Kompatibilnost sa browserima

poruka: 8
|
čitano: 1.090
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Kompatibilnost web stranice sa browserima

Pozdrav, da li zna netko neki program ili neku dobru stranicu preko koje se može provjerit kako izgleda stranica na pojedinim browserima. Ja sam nedavno krenuo sa web dizajnom pa me još to muči jer neznam kako da provjerim svoju stranicu na svim važnijim verzijama browsera. Da li možda firefox, chrome ili safari ima opciju ko što ima IE kad pritisneš F12 pa možeš izabrat da prikazuje stranicu kao u IE7,IE8 ili IE9?  Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Kompatibilnost web stranice sa browserima

Moraš skinuti i instalirati stare verzije browsera.

Skini zadnje 3-4 verzije i instaliraj ih u neki virtualni PC da se to sve ne potuče na primarnom OSu.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
13 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Moraš skinuti i instalirati stare verzije browsera.

Skini zadnje 3-4 verzije i instaliraj ih u neki virtualni PC da se to sve ne potuče na primarnom OSu.

A što se može skinuti više verzija npr. firefoxa na primarni OS?

16 godina
odjavljen

Da ali ih moraš instalirati u različite foldere i raditi različite profile. U suprotnom, mogao bi te dočekati kaos :D

Takve stvari je najbolje raditi u nekom VMu...

http://nighthawk-software.blogspot.com/
16 godina
neaktivan

Chrome ti se sam u pozadini updejta, mislim i Safari. Ostaje ti jedino Firefox, ali uglavnom ko ima Firefox instaliran redovito instalira nadogradnje.

Suma sumarum, brini se za IE, a ove druge pregledavaš u zadnjim verzijama i to je to.

14 godina
neaktivan

Imaš od adobea Browserlab nije loš no ziher ti je instaliravat starije verzije browsera.

IE7-IE9 (koji je već naj noviji, a IE6 polako izlazi iz uporabe)

Mozzila

Chrome

Safari

Opera

Obićno ako radi u mozzili radi i Chromu oni najviše prate standarde no ima velik razlika između njihovog naćina rada.

13 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Da ali ih moraš instalirati u različite foldere i raditi različite profile. U suprotnom, mogao bi te dočekati kaos :D

Takve stvari je najbolje raditi u nekom VMu...

Hvala puno probat ću to

13 godina
neaktivan
suludi8 kaže...

Chrome ti se sam u pozadini updejta, mislim i Safari. Ostaje ti jedino Firefox, ali uglavnom ko ima Firefox instaliran redovito instalira nadogradnje.

Suma sumarum, brini se za IE, a ove druge pregledavaš u zadnjim verzijama i to je to.

I opera je problem koliko sam skužio. Hvala na odgovoru

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice