Korisničke skripte za Bug Online Forum izdvojena tema

poruka: 358
|
čitano: 153.760
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BOL Forum dodatak - Sidebar Reborn
14 godina
neaktivan
Korisničke skripte za Bug Online Forum

Meni izbaci 

{"numNewFavMessages" : "0", "numNewContribMessages" : "1", "numNewPrivateMessages" : "0", "r" : "0", "newFavTopicList" : [""], "newContribTopicList" : ["Smiješne slike"], "newFavTopicListIDs" : [""], "newContribTopicListIDs" : ["19399"]}

U anonimnom prozoru sve radi kako treba... Smijeh

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 22:10 (Marko :D).

0 0 hvala 0
17 godina

U anonimnom načinu mi radi. Zanimljivo.

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ono sto vam je ispisalo su podaci koje bi skripta trebala primiti, znaci oni su i dalje dostupni.

Ako radi u incognito problem je u nekom pluginu, cookie-u, stanju cache-a, tko ce ga znati ...

Ako vam i dalje ne radi nakon ciscenja cache-a/cookie-a i gasenjem addblocka i ostalih ekstenzija stvarno neznam sto bi jos moglo biti.

All problems in computer science can be solved by another level of indirection

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Obrisao sve sa CCleanerom, ali opet isto. Sutra ću opet pokušati reinstalirati Chrome pa javim rezultate. Pozdrav {#}

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Potpuna reinstalacija Chromea nije riješila problem. Mislim da je jedino riješenje prelazak na drugi browser. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Problem je riješen brisanjem AdBlocka, odjavljivanjem iz Chromea i resetiranjem browsera na defaultne postavke...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 22:05 (Marko :D).

1 0 hvala 1
17 godina
Re: Korisničke skripte za Bug Online Forum
Marko :D kaže...

Problem je riješen brisanjem AdBlocka, odjavljivanjem iz Chromea i resetiranjem browsera na defaultne postavke...

Također, gašenje AdBlocka + zatvaranje chromea/dragona + čišćenje ccleanerom + pokretanje browsera i radi.

Samo gašenje AdBlocka s restartom browsera nije napravilo ništa.

Twitter: @191x7
14 godina
neaktivan

Mene opet zeza u Chromeu. Sutra ću najvjerojatnije reinstalirati Windowse tako da će program sigurno biti riješen :)

Trenutno koriatim Operu 17, ali izgleda da ima bug. Ne želi instalirati dodatke preko one drag&drop metode, kao u Chromeu...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Formatirao disk, reinstalirao Windowse i opet isto. Stvarno ne znam što ga može blokirati...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel zna netko kako instalirati ove BOLSidebar skriptu u Internet Explorer 11? Instalirao sam Trixie i skripta se pojavila na stranici no nije reagirala. Kliknem na jedan od ona dva gumba i stvore mi se još 3 sidebara ispod prvog. Hvala. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 17:26 (Marko :D).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mislim da nece raditi na IE jer skripta nije pisana sa IE na umu a i taj Trixie je navodno mrtav projekt.

Medutim ako netko uspije upogoniti skriptu na IE ili ako skuzi zasto ne radi neka slobodno javi, stavit cu na prvu stranicu i/ili probat cu ispraviti da radi.

Trenutno nemam nigdje Windowse da sam isprobam.

All problems in computer science can be solved by another level of indirection

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

moze reup za bug slike

0 0 hvala 0
15 godina

Može neki reupload, jer koliko vidim userscripts.org više ne radi uopće.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo ja imam BOLSidebar Blackout i BOLReturnoftheoldsmileys. Ako pronađem ostalo, uploadat ću.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran

Ja imam BOLSidebar.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

2 0 hvala 1
15 godina

Vec par dana imam problem s Bug.hr izbornikom ver. 1.7 !

Nikako ga nemogu natjerati da mi prikazuje teme u kojima sudjelujem ,teme koje pratim i privatne poruke . probao sam ga disable / enable , al nema pomoći . Stalno mi pise da nisam ulogiran , iako jesam ??

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
moderator

A desni klik na njega i klik na Prijava?

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
15 godina

Probao i to , al uopce ne reagira kad kliknem " prijavi me " ili " zapamti me " . Samo mi stoji prozorcic s upisanom e-mail adresom i sifrom !

Da nema mozda kakve veze s tim Comodo internet security  koji mi se updejtao negdje  pred par dana ??

EDIT : kad ga probam ponovno instalirat izbaci mi ovu poruku :

the addon from addons-mozzila.org coud not be installed because it does not match the add-on Firefox expected

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2014 19:16 (Haf932).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
moderator

Onda nebih znao...

Da probaš s novim FF profilom?

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
16 godina

Posjeti ovaj link i ako ti vrati {"r" : "1"} znaći da nije do ekstenzije nego do ff ili sa forumom (probaj i ctrl+F5 kliknuti kad si na toj stranici) .

Što se tiće instalacije ekstenzije, instaliraj odavde, na addons stranici ima nekih problema.

http://www.bug.hr/forum/topic/44412.aspx
15 godina

Mislim da je tu problem do mog FF-a , jer mi se ni AdBlock Plus vise ne pali , vec ga moram rucno enejblat !

Instalirat cu zadnji FF , pa vidjet !

EDIT : FF updejtan na zadnju verziju . AdBlock plus sada radi , ali Bug.hr izbornik i dalje ne . Odustajem Neodlučan

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.4.2014 12:20 (Haf932).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Zasto Chrome ne koristis?

You dont make 500 million friends without a few enemies.
15 godina
Haf932 kaže...

Vec par dana imam problem s Bug.hr izbornikom ver. 1.7 !

Nikako ga nemogu natjerati da mi prikazuje teme u kojima sudjelujem ,teme koje pratim i privatne poruke . probao sam ga disable / enable , al nema pomoći . Stalno mi pise da nisam ulogiran , iako jesam ?? 

Sad proradilo samo od sebe {#}{#} ( nakon 2 mjeseca )

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 17:03 (Haf932).
15 godina

Može neki update za sidebar i smileyje sad kad se u Chrome-u više ne mogu koristiti addoni koji nisu iz storea?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

1 0 hvala 1
15 godina
DamageHigh kaže...

Može neki update za sidebar i smileyje sad kad se u Chrome-u više ne mogu koristiti addoni koji nisu iz storea?

Mogu, ako si na dev kanalu.

Instaliraj si Tampermonkey, alternativa Greasemonkeyu, i preko njega stavi skripte.

Swedish latin super funk.
16 godina

Trebam pomoć.

Prvo mi se doma Firefox skršio prije par tjedana tj. u BUG Side bar-u ne prikazuje nove poruke koje pratim.

Na drugom kompjutoru doma skripta radi bez problema.

Jutros prilikom paljenja Firefox-a na laptopu mi je ponudio da vratim Firefox na početno stanje,

što sam i učinio i nakon toga više nemam BUG Side bar.

Pokušao sam sa Greasemonkey-om, ali neuspješno.

Prijedlozi?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Svašta sam isprobavao i na kraju je proradilo. {#}

Ali da me netko pita što i kako sam napravio/popravio, nemam pojma! {#}

Kad se navikneš na skriptu, a onda iz nekog razloga ne radi, vidiš koliko ti nedostaje ista.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
NiramX kaže...

Ja imam BOLSidebar.

Na PC-u sam riješio problem, ali mi na Laptop-u to još uvijek ne uspijeva.

Javlja sljedeću grešku (vidi sliku) kad pokušam pokrenuti skirptu, što trebam napraviti da skripta proradi?

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 9:08 (Matozan).
13 godina
protjeran
Matozan kaže...
NiramX kaže...

Ja imam BOLSidebar.

Na PC-u sam riješio problem, ali mi na Laptop-u to još uvijek ne uspijeva.

Javlja sljedeću grešku (vidi sliku) kad pokušam pokrenuti skirptu, što trebam napraviti da skripta proradi?

Nemoj ju pokrenuti, samo skini. Ili još bolje kopiraj tekst pa dodaj u Grease/TamperMonkey. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
16 godina
NiramX kaže...

Nemoj ju pokrenuti, samo skini. Ili još bolje kopiraj tekst pa dodaj u Grease/TamperMonkey. 

U prvom postu link na  userscripts.org mi javlja "The connection has timed out", pa sam zato skinuo skriptu koju si postavio.

Kako misliš nemoj je pokrenuti?

BOLSidebar.js mi se skine u (Library) Downloads, misliš da će datoteku Grease skužiti i sam pokrenuti?

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 10:35 (Matozan).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BOL Forum dodatak - Sidebar Reborn
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice