Logon skripte

poruka: 4
|
čitano: 933
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Logon skripte

Situacija je sljedeća: na sajtu bi trebalo biti vise browser igrica koje sve imaju vlastiti (a opet isto napisan) sustav registracije i bilježenja podataka.

Sada me zanima kako je moguće povezati te logon skripte i statistike tako da jedan igrac kada se jednom registrira ne mora se dalje registrirati za sve igrice posebno te mozda napraviti neku zajednicku bazu podataka-uspjeha korisnika u svim igricama koje igra - koristeci vec gotove sustave bilježenja podataka koje iste imaju.

vjerovatno cete trebati vise podataka...

edit:

Svaki poddomen ima svoj login.php povezan sa bazom. Znaci ima 3 razlicite mysql baze za svaki sajt...
Svaki sajt u svojoj bazi ima tabelu prefix_users, pretpostavljam da to treba povezati da bude zajednicko za sva 3 subdomena.

etikete, ovo je nacija etiketa!
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 15:57 (ExXxEr).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Logon skripte

Ovo vise logicki trebas rijesiti. Jednostavno, imas jednu tabelu u kojoj se nalaze osnovne informacije: nickname, password, e-mail i najvaznije id. Zamislimo da imamo 3 igre. Svaka ima svoju tablicu s korisnicima, dok je ona pocetna zajednicka. Zatim ih povezujes s korisnikom upravo preko id-a. Jesi shvatio? Ne znam bas kako objasniti (osim da ti uploadam mysql fajl xD).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Logon skripte
dario111cro kaže...

Ovo vise logicki trebas rijesiti. Jednostavno, imas jednu tabelu u kojoj se nalaze osnovne informacije: nickname, password, e-mail i najvaznije id. Zamislimo da imamo 3 igre. Svaka ima svoju tablicu s korisnicima, dok je ona pocetna zajednicka. Zatim ih povezujes s korisnikom upravo preko id-a. Jesi shvatio? Ne znam bas kako objasniti (osim da ti uploadam mysql fajl xD).

znaci trebalo bi napraviti novu login skriptu koja ce se vezivat za glavnu tablicu, te sve ostale igrice da promjenim tako da registiraju korisnike preko te glavne ali da zadrze vlastite tablice koje se opet učitavaju u glavnu?

ako je netko voljan pomoći oko prepravljanja koda: please answer {#}

16 godina
neaktivan
Logon skripte

dajte ljudi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: