Najbolja wordpress tema za webshop ?

poruka: 3
|
čitano: 1.221
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Pozdrav formuaši,

uskoro otvaram webshop sa raznim stvarima, recimo mobiteli, kućanske stvari i slično. Jedna firma mi je omogućila tkz. "reseller" njihovih proizvoda koje ću ja prodavati na svom webshopu.

Pa imate li kakav prijedlog za dobru webshop temu za wordpress ? Mislim da na WP najbolji izbor, vidio sam malo ovaj prestashop i ovi ostali CMS-ovi, ali malo su prekomplicirani ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Setiranje webshopa nije jednostavno kao setiranje wordpressa. Ima tu još sitnica, recimo, sa kojom kartičarskom kućom ćeš poslovati, preko koga će ići plaćanje...?

Mislim da ti wordpress nije najbolji izbor za to, nego Joomla ili Drupal, a ako su ti prekompleksni, plati nekome postavljanje, jer se tu ne smiješ zajebavati, tuđi osobni podaci i kartice su u pitanju.

Who would have thought being hit by lightening would land you in hospital?
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
Re: Najbolja wordpress tema za webshop ?
Father_Dougal kaže...

Setiranje webshopa nije jednostavno kao setiranje wordpressa. Ima tu još sitnica, recimo, sa kojom kartičarskom kućom ćeš poslovati, preko koga će ići plaćanje...?

Mislim da ti wordpress nije najbolji izbor za to, nego Joomla ili Drupal, a ako su ti prekompleksni, plati nekome postavljanje, jer se tu ne smiješ zajebavati, tuđi osobni podaci i kartice su u pitanju.

Ako će uzeti neko normalno plaćanje, unos podataka o karticama neće uopće biti kod njega na stranici/serveru, tako da to nije problem.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice