Interatkitvna karta pomoću jquerya

poruka: 2
|
čitano: 899
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav svim forumasima, evo prije nekih mj dana sam se upustio u jedan vlastiti projekt i zasad super ide,

naime kako za moje mjesto(grad) ne postoji dobar prikaz karte odnosno ulica na google mapsu ni na bing mapama ja sam se odlučio to

nacrtati by myself i to sam rjesio super.

Kreirao sam i web u kojeg namjeravam ulozit dosta jer mi se već nude neke potencijalne investicije.

Pomoću jquerja sam rješio i prikazivanje mape zajedno sa funkcionalostima kao sto su zoom, pomjeranje u raznim smjerovima, pomicanje misem...

Sljedeće sto bih htio uraditi je označavati objekte na mapi, dakle na slici.

Naišao sam na problem jer plugin koji koristim koristi 4-5 slika razlicite veličine, no i to mi nije problem jer sam pomoću expression web-a od MS-a skuzio onaj nevjerovatni polygonal hotspot, odnosno dio slike u bilo kakvom obliku predstavlja link.

Upravo danas tj. sad pokusavam rjesit da na mapi imam neke pushpin-ove kao na google mapsu, pa kad dodjes do pin-a on ti lijepo u balončiću pokaze neke podatke, čisti text ili mozda link.

Eto ako netko ima ideju, savjet kako izvesti ovako nesto, slobodno nek se javi pa mozemo i suradnju dogovorit.

Ponavljam da je projekt dosta ozbiljan.

0 0 hvala 0
16 godina

Ako hočeš PM mi mail, ja to mogu poslati kako sam napravio  za gooogle maps custom pinove.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice