E ovako...
pravio sam forum, rucno instalirao zadnju verziju, uredio sve korisnicke postavke, uredio forume, neke podforume itd, uglavnom dosta onog dosadnog posla odradeno i padne mi na pamet da mi treba neki image resize mod, i nadem Reimg, kako sam vidio radi odlicno.
probam ga insatlirati nece, u biti instalira ga ali ne radi.
Nakon toga instaliram automod, i onda ubacim preko njega isti taj Reimg, stisnem install i automod mi javlja gresku da trebam rucno promjeniti neke kodove, sto sam vec uradio i kad odem u onaj fajl koji mi trazi da promjenim on je vec promjenjen, malo sam gledao na netu i tamo je se par ljudi javilo da je nastavilo sa force install i da je proslo sve ok, i meni vraj enda mira i ja kliknem. I tada problemi.
jednostavno kada udem na forum samo je prazna stranica. backup foruma sam napravio prije nego sam posao instalirti mod, ali nemam neke vajde od njega kad ga ne mogu vratiti. Nigdje ne mogu naci di se nalazi.
Jel moguce ikako izvuci taj backup preko FTP-a, i nanoo instalirati forum i onda pokreniti taj isti backup? ili bilo koje drugo rijesenje. ili jel bar moguce izvuci onaj dio koji sam radio, znaci forume i podforume, da ih ne pisem ponovno.