Prijava web stranice

poruka: 7
|
čitano: 1.777
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Prijava web stranice

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 0:00 (topgun1).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prijava web stranice

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 0:00 (topgun1).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Prijava web stranice

Ja imam portfolio s nekoliko radova, hosting je negdje Bogu među tregerima ali nisam ništa prijavljivao. Mislim da je apsurd prijavljivati nešto što služi samo tebi i ne donosi nikakav profit ili slično. Što se prijave tiče, mislim da se odnosi na firme/obrte/udruge itd.

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Prijava web stranice

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 0:01 (topgun1).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Prijava web stranice

Kakva ti je stranica, koji sadrzaj stavljas na nju?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Prijava web stranice

Nemas potreba da prijavljujs sajt pa skoro sta kod bilo na njemu. Ti ako kupis hosting gdje si naveo u inozemstvu (vjerovatno ces i domenu tu kupiti) nemas potreba za bilo kakvom prijavom sajta. Hosting provajder ce da registruje domen ti da platis i to je sva prica. Ukoliko te interesuje hosting imas u potpisu ili se javi na pm.

Ako sta treba jos da ti sta objasnim tu sam.

Pozdrav,

www.frexhosting.info - CS 1.6 - SAMP - Minecraft - Web hosting - Audio streaming
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 23:15 (frex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Prijava web stranice

Pročitaj pažljivije, to se ne odnosi na tebe. Čak ni tvrtke to ne čine. Malo je nespretno napisano pa nekom iz prve može djelovati zastrašujuće, ali sve skupa se odnosi uglavnom samo na vlasnike portala koji se bave objavom vijesti i na tome zarađuju (ili pokušavaju zaraditi).

Ad sense? Dakle u planu imaš 20 i više tisuća posjeta mjesečno? S tom brojkom možda nategneš 50 do 100 EUR-a... Misliš da je to vrijedno registracije ili ičije pažnje? Jedino poreznu to može zanimati ako ta primanja postanu redovita i od 100EUR-a naviše mjesečno.

Da se vratimo u realnost i praksu, jednostavno se zasad ne zamaraj s tim. Ako ti projekt uhvati plodno tlo i počne privlačiti pažnju publike te uspiješ doći do komercijalizacije istog onda počni razmišljati o tome u koju kategoriju spadaš.

Baza korisnika, 0 bodova. Sve dok ne dođeš do malo ranije napisane komercijalizacije i sl. Ali i dalje, jednostavno nema tijela, institucije, inspektora ili bilo čeg sličnog tko bi u stvarnosti pratio i kontrolirao situaciju. Mnogi zakoni su napisani debilno do te mjere da su smiješni, u praksi beskorisni i nesprovedivi.

Inače, takva (uspješna) stranica bi se baš i morala prijaviti ako je registrirana pod stranom komercijalnom domenom (.com, .net, .info i sl.). Gdje se "fizički" stranica nalazi tj. na stranom ili domaćem serveru s tim nema nikakve veze.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice