E ovako, kad u html-u napišem sve divove, znači sve. I kad u css odredim float i sl. Kako da napravim da mi sve ne bude na stranama, znači do kraja desno i lijevo, kako ne napraviti da na sredini bude site. A ne preko cijelog ekrana. Ako znate na šta mislim.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E ovako, kad u html-u napišem sve divove, znači sve. I kad u css odredim float i sl. Kako da napravim da mi sve ne bude na stranama, znači do kraja desno i lijevo, kako ne napraviti da na sredini bude site. A ne preko cijelog ekrana. Ako znate na šta mislim.
Ne, naravno da nitko nemože znati na što ti misliš. Ono što ja mislim, je to da si ti preskočio jako, jako bitne stvari i sad imaš rupu u znanju. Veliku. Znaš čemu služi float property? Kolika ti je širina containera, wrappera, kako god da si ga već nazvao? I da, postaj screenshoot i daj kod negdje da se može točno vidjeti. Plus, mogao si staviti pitanje u opću temu Razvoj web stranica - rasprava, jer da ovako svaki forumaš otvara za svoj problem zasebnu temu, BOL bi ličio na cirkus.