Password protection za web stranicu

poruka: 5
|
čitano: 1.110
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Pozdrav,

imam web stranicu koja je namjenjena korisnicima da se logiraju i prate neke podatke.

Site bi se trebao sastojati od toga da korisnik dođe na svoj login page, upiše username i pass, ako fula, da ga to odvede na error.html ili error.php na kojoj ce pisati da je korisnik fulao nesto od tog dvoje i opet polja za unos , kada unese ispravne podatke svaki korisnik odlazi na svoju customized stranicu tipa www.mojserver.com/pero ili www.mojserver.com/marko itd.....dakle po unesenoj lozinci i usernameu korisniku se otvara njegova stranica. Sveee na googleu sam pogledao ali nema ništa takvoga .{#} molim vas, ima li tko kakav savijet ili tutorijal bilo kakav.

hvala unaprijed 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 16:48 (marijdil).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Password protection za web stranicu

baza podataka sa podacima od korisnika.

onda preko php ili nekog drugog serverskog jezika odredi šta da radi kad ispravnog ili neispravnog unosa podatka.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 16:27 (NoorMomento).
14 godina
E da, ali problem je sto ja neznam programirat za php :/
17 godina
energyman kaže...
E da, ali problem je sto ja neznam programirat za php :/

Imaš tri opcije, onda.

1. počni učiti PHP

2. plati nekome da ti to napravi

3. odustani od cijele priče

Postoji i 1a - počni koristiti neki gotov CMS, poput Wordpressa, Joomle, CMS Made Simple.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice