiti instaliro pandu i nisam mogo upaliti zastitu od antivirusa.izbriso pandu i microsoft security essentials i ponovo instaliro essentials i naso je 0 virusa i od tad nemam problema.mislim da je komapnija koja je napravila antivirus koji se sam instaliro namjerno zarazio stranicu da bi kupio njihov antivirus.ja bi to tuzio

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 18:06 (herc1988).
13 godina
neaktivan
Trojanac na SMF forumu
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Trojanac na SMF forumu

Si se probao javiti hostingu i pitati ih da ti to ociste? Takodjer ti mogu pregledati logove i ustanoviti kako ti je forum zarazen; tj. da li se radi o nekom pluginu ili je problem sto nisi upgradeao forum.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice