http://ask.turcin.net/ je adresa stranice koja je još under construction i ful je ono javascript sve u 16 (btw, ni u jednom IE-u je nisam otvorio pa ne znam jel radi išta).
Međutim, javlja se problem takav da se kod prvog učitavanja stranice ne dogodi baš ništa! Tek kad drugi put odem na stranicu ili ju samo F5-am dok sam već tamo, učita se ko beba. To se ne događa svaki put i ne događa se u svakom browseru, ali ne bi se trebalo dogodit nijednom. Chrome ju otvori super isprve, Opera taj problem ima stalno, a Firefox samo nekad. (bar je kod mene tako)
Mene zanima zna li itko zašto se to događa?
Onaj loading na prvoj stranici učitava onu veliku sliku s likovima u šumi i ima metodu onLoad koja će posjetitelja preusmjerit na home jednom kad se učita. To vrši preko window.location.href. Dalje od toga je sve standard, učita se stranica, onda jquery napravi onih par animacija, yada yada yada.. Prije nego sam stavio loader, stranica se uspješno učitavala uvijek i bez problema. Međutim, meni taj loader treba jer bez njega ona početna animacija nema smisla (animirao bi se <div> koji nema pozadinsku sliku, ergo animacija se ne bi ni vidjela).