Prevođ. i optimiziranje stranice za njem. tržište

poruka: 6
|
čitano: 1.427
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Optimizacija???

Evo imam nekoliko pitanja u vezi sa optimizacijom.

Imam stranicu www.chartercroatia.net koju želim prevesti i optimizirati za njemacko tržište.

Zanima me, da li je bolje da ostavim postojeću stranicu koja bi bila prevedena na njemački(npr. www.chartercroatia.net/de) ili da kupim novu domenu sa dobrim keywordom za njemački google(npr. www.charter-kroatien.de). Naravno, obe stranice bi imale identičan sadržaj.

Valjda sam dobro objasnio?!

www.chartercroatia.net

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Optimizacija???

Ako je to ime firme/stranice onda nemoj prevoditi. Čak i u tekstu napiši ime na orginalnom jeziku. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Optimizacija???

Pošto već imaš postojeći hosting, nema smisla plačati drugi. Nego samo uzmi novu .de domenu, te preko Cpanela uđi u addon domain i poveži novu domenu sa već postoječim hostingom. U ftp klientu dodaj novi folder koji se zove /de i napravi rediection sa npr " www.stranica.hr/de" na "www.stranica.de". Već postojeći hosting je bolja solucija, jer je postoječa stranica poznata google-u. Tako da je u ovom slučaju samo nadograđuješ umjesto da je radiš iz početka.

Evo, ovo je savjet mog kolege koji se bavi istim poslovima. Nadam se da češ se snać u navedenome Namigiva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Prevođ. i optimiziranje stranice za njem. tržište

Slobodno stavi chartercroatia.com/de

ili mozda de.chartercroatia.com...

Biljezim se sa stovanjem...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Optimizacija???
miskocharter kaže...

Evo imam nekoliko pitanja u vezi sa optimizacijom.

Imam stranicu www.chartercroatia.net koju želim prevesti i optimizirati za njemacko tržište.

Zanima me, da li je bolje da ostavim postojeću stranicu koja bi bila prevedena na njemački(npr. www.chartercroatia.net/de) ili da kupim novu domenu sa dobrim keywordom za njemački google(npr. www.charter-kroatien.de). Naravno, obe stranice bi imale identičan sadržaj.

Valjda sam dobro objasnio?!

pa ako vec ulazis u njemacko trziste "na velika vrata" onda bi bilo dobro da uzmes novu domenu jer kao sto si sam rekao tako ce porasti rank stranice na njem. googleu.

ali ako zelis cisto imati tu stranicu na njemackom jeziku i mozda par pogodnosti za kupce iz njemacke onda ti je dovoljno samo uraditi prevod stranice, ili napraviti poddomenu,

npr. www.deutsch.chartercroatia.net

etikete, ovo je nacija etiketa!
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 10:33 (ExXxEr).
14 godina
neaktivan
RE: Optimizacija???

Zahvaljujem se na savjetima.

Da pojasnim: ulazim na "velika vrata" na njemačko tržište, htio bih da mi stranica ima što bolju poziciju na njihovom tržištu.

Ipak mislim da ću izabrati opciju "chartercroatia.net/de".

www.chartercroatia.net
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice