Online fiskalna blagajna

poruka: 7
|
čitano: 2.899
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Online fiskalna blagajna
Postoji li neki način za napraviti online fiskalnu blagajnu: - Korisnici se registriraju, plate, uploadaju fajl koji kupe od fine i imaju fiskalnu blagajnu. Zanima me je li legalno tražiti ljude da uploadaju fajl koji im fina da i jeli bi se to moglo realizirati? Svi odgovori će mi pomoći! Hvala
4 Moguće
9 Nije Moguće

0 1 hvala 0
17 godina
Online fiskalna blagajna

Zašto bi ti netko povjerio povjerljive podatke?

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Online fiskalna blagajna

može zašto ne... imaš to već

ima vip svoju fiskalnu, imaš i besplatnu na besplatna-fiskalna.com

www.mydrbee.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Online fiskalna blagajna
Legendary Patrik kaže...
Postoji li neki način za napraviti online fiskalnu blagajnu: - Korisnici se registriraju, plate, uploadaju fajl koji kupe od fine i imaju fiskalnu blagajnu. Zanima me je li legalno tražiti ljude da uploadaju fajl koji im fina da i jeli bi se to moglo realizirati? Svi odgovori će mi pomoći! Hvala

Moguće, već izvedeno, no kompleksno što se tiče rada s certifikatima.

17 godina
Old Iggy kaže...
Legendary Patrik kaže...

Browser Blagajna u obliku Java plugina koji se učita sa udaljenog servera. {#} No privatnost poslovanja je i dalje upitna. Također što u slučaju prekida internet veza?

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 15:13 (Nix).
13 godina
neaktivan
Nix kaže...
Old Iggy kaže...
Legendary Patrik kaže...

Browser Blagajna u obliku Java plugina koji se učita sa udaljenog servera. {#} No privatnost poslovanja je i dalje upitna. Također što u slučaju prekida internet veza?

Dođe Linić i nađe 2 lipe viška!

17 godina
Online fiskalna blagajna

prijatelj je napravio web fiskalnu blagajnu, cjena je bas ok cini mi se: http://www.mali-zeleni.hr/

Smith and Wesson - the original point and click interface | http://twitter.com/hhrvoje, http://www.hudosvibe.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice