Izrada webshopa

poruka: 1
|
čitano: 668
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Izrada (prilagođenog) webshopa

Radim u jednoj firmi gdje imamo knjigovodstveni program koji je baziran na microsoftovoj tehnologiji.

Firma koja je vlasnik programa ima i neki modul za web shop koji nije baš jeftin za ono što nudi, jer je puno ograničen samim knjigovodstvenim programom, pa nije baš ono što nama treba.

Trenutno imamo samo web stranicu s proizvodima (samo slike i opisi) ali je u stvari samo joomla template s instaliranim modulima i s obzirom koliko je plaćeno za nju sasvim dobro radi ono za što je prvotno namijenja - čisto informacije o firmi i proizvodima.

Ono što nam sada treba je web shop (web stranica, cms - kakogod ga nazvao) koji neće puno ovisiti o samom knjigovodstvenom programu i strukturi njegove baze (kategorijama proizvoda, podjelama i slično) nego da samo čita iz baze dostupnost i cijenu pojedinog artikla kojeg ću ja unijeti na web stranicu. (preko njegove šifre recimo).

Možete li mi preporučiti firmu ili čovjeka koji je sposoban napraviti jednu ozbiljnu web stranicu.

Moram napomenuti da sam iz BiH, u jednom manjem mjestu pa i nema neko ozbiljan kome bi se mogao povjeriti takav posao. 

Onaj tko bi radio web stranicu može biti i iz RH, ako mu naravno to ne predstavlja problem.

Za sve detaljnije informacije možete se obratiti pp.

Hvala.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice